DCBA 8191 ارسال شده در 5 آذر، 2010 راستی؟:banel_smiley_52:زنده ای الان؟ امیدوارم که الان کابوساش دست از سرت برداشته باشن. خیلی وحشتناک بوده. از پل افتادی پایین؟ وای....نه........ نه از دیار باقی کانکت شده..... بابای من پشت فرمون همش خوابه!!!! :icon_pf (34): من نمیدونم باید باهاش چی کار کنم..... 4
هوتن 15061 ارسال شده در 5 آذر، 2010 راستی؟:banel_smiley_52:زنده ای الان؟ امیدوارم که الان کابوساش دست از سرت برداشته باشن. خیلی وحشتناک بوده. از پل افتادی پایین؟ وای....نه........ اره الان تموم شده..........6 ماه اول خیلی سخت بود........... 4
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 5 آذر، 2010 خواب بعضی موارد حقیقت میشه و به واقعیت میرسه.... ولی نمیتونه حجت باشه... از طرفی نوعی خاص از خواب یا همون رویای صادقه میتونه قابل قبول باشه... که معمولاً خیلی کم اتفاق میفته و مواردی است که حقیقته...... 5
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 5 آذر، 2010 من بعضی وختا که زیاد اینجا میام و بعدش میرم میخوابم خواب می بینم ادمای تو انجمن از صفحه مانیتورم میان بیرون و ادمای واقعی اما شکل کاغذی میشن 7
pianist 31129 ارسال شده در 5 آذر، 2010 من بعضی وختا که زیاد اینجا میام و بعدش میرم میخوابم خواب می بینم ادمای تو انجمن از صفحه مانیتورم میان بیرون و ادمای واقعی اما شکل کاغذی میشن سعی کن یه خورده رو تغذیه ات کنترل بیشتری داشته باشی.... 4
سمندون 19437 ارسال شده در 5 آذر، 2010 منم به خواب دیدن و اینکه بعضی هاش تعبیر داشته باشه اعتقاد دارم.2 بار هم برا خودم پیش اومده این تیریپ خواب. 6
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 5 آذر، 2010 سعی کن یه خورده رو تغذیه ات کنترل بیشتری داشته باشی.... :viannen_38: 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 5 آذر، 2010 رفتم تو آشپزخونه امیر حسین اومد پست بالایی و زد جدی من فکر کردم رمز و رموز یه خوابه 4
pianist 31129 ارسال شده در 5 آذر، 2010 برو صفحه قبل نوشتم که جریانش چیهدلم نیومد ادیت کنم آخی......... چه با نمکههههههههههههههه 5
fargol_2408 3453 ارسال شده در 5 آذر، 2010 رفتم تو آشپزخونه امیر حسین اومد پست بالایی و زد ای جانم! چقد شیطونه! چقدر کنجکاو بوده ببینه این چیه! 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 آذر، 2010 جدی من فکر کردم رمز و رموز یه خوابه ای جانم! چقد شیطونه! چقدر کنجکاو بوده ببینه این چیه! آخی......... چه با نمکههههههههههههههه ایشالله 3 قلو نصیبتون بشه حالش و ببرین 2
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 5 آذر، 2010 کل این چرخه 90 دقیقه است و 5 مرحله داره که امواج مغزی توی اونها تغییر می کنن و هر مرحله که می گذره خواب عمبقتر میشه و حس های ما از بین می رن بدن ما سرد میشه (چون انقباض عضلاتمون کم شده)که اگه این کاهش خیلی سریع رخ بده احساس پرت شدن می کنیم(مثلا از جایی پرت شدیم). برا من پرت شدن از بلندی زیاد اتفاق میافته تو خواب ... خیلی اعصاب خورد کنه :wubpink: ----- من به خواب اعتقاد دارم کم وبیش 3
pianist 31129 ارسال شده در 5 آذر، 2010 ایشالله 3 قلو نصیبتون بشه حالش و ببرین آبجی حالا چی میخواسته بگه ؟؟ نظرش در مورد خواب دیدن چی بوده؟؟ ازش بپرس و تایپ کن اینجا... 2
ارسال های توصیه شده