spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنید شما با یه نفر اختلاف نظر یا مشکلی دارید و طرف مقابلتون هم میشه گفت فقط میخواد نظرش رو تحمیل کنه ...اخلاق خود من اینجوریه که در مقابلش اونقدر کوتاه میام تا مشکل حل بشه ولی این اعصابم رو میریزه به هم ، چون میدونم حق خودم رو نادیده گرفتم :icon_pf (34):ولی اگه مشکل از یک نوع دیگه باشه خوب خودم میگردم و راه حل رو پیدا میکنم بالاخره کوتاه اومدن دربرابر مسئله فقط زمان حل مسئله رو به درازا میکشه وراه حل مناسبی برای حل هیچ مشکلی نیست! شاید بشه برا حل یک مشکل زمان بیشتری صرف کرد ولی نباید از حل اون غافل موند... تفاوت جواب قاطع و کاربردی اروپاییه و جواب فانتزی و دهن پر کن اون یارو نمیدونم چی چی عبدلملک ریگی! دقیقا تفاوت ما با اروپاییها و کلا دنیای پیشرفته است. تفاوتشون درفهمیدن ودونستن مهرشاد عزیز ما علیرغم ادعاهامون اطلاعاتی نداریم فقط داریم تو سروکله هم میزنیم ویقه همدیگه رو میگیریم ارتش ازادیبخش ایرلند هم سالها بمب گذاری کرد وترور کرد وادم کشت ولی اونا چون دوطرفشون میدونستن مصداق حق وحقوقشون چیه بالاخره راه حلشونو پیدا کردن اینجا ؟ 7 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تفاوتشون درفهمیدن ودونستن مهرشاد عزیز ما علیرغم ادعاهامون اطلاعاتی نداریم فقط داریم تو سروکله هم میزنیم ویقه همدیگه رو میگیریم ارتش ازادیبخش ایرلند هم سالها بمب گذاری کرد وترور کرد وادم کشت ولی اونا چون دوطرفشون میدونستن مصداق حق وحقوقشون چیه بالاخره راه حلشونو پیدا کردن اینجا ؟ خب منم همینو میگم! ما فقط ادعا داریم و جواب صدتا یه غاز! برای همین توی شعر و شاعری و شعار پیشرفته هستیم ولی توی فیزیک ووووووزیلا مینوازیم! 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خب منم همینو میگم! ما فقط ادعا داریم و جواب صدتا یه غاز!برای همین توی شعر و شاعری و شعار پیشرفته هستیم ولی توی فیزیک ووووووزیلا مینوازیم! بالاخره این مسئله هم غیرقابل حل نیست مگه نه؟ بقول رضا مارمولک برای رسیدن به خدا راههای زیادی هست! تا چه بخواهیم ما! 6 لینک به دیدگاه
نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بالاخره این مسئله هم غیرقابل حل نیست مگه نه؟بقول رضا مارمولک برای رسیدن به خدا راههای زیادی هست! تا چه بخواهیم ما! مفاوقم 4 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بالاخره این مسئله هم غیرقابل حل نیست مگه نه؟بقول رضا مارمولک برای رسیدن به خدا راههای زیادی هست! تا چه بخواهیم ما! یکی از یکی پرسید تا فلان جا میشه پیاده رفت؟ طرفت گفت میشه ولی ....ت ....ه میشه!!!! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ولی یک نکته مهرشاد عزیز وقتی اقلیتی درحال احقاق حقوق هستند وفکر میکنند که درست میگن(به صداقتشون کاری ندارم فعلا) روش درست برخورد با مشکل چیه؟ ایا نفی تمام بنیانهای فکری چارچوب مسئله دریک زمان محدود راهگشا خواهد بود وافکار تند مطمئنا نتیجش پیچیده شدن ودگردیسی مسئله هست واینجاس که برگهای برنده حل کننده هم برباد فنا میره میدونی که چی میگم ومنظورم چیه ! چاکریم 4 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ولی یک نکته مهرشاد عزیزوقتی اقلیتی درحال احقاق حقوق هستند وفکر میکنند که درست میگن(به صداقتشون کاری ندارم فعلا) روش درست برخورد با مشکل چیه؟ ایا نفی تمام بنیانهای فکری چارچوب مسئله دریک زمان محدود راهگشا خواهد بود وافکار تند مطمئنا نتیجش پیچیده شدن ودگردیسی مسئله هست واینجاس که برگهای برنده حل کننده هم برباد فنا میره میدونی که چی میگم ومنظورم چیه ! چاکریم میدونم چی میگی. البته با احتساب وزنه های مختلف، عملا اینها اکثریت هستند و نه اقلیت. راه حل کوتاه مدت نیست. خشونت وار هم نیست. گذشتن چند نسل و تغییر تدریجی ذهنیت مردم و تحلیل رفتن خرافه پرستی و زود باوری.... کلا راهی که همه جای دنیا رفتن و کتابهاش هم هست همش! 4 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلاممیگن تو جنگای صلیبی وقتی قرار شد بین دولشکر قرارداد صلح منعقد بشه ریچارد شیردل فرمانده مسیحیان وصلاح الدین ایوبی فرمانده مسلمین باهم گفتگویی داشتند... وسط گفتگوشون ریچارد میزنه با شمشیر سپری رو نصف میکنه ومیگه ما مشکلات رو اینجوری خورد میکنیم وحلشون میکنیم صلاح الدین ایوبی پارچه ای ابریشمی رو میندازه بالا وشمشیر رو زیرش نگه میداره تا پارچه دوتیکه میشه برمیگرده به ریچارد میگه اینم روشی برای حل مشکلات هست چالشها ومشکلات همیشه جزئی از زندگی انسانها هستند بدون وجود مشکلات واختلافات زندگی کسل کننده ویکنواخت وبی روح میشه گاهی بین دودوست گاهی بین دوناشناس وگاهی بین دوفکروحتی بیشتر! مهم اینه بهینه ترین راه حل ممکن رو براش پیدا کنیم نظر شما چیه؟ مشکلات همیشه تو زندگی هست مهم اینکه با چه دیدی بهشون نگاه کنیم شاید باور نکنین ولی من همیشه از مشکلاتم لذت بردم چون اعتقادم اینه که یه مشکل میتونه هزارتا درس بهمون یاد بده که واسمون ضروریه هیچوقت نزاشتم مشکلی از زندگیم بیرون بره مگر اینکه درسشو یاد بگیرم اگه سعی کنیم مشکلات رو به زندگیمون راه بدیم هیچوقت عذاب نمیکشیم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ میدونم چی میگی.البته با احتساب وزنه های مختلف، عملا اینها اکثریت هستند و نه اقلیت. راه حل کوتاه مدت نیست. خشونت وار هم نیست. گذشتن چند نسل و تغییر تدریجی ذهنیت مردم و تحلیل رفتن خرافه پرستی و زود باوری.... کلا راهی که همه جای دنیا رفتن و کتابهاش هم هست همش! دقیقا بهترین کاری هست که میشه انجام داد ولی ما چیکار میکنیم بدترین روش وتندترین ابزار رو برمیداریم ومیفتیم به جون باور قاطبه عوام ملت اونا هم از خدا خواسته سوار برموج احساس میشن وبهترین دستاویزهارو دردست میگیرن عوض ساختن چارچوب مناسب فکری ونظری میاییم عقیده وافکار طرف رو بدون درنظر گرفتن هرچیزی زیر سوال میبریم وفقط فکر میکنیم که محقیم وچون این تبدیل به باور میشه برامون اشتباه پشت اشتباه نتیجش میشه مشروطه نتیجش میشه سقوط دولت مصدق نتیجش میشه رژیم پهلوی نتیجش میشه انقلاب 57 وهکذا اززمان رنسانس تا انقلاب صنعتی 400 سال به مداومت فکر کردن وطی طریق کردن وما میخوایم ظرف چندروز همه چیز رو عوض کنیم از حول حلیم تو بددیگی میافتیم دی: 4 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ مشکلات همیشه تو زندگی هست مهم اینکه با چه دیدی بهشون نگاه کنیمشاید باور نکنین ولی من همیشه از مشکلاتم لذت بردم چون اعتقادم اینه که یه مشکل میتونه هزارتا درس بهمون یاد بده که واسمون ضروریه هیچوقت نزاشتم مشکلی از زندگیم بیرون بره مگر اینکه درسشو یاد بگیرم اگه سعی کنیم مشکلات رو به زندگیمون راه بدیم هیچوقت عذاب نمیکشیم مشکلات هم گرید دارن! به قول یکی گشنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره. کلی میگما!!!:ws2: 3 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ دقیقابهترین کاری هست که میشه انجام داد ولی ما چیکار میکنیم بدترین روش وتندترین ابزار رو برمیداریم ومیفتیم به جون باور قاطبه عوام ملت اونا هم از خدا خواسته سوار برموج احساس میشن وبهترین دستاویزهارو دردست میگیرن عوض ساختن چارچوب مناسب فکری ونظری میاییم عقیده وافکار طرف رو بدون درنظر گرفتن هرچیزی زیر سوال میبریم وفقط فکر میکنیم که محقیم وچون این تبدیل به باور میشه برامون اشتباه پشت اشتباه نتیجش میشه مشروطه نتیجش میشه سقوط دولت مصدق نتیجش میشه رژیم پهلوی نتیجش میشه انقلاب 57 وهکذا اززمان رنسانس تا انقلاب صنعتی 400 سال به مداومت فکر کردن وطی طریق کردن وما میخوایم ظرف چندروز همه چیز رو عوض کنیم از حول حلیم تو بددیگی میافتیم دی: خب اینا نتیجه های طبیعی فشارها و اسبتداد هاست. از 100 تا ادم که سیلی میخورن شاید دو تاشون در جواب سیلی نزنن. اونی که توی کشور ازاد به اسلام بی اعتقاده کاری به رد اسلام نداره و بر عکسش. ولی وقتی مثلا به اسم اسلام همه چیز را از یکی بگیرن اونم عکس العمل نشون میده. درست نیست ولی طبیعیه، اینا دوتا بحثه. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ مشکلات همیشه تو زندگی هست مهم اینکه با چه دیدی بهشون نگاه کنیمشاید باور نکنین ولی من همیشه از مشکلاتم لذت بردم چون اعتقادم اینه که یه مشکل میتونه هزارتا درس بهمون یاد بده که واسمون ضروریه هیچوقت نزاشتم مشکلی از زندگیم بیرون بره مگر اینکه درسشو یاد بگیرم اگه سعی کنیم مشکلات رو به زندگیمون راه بدیم هیچوقت عذاب نمیکشیم بازی زیبایی است بازی با مشکلات به شرط اینکه مداومت داشته باشی وخسته نشی ممنون 4 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ مشکلات هم گرید دارن!به قول یکی گشنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره. کلی میگما!!!:ws2: من کلی گفتم با همه مشکلاتم اینطوری برخورد کردم حتی تو بدترین شرایط شاید یک درصد مشکلات منو شماها نداشته باشین نمیدونم بیشتر از نمیتونم توضیح بدم 4 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بازی زیبایی است بازی با مشکلات به شرط اینکه مداومت داشته باشی وخسته نشیممنون در صورتی میتونه مداومت داشته باشه که به این قضیه ایمان داشته باشی ایمان داشته باشی که یه چیزی واسه یاد گرفتن هست اونوقت هم خسته نمیشی هم خوشحالی 3 لینک به دیدگاه
نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من بهترین چیز مدیریت زمان وکارهاست اگر درهر زمانی برای کارهامون مدیریت وتسلط داشته باشیم امکان نداره مشکلات یا مسائل زندگی برما غلبه کنن 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خب اینا نتیجه های طبیعی فشارها و اسبتداد هاست.از 100 تا ادم که سیلی میخورن شاید دو تاشون در جواب سیلی نزنن. اونی که توی کشور ازاد به اسلام بی اعتقاده کاری به رد اسلام نداره و بر عکسش. ولی وقتی مثلا به اسم اسلام همه چیز را از یکی بگیرن اونم عکس العمل نشون میده. درست نیست ولی طبیعیه، اینا دوتا بحثه. این نتایج طبیعی خواسته کی بوده؟ مگه زمان حمله مغول دسترسیهای ایرانیان به همه چیز باز نشد پس از سقوط خلافت عباسی این ما واجداد ما بودیم که اینو قبول کردیم وباید این پذیرش همیشگی رو نه به عنوان ننگ که به عنوان باورمون قبول داشته باشیم اگه با این مسئله بتونیم کنار بیاییم میتونیم ببینیم اشتباهاتمون چی بووده این خواسته حداکثری ودلخواه این ملت بوده! بهترین کار ممکن همینه که ردش نکنیم اگر قبولش نداریم مباحثه منطقی واثرگذار از هزار ضربه بی اثر بهتره ولی فقط زمان واگاهی بیش لازمشه بستگی داره کی عکس العمل نشون بده! کسی که تو معنی دوتا لغت ساده میمونه وبعد طرح سوال تو منطق سوالش میمونه با کسی که زمان میگذاره برا طرح چارچوب یک فکر منطقا نباید یکسان ارزشگذاری بشن ولی متاسفانه اینجا تو ایران چیزی که مهمه کاریه که زود جواب بده وبشه ازش رو موج احساسات بهره برد 5 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من بهترین چیز مدیریت زمان وکارهاستاگر درهر زمانی برای کارهامون مدیریت وتسلط داشته باشیم امکان نداره مشکلات یا مسائل زندگی برما غلبه کنن اما مدیریت درسته اگه نتونیم مسئله هایی که تو زندگی برامون پیش میاد رو مدیریت و ساماندهی کنیم و به ترتیب اولویت عمل کنیم امکان ندره که موفق بشیم به نظر من این از ضروریاته 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ متاسفانه تو کشورمون یه قانونی هست به نام قانون پنجاه پنجاه !! این قانون با نطریه انشتین یعنی همون نسبیت فرق میکنه ! این قانون میگه هر سرمایه گداری تو ایران احتمالش نسبیه چون هیچ گونه زیر ساختار درستی چه از لحاظ فرهنگی جه اقتصادی نیست که بشه روش حساب کرد ... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ شاه ریچارد و جنگ با مسلمانان و برگردوند فلسطین به مسلمونا.حمله فیلیپ به انگلستان.دفاع رابین هود.اینا رو یادم انداختی ایول.ذوق کردم. هیچ مشکلی بدون راه حل نیست.اگه فراموش کردن و کنار اومدن رو هم راه حل فرض کنیم.حتما لازم نیست که مشکل حل بشه بعضی وقتا کافیه کاری به کارش نداشته باشیم تا دیگه واسمون مشکلی ایجاد نکنه. راه حلی که یه نفر انتخاب میکنه برمیگرده به نوع نگرشی که به اون موضوع داره.بر اساس اون بینش یک راهی رو انتخاب میکنه که شاید در واقع مشکل رو حل نکرده باشه،اما از نظر اون حل شده هست.پس حل مسئله یه جورایی سلیقه ای میشه.البته مشکلات زندگی طبیعی نه مسائلی که از قوانین ثابتی پیروی میکنن. سو ای ثینک : ایت دازنت متر. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ شاه ریچارد و جنگ با مسلمانان و برگردوند فلسطین به مسلمونا.حمله فیلیپ به انگلستان.دفاع رابین هود.اینا رو یادم انداختی ایول.ذوق کردم. هیچ مشکلی بدون راه حل نیست.اگه فراموش کردن و کنار اومدن رو هم راه حل فرض کنیم.حتما لازم نیست که مشکل حل بشه بعضی وقتا کافیه کاری به کارش نداشته باشیم تا دیگه واسمون مشکلی ایجاد نکنه. راه حلی که یه نفر انتخاب میکنه برمیگرده به نوع نگرشی که به اون موضوع داره.بر اساس اون بینش یک راهی رو انتخاب میکنه که شاید در واقع مشکل رو حل نکرده باشه،اما از نظر اون حل شده هست.پس حل مسئله یه جورایی سلیقه ای میشه.البته مشکلات زندگی طبیعی نه مسائلی که از قوانین ثابتی پیروی میکنن. سو ای ثینک : ایت دازنت متر. حمیدجان حرفات قبول عزیز ولی گاهی فراموش کردن مشکلات برای التیام فکروروح میتونه عواقب بدتری به دنبال داشته باشه قضیه عادت پذیری به فرهنگ غلط منظورمه همونطوری که ملت ایران عادت کردن همیشه مورد تاخت وتاز قرار بگیرن واین یه ذهنیت واپیدمی شده وهمیشه دنبال اقا بالاسر قدرقدرت تری بودن تاریخ گواه خیلی خوبیه برا این مسئله! به هرحال این مسایل مثل شمشیر دولبه میمونن وباید با تدبر باهاشون رفتار کرد نه مثل پدرانمون احساسی وعجولانه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده