Persian_pulsE 56 ارسال شده در 4 آذر، 2010 سلام به همه ی دوستان عزیز. من تو یکی از دانشگاه های مالزی مشغول تحصیل هستم. خوشحال میشم اگه بتونم به سوالات شما در مورد این دانشگاه ها مخصوصا UTM جواب بدم. 7
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 4 آذر، 2010 سلام دوست عزيز اول اينكه خوش اومدي دوم اينكه از تاپيك خوبي كه باز كردي ممنونم. سوم اينكه um بهتر هست utm؟ دانشگاه utm برنامه ريزي شهري داره؟ 6
Persian_pulsE 56 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2010 سلام دوست من..ممنون دانشگاه utm کلا دانشگاه عالیه..من پیشنهادم اینه که برای utm و um هردوش اقدام کنی ولی اگه برا جفتشون پذیرش گرفتین utm رو انتخاب کنین.. بله تا جایی که میدونم دانشکده urban designش خیلی خوبه..و کلی هم از دوستان ایرانی توش مشغول تحصیل هستند هم در مقطع دکترا هم ارشد پیشنهاد من برای شما دانشگاه utm هستش..هم از نظر هزینه هم از لحاظ امکانات وهم از لحاظ سطح علمی دانشگاه. 6
ALI* 880 ارسال شده در 5 آذر، 2010 از کجا میتونیم متوجه بشیم که هر دانشگاهی چه رشته هایی رو داره سایتی دارن؟ 5
Persian_pulsE 56 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2010 هزينه ارشد و دكتري تو هر كدوم چقدره ؟ هزینه ی ارشد و دکتری در utm ترمی 4000 رینگیت (هر رینگیت 335 تومان)(این هزینه شامل هزینه ی نت اتوبوس بیمه و خوابگاه و شهریه دانشگاه و ... میباشه) برای دانشگاه um دقیق نمیدونم ولی حدود 6000 7000 رینگیت میشه..از ترم قبل بالا بردنش. 7
Persian_pulsE 56 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2010 از کجا میتونیم متوجه بشیم که هر دانشگاهی چه رشته هایی رو دارهسایتی دارن؟ بله..سایت utm هست ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه تو سایت وزارت علوم برید لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران وجود داره 9
Artaria 13629 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 کسایی که تو utm درس میخونن ، میتونن تو دانشگاه های دولتی ایران عضو هیئت علمی بشن ؟ کلا نظر وزارت علوم درباره مدرک این دانشگاه چیه ؟
ارسال های توصیه شده