DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ راستی؟:banel_smiley_52:زنده ای الان؟ امیدوارم که الان کابوساش دست از سرت برداشته باشن. خیلی وحشتناک بوده. از پل افتادی پایین؟ وای....نه........ نه از دیار باقی کانکت شده..... بابای من پشت فرمون همش خوابه!!!! :icon_pf (34): من نمیدونم باید باهاش چی کار کنم..... 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ راستی؟:banel_smiley_52:زنده ای الان؟ امیدوارم که الان کابوساش دست از سرت برداشته باشن. خیلی وحشتناک بوده. از پل افتادی پایین؟ وای....نه........ اره الان تموم شده..........6 ماه اول خیلی سخت بود........... 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خواب بعضی موارد حقیقت میشه و به واقعیت میرسه.... ولی نمیتونه حجت باشه... از طرفی نوعی خاص از خواب یا همون رویای صادقه میتونه قابل قبول باشه... که معمولاً خیلی کم اتفاق میفته و مواردی است که حقیقته...... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من بعضی وختا که زیاد اینجا میام و بعدش میرم میخوابم خواب می بینم ادمای تو انجمن از صفحه مانیتورم میان بیرون و ادمای واقعی اما شکل کاغذی میشن 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من بعضی وختا که زیاد اینجا میام و بعدش میرم میخوابم خواب می بینم ادمای تو انجمن از صفحه مانیتورم میان بیرون و ادمای واقعی اما شکل کاغذی میشن سعی کن یه خورده رو تغذیه ات کنترل بیشتری داشته باشی.... 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ وقتي بيشتر خوابهايي كه ميبينم واقعي ميشه چرا باورشون نكنم؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ منم به خواب دیدن و اینکه بعضی هاش تعبیر داشته باشه اعتقاد دارم.2 بار هم برا خودم پیش اومده این تیریپ خواب. 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ سعی کن یه خورده رو تغذیه ات کنترل بیشتری داشته باشی.... :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ رفتم تو آشپزخونه امیر حسین اومد پست بالایی و زد 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ برو صفحه قبل نوشتم که جریانش چیه دلم نیومد ادیت کنم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ رفتم تو آشپزخونه امیر حسین اومد پست بالایی و زد جدی من فکر کردم رمز و رموز یه خوابه 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ برو صفحه قبل نوشتم که جریانش چیهدلم نیومد ادیت کنم آخی......... چه با نمکههههههههههههههه 5 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ رفتم تو آشپزخونه امیر حسین اومد پست بالایی و زد ای جانم! چقد شیطونه! چقدر کنجکاو بوده ببینه این چیه! 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من دیشب خواب دیدم توی مسابقه ی عکس تقلب شده 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ جدی من فکر کردم رمز و رموز یه خوابه ای جانم! چقد شیطونه! چقدر کنجکاو بوده ببینه این چیه! آخی......... چه با نمکههههههههههههههه ایشالله 3 قلو نصیبتون بشه حالش و ببرین 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ کل این چرخه 90 دقیقه است و 5 مرحله داره که امواج مغزی توی اونها تغییر می کنن و هر مرحله که می گذره خواب عمبقتر میشه و حس های ما از بین می رن بدن ما سرد میشه (چون انقباض عضلاتمون کم شده)که اگه این کاهش خیلی سریع رخ بده احساس پرت شدن می کنیم(مثلا از جایی پرت شدیم). برا من پرت شدن از بلندی زیاد اتفاق میافته تو خواب ... خیلی اعصاب خورد کنه :wubpink: ----- من به خواب اعتقاد دارم کم وبیش 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ایشالله 3 قلو نصیبتون بشه حالش و ببرین آبجی حالا چی میخواسته بگه ؟؟ نظرش در مورد خواب دیدن چی بوده؟؟ ازش بپرس و تایپ کن اینجا... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده