رفتن به مطلب

چرا گفتگوی آزاد؟

m.r.r

ارسال های توصیه شده

بنظر شما چرا گفتگوی آزاد از بقیه تالارها تاپیک و پست و بیننده داره؟

هرکی نظر خودشو بگه.منم نظرم رو بعدا به اطلاع شما عزیزان میرسانم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اونجا!؟؟؟:banel_smiley_52:

نه نه . . همینجا! :icon_pf (34):

تو باید میگفتی چرا اونجا؟!

:banel_smiley_4:

من خیلی میخوام جدی بحث کنم اما واقعا نمیدونم سوال ایشون دقیقا ابهامش چیه؟!!؟:JC_thinking:

فقط از لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خیلی میخوام جدی بحث کنم اما واقعا نمیدونم سوال ایشون دقیقا ابهامش چیه؟!!؟:JC_thinking:

فقط اط لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha:

خو اونجا خیلی جای بدیه و نیازی به چرا نداشت!!!

ابهامش مشخصه دیگه : میگه چرا همیشه گفتگوی آزاد بازدید بیشتری نسبت به سایر تالار ها داره و میلادم جواب داد!

نمیخواد فسفر بسوزونی!! :persiana__hahaha:

• Like 1
لینک به دیدگاه

فقط اط لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha:

:ws47:

میخواستم فقط بخندم ولی یه چیزیم باید بنویسم گویا....شکلک خالی فعل حرامه انگار:w127:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چون بحث های توش عمومی هست و نیازی به تخصص خاصی نداره! درست گفتم؟! :w127:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws47:

میخواستم فقط بخندم ولی یه چیزیم باید بنویسم گویا....شکلک خالی فعل حرامه انگار:w127:

من فک میکنم گفت گوی ازاد چون تخصصی نیست بازدیدش زیاده!!!:ws37:

آره اون که هم خودت حرام میشی هم پستت!!:persiana__hahaha:

حرام اندر حرام میشه یاسی!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب این که سوال نداره !

ما تو دانشگاه یه رشته رو می خونیم ( نهایت به یه چیز دیگه هم علاقه داریم ، مثلا کامپیوتر می خونیم و به معماری و دکوراسیون هم علاقه داریم ) دیگه نمی تونیم که تو همه چی اظهار فضل کنیم .

ولی گفتگوی آزاد وقایع ، اتفاقات و مسائل قابل بحث دنیای اطرافمونه که ما ها هم همه صاحب نظر :دی میاییم و می خونیم و نظرمونو میگیم ( حق هم داریم ، چون نظرات دیگران رو می بینیم یا حداقل حداقلش اینه که در مورد موضوع مطرح شده یه اپسیلون فکر می کنیم ) پس خوبه !

الان یه نگاه بندازید مثلا تالار برق 10 نفر آنلاین داره مکانیک 8 نفر و معماری 9 نفر . خب اینا که تو بحث های تخصصی همدیگه نمی تونن دخالت کنن ( پس اونی که توی مکانیک هست توی معماری نیس ) ولی همه اونا توی گفتگو آزاد هستن و صاحب نظر !

ینی 27 نفر گفتگو آزاد ، پس چطوری توقع داریم گفتگو آزاد و تالارهای تخصصی به تعداد مساوی ترافیک داشته باشه ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

يه سئوال ديگه: چرا اينقدر زمان بازديدها و پاسخ ها تو تالار گفتگوي آزاد كمتر از تالارهاي ديگه است؟

در واقع اينو مي خوام بگم كه تو تالارهاي ديگه اكثر نظرات رد و بدل شده بصورت آفلاين هستند ولي تو اين تالار خيلي اوقات نظرات آنلاين رد و بدل ميشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

به همون دلیل که سریال فاصله ها بیشتر از برنامه های علمی کانال 4 بیننده داره؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
يه سئوال ديگه: چرا اينقدر زمان بازديدها و پاسخ ها تو تالار گفتگوي آزاد كمتر از تالارهاي ديگه است؟

در واقع اينو مي خوام بگم كه تو تالارهاي ديگه اكثر نظرات رد و بدل شده بصورت آفلاين هستند ولي تو اين تالار خيلي اوقات نظرات آنلاين رد و بدل ميشه؟

خوب چون همه هستن و حضور افراد بیشتر باعث میشه که سریع جواب بدن:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...