m.r.r 52 ارسال شده در 4 آذر، 2010 بنظر شما چرا گفتگوی آزاد از بقیه تالارها تاپیک و پست و بیننده داره؟ هرکی نظر خودشو بگه.منم نظرم رو بعدا به اطلاع شما عزیزان میرسانم. 3
yasi * m 5032 ارسال شده در 4 آذر، 2010 شما که تازه واردی از کجا میدونی؟:JC_thinking: منظورت پربیننده بود؟!!!! 2
m.r.r 52 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2010 شما که تازه واردی از کجا میدونی؟:jc_thinking: منظورت پربیننده بود؟!!!! بقولی آمارها رو همه میتونن ببینن.
میلاد 24047 ارسال شده در 4 آذر، 2010 چون آزاده تخصصی نیست همه میتونند بیان توش مثلا کسی که به حیوونا علاقه نداره تالار حیات وحش نمیره ولی اینجا میاد...چون موضوع خاصی نیست 2
pianist 31129 ارسال شده در 4 آذر، 2010 آره همینی که میلاد گفت... کلا تو ایران جایی که احتیاج به تخصص نباشه خیلی شلوغ میشه!! 5
Hossein.T 22596 ارسال شده در 4 آذر، 2010 اونجا اونجا!؟؟؟:banel_smiley_52: نه نه . . همینجا! :icon_pf (34): 2
ne_sh67 1947 ارسال شده در 4 آذر، 2010 اونجا!؟؟؟:banel_smiley_52:نه نه . . همینجا! :icon_pf (34): تو باید میگفتی چرا اونجا؟! من خیلی میخوام جدی بحث کنم اما واقعا نمیدونم سوال ایشون دقیقا ابهامش چیه؟!!؟:JC_thinking: فقط از لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha: 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 4 آذر، 2010 تو باید میگفتی چرا اونجا؟! من خیلی میخوام جدی بحث کنم اما واقعا نمیدونم سوال ایشون دقیقا ابهامش چیه؟!!؟:JC_thinking: فقط اط لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha: خو اونجا خیلی جای بدیه و نیازی به چرا نداشت!!! ابهامش مشخصه دیگه : میگه چرا همیشه گفتگوی آزاد بازدید بیشتری نسبت به سایر تالار ها داره و میلادم جواب داد! نمیخواد فسفر بسوزونی!! :persiana__hahaha: 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 4 آذر، 2010 تو باید میگفتی چرا اونجا؟! من خیلی میخوام جدی بحث کنم اما واقعا نمیدونم سوال ایشون دقیقا ابهامش چیه؟!!؟:JC_thinking: فقط اط لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha: میخواستم فقط بخندم ولی یه چیزیم باید بنویسم گویا....شکلک خالی فعل حرامه انگار:w127: 1
*Polaris* 19606 ارسال شده در 4 آذر، 2010 بنظر شما چرا گفتگوی آزاد از بقیه تالارها تاپیک و پست و بیننده داره؟هرکی نظر خودشو بگه.منم نظرم رو بعدا به اطلاع شما عزیزان میرسانم. چون بحث های توش عمومی هست و نیازی به تخصص خاصی نداره! درست گفتم؟! :w127: 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 4 آذر، 2010 میخواستم فقط بخندم ولی یه چیزیم باید بنویسم گویا....شکلک خالی فعل حرامه انگار:w127: من فک میکنم گفت گوی ازاد چون تخصصی نیست بازدیدش زیاده!!! آره اون که هم خودت حرام میشی هم پستت!!:persiana__hahaha: حرام اندر حرام میشه یاسی! 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 4 آذر، 2010 چون بحث های توش عمومی هست و نیازی به تخصص خاصی نداره! درست گفتم؟! :w127: اوهوم! 2
mIn 2294 ارسال شده در 4 آذر، 2010 خب این که سوال نداره ! ما تو دانشگاه یه رشته رو می خونیم ( نهایت به یه چیز دیگه هم علاقه داریم ، مثلا کامپیوتر می خونیم و به معماری و دکوراسیون هم علاقه داریم ) دیگه نمی تونیم که تو همه چی اظهار فضل کنیم . ولی گفتگوی آزاد وقایع ، اتفاقات و مسائل قابل بحث دنیای اطرافمونه که ما ها هم همه صاحب نظر :دی میاییم و می خونیم و نظرمونو میگیم ( حق هم داریم ، چون نظرات دیگران رو می بینیم یا حداقل حداقلش اینه که در مورد موضوع مطرح شده یه اپسیلون فکر می کنیم ) پس خوبه ! الان یه نگاه بندازید مثلا تالار برق 10 نفر آنلاین داره مکانیک 8 نفر و معماری 9 نفر . خب اینا که تو بحث های تخصصی همدیگه نمی تونن دخالت کنن ( پس اونی که توی مکانیک هست توی معماری نیس ) ولی همه اونا توی گفتگو آزاد هستن و صاحب نظر ! ینی 27 نفر گفتگو آزاد ، پس چطوری توقع داریم گفتگو آزاد و تالارهای تخصصی به تعداد مساوی ترافیک داشته باشه ؟ 5
m.r.r 52 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2010 يه سئوال ديگه: چرا اينقدر زمان بازديدها و پاسخ ها تو تالار گفتگوي آزاد كمتر از تالارهاي ديگه است؟ در واقع اينو مي خوام بگم كه تو تالارهاي ديگه اكثر نظرات رد و بدل شده بصورت آفلاين هستند ولي تو اين تالار خيلي اوقات نظرات آنلاين رد و بدل ميشه؟ 1
mehrshad53 433 ارسال شده در 4 آذر، 2010 بنظر شما چرا گفتگوی آزاد از بقیه تالارها تاپیک و پست و بیننده داره؟هرکی نظر خودشو بگه.منم نظرم رو بعدا به اطلاع شما عزیزان میرسانم. به همون دلیل که سریال فاصله ها بیشتر از برنامه های علمی کانال 4 بیننده داره؟! 3
سمندون 19437 ارسال شده در 4 آذر، 2010 به همون دلیل که سریال فاصله ها بیشتر از برنامه های علمی کانال 4 بیننده داره؟! مرسییییییییی:w16:
هوتن 15061 ارسال شده در 4 آذر، 2010 يه سئوال ديگه: چرا اينقدر زمان بازديدها و پاسخ ها تو تالار گفتگوي آزاد كمتر از تالارهاي ديگه است؟در واقع اينو مي خوام بگم كه تو تالارهاي ديگه اكثر نظرات رد و بدل شده بصورت آفلاين هستند ولي تو اين تالار خيلي اوقات نظرات آنلاين رد و بدل ميشه؟ خوب چون همه هستن و حضور افراد بیشتر باعث میشه که سریع جواب بدن 1
ارسال های توصیه شده