رفتن به مطلب

حل مسئله!

spow

ارسال های توصیه شده

سلام

میگن تو جنگای صلیبی وقتی قرار شد بین دولشکر قرارداد صلح منعقد بشه ریچارد شیردل فرمانده مسیحیان وصلاح الدین ایوبی فرمانده مسلمین باهم گفتگویی داشتند...

وسط گفتگوشون ریچارد میزنه با شمشیر سپری رو نصف میکنه ومیگه ما مشکلات رو اینجوری خورد میکنیم وحلشون میکنیم

صلاح الدین ایوبی پارچه ای ابریشمی رو میندازه بالا وشمشیر رو زیرش نگه میداره تا پارچه دوتیکه میشه

برمیگرده به ریچارد میگه اینم روشی برای حل مشکلات هست

چالشها ومشکلات همیشه جزئی از زندگی انسانها هستند

بدون وجود مشکلات واختلافات زندگی کسل کننده ویکنواخت وبی روح میشه

گاهی بین دودوست گاهی بین دوناشناس وگاهی بین دوفکروحتی بیشتر!

مهم اینه بهینه ترین راه حل ممکن رو براش پیدا کنیم

نظر شما چیه؟

• Like 22
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یاد تاپیک یک حدیث معتبر سهیل افتادم.....

درسته بدون مشکلات زندگی کسل کننده و بی روح میشه....از طرفی به نظر من مشکلات به ادم یاد میده که ظرفیت خودشو بالا ببره..... اما این برام سواله که یه ادم چقد دیگه میتونه گنجایش داشته باشه!؟!؟ چقد صبر و حوصله؟؟

از طرفی ادمهایی رو اطراف دیدم که به مشکلات عادت کردن!!! به نظر من فقط زنده اند و زندگی نمیکنن....وقتی پای حرفاشون میشینی میگه خوب چی کار کنم..... همینی که هست ..... منم دارم زندگیمو میکنم..... یعنی این قد این مشکلات براش عادی شده که دیگه از اونا به عنوان مشکل یاد نمیکنه....

میفهمه که داره ازار میبینه و اذیت میشه ولی انگار به مغزش تزریق کرده که کاری نمیشه کرد و زندگی همینه..... هیچ تغییری امکان پذیر نیست...... وای به روزی که ادم دیدش نسبت به زندگی به این مرحله برسه....

• Like 7
لینک به دیدگاه

آخه بعضی مشکلا انقد پیچیدن که وقتی میندازیمش بالا هزار تا چرخ میخورن و بزرگ ترم میشن،آخرسرم نمیان رو شمشیرمون که ببریمشون...!:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یاد تاپیک یک حدیث معتبر سهیل افتادم.....

درسته بدون مشکلات زندگی کسل کننده و بی روح میشه....از طرفی به نظر من مشکلات به ادم یاد میده که ظرفیت خودشو بالا ببره..... اما این برام سواله که یه ادم چقد دیگه میتونه گنجایش داشته باشه!؟!؟ چقد صبر و حوصله؟؟

از طرفی ادمهایی رو اطراف دیدم که به مشکلات عادت کردن!!! به نظر من فقط زنده اند و زندگی نمیکنن....وقتی پای حرفاشون میشینی میگه خوب چی کار کنم..... همینی که هست ..... منم دارم زندگیمو میکنم..... یعنی این قد این مشکلات براش عادی شده که دیگه از اونا به عنوان مشکل یاد نمیکنه....

میفهمه که داره ازار میبینه و اذیت میشه ولی انگار به مغزش تزریق کرده که کاری نمیشه کرد و زندگی همینه..... هیچ تغییری امکان پذیر نیست...... وای به روزی که ادم دیدش نسبت به زندگی به این مرحله برسه....

ظرفیت ادما بیشتر از اون چیزی هست که فکرشو میکنن

استعدادهای ادمی فقط باید رشد داده بشه ومراقبت بشه تا به ثمر برسه

این یه هنره

همش میتونه درحد همون شعار دادن من باقی بمونه یا تو میتونی بارورش کنی این نیروهای بالقوه رو

درمورد عادت فقط میتونم بگم بدترین وبهترین خصلت ادماست

بستگی داره چجوری کنترلش کنی!

خیلی از مشکلات اصلن راه حل ندارن که حالا ما بخوایم بهینه رو انتخاب کنیم....:sigh:

نظر شما چیه؟:hanghead:

هیچ مشکلی بجز مرگ بدون چاره نیست ومیشه حلش کرد

هرقدر هم که بزرگ باشه

میتونم اینو به عینه برات اثبات کنم

آخه بعضی مشکلا انقد پیچیدن که وقتی میندازیمش بالا هزار تا چرخ میخورن و بزرگ ترم میشن،آخرسرم نمیان رو شمشیرمون که ببریمشون...!:banel_smiley_4:

پیچیدن یا تو فکر وذهنیت ما پیچیده هستن؟

ما ذهنمونو از حل مسئله منحرف نمیکنیم؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

خوب آخه من الان به اینجا رسیدم که فکر میکنم یه مشکل رو هر چی بیشتر دستکارش بکنی بدتر میشه...

البته اینو در مورد خودم میگم....واسه همین ترجیح میدم کاری نکنم و بشینم نگاه کنم فقط...hanghead.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب آخه من الان به اینجا رسیدم که فکر میکنم یه مشکل رو هر چی بیشتر دستکارش بکنی بدتر میشه...

البته اینو در مورد خودم میگم....واسه همین ترجیح میدم کاری نکنم و بشینم نگاه کنم فقط...hanghead.gif

دونفر میتونن به یه نقطه مشترک نگاه کنند وبرداشتهای متفاوتی داشته باشند

مطمئنا هر قفلی کلیدی داره فقط کافیه نوع نگاهت رو به مشکلت عوض کنی بقیش میمونه تو مسئله زمان!

:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
چالشها ومشکلات همیشه جزئی از زندگی انسانها هستند

بدون وجود مشکلات واختلافات زندگی کسل کننده ویکنواخت وبی روح میشه

گاهی بین دودوست گاهی بین دوناشناس وگاهی بین دوفکروحتی بیشتر!

مهم اینه بهینه ترین راه حل ممکن رو براش پیدا کنیم

نظر شما چیه؟

زندگی با مشکلات و سختی هاش مثل یه بازی می مونه!

باید تمام تلاشت رو بکنی،تا برنده بازی باشی.

باید قوانین رو بشناسی،خوب فکر کنی...تا بدونی چه طور حریفت رو شکست بدی!

به راه های اصلی و فرعی دقت کنی! بدونی به کجا میرسه...

باید راه بازی رو یاد گرفت.

• Like 6
لینک به دیدگاه

پیچیده ترین مشکلات از مشکلات ساده ای تشکیل شدن

به نظر من باید به مشکل به چشم مسئله نگاه کرد و هر مسئله ای راه حلی داره

باید مسائل پیچیده رو بازکرد و تبدیلشون کرد به چندین مسئله ساده و مسئله رو اینقدر خورد کرد تا یه مسئله پیچیده تبدیل بشه به چندین مسئله ساده

مثل برنامه نویسی کامپیوتر

• Like 9
لینک به دیدگاه

مشکل انسانهایی که با خودشان مشکل دارند حل شدنی نیست. وقتی خود انسان نونه مشکلش چیه و نتونه حل کنه. کاری از من و شما بر نمیاد. اگر میخواهید دچار مشکل نشوید با انسانهایی که خودشان مشکل خودشان هستند درگیر نشوید.

در ضمن در متن موضوع نوع مشکلات مشخص نشده و کلی گویی شده. مشکلات فردی , اجتماعی , جهانی , طبیعی و مشکلات خودجوش. شما کدامیک از این مشکلات را میگوئید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

خيلي وقتها مشكلات بزرگي برام پيش اومده كه واقعا قادر به حل كردنش نبودم يه جورايي كم آورده بودم

سپردمش به دست زمان شايدم يه كمي صبر كردم نتيجش جالب بود مشكل حل شد

• Like 6
لینک به دیدگاه

بهتره هیچ وقت نگیم مشکل بگیم مسئله

مثبت دیدن وحرف زدن خیلی خوبه

به قول سجاد هیچ مسئله ای نیست که راه حل نداشته باشه جزمرگ

اما گاهی اوقات تنها راه حل صبره ونه هیچ چیز دیگه وبه نظر من این سخت ترین مسئله واسه ادمه که باید روحشو خیلی بزرگ کنه وبزرگ نگه داره:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مشکل انسانهایی که با خودشان مشکل دارند حل شدنی نیست. وقتی خود انسان نونه مشکلش چیه و نتونه حل کنه. کاری از من و شما بر نمیاد. اگر میخواهید دچار مشکل نشوید با انسانهایی که خودشان مشکل خودشان هستند درگیر نشوید.

در ضمن در متن موضوع نوع مشکلات مشخص نشده و کلی گویی شده. مشکلات فردی , اجتماعی , جهانی , طبیعی و مشکلات خودجوش. شما کدامیک از این مشکلات را میگوئید؟

مشکل انسانهایی که با خودشان مشکل دارند؟

هیچ انسانی رو که قدرت فکر کردن داشته باشه بدون مشکل نمیتونید پیدا کنید!

هرانسانی دغدغه ها وچالشهایی با خودش وپیرامونش داره متناسب با تواناییهاش فقط گاهی این توانایی ها یا شناخته نمیشوند ویا مشکلات را بسیار بزرگتر از انچه که هستند میبینیم نتیجش میشه رسیدن به باور اشتباه غیرقابل حل بودن موضوع ومشکل!

درمورد کلی گویی هم من زمینه رو مشخص کردم این شمایید که میتونید چارچوبهارو مشخص کنید

• Like 6
لینک به دیدگاه
ظاهرا روش اروپایی بهتر جواب داده،نه سجاااااد؟

درمورد اون مشکلی که تو فکرشو میکنی اره

دقیقا اونا بهترین روش برخورد رو اجرا کردن ولی چون اینجا ما هنوز مشکلمون رو نمیتونیم بشناسیم پس لاجرم نمیتونیم حلش هم بکنیم

مسئله فقط زمان واگاهیه!

• Like 3
لینک به دیدگاه

فکر کنید شما با یه نفر اختلاف نظر یا مشکلی دارید و طرف مقابلتون هم میشه گفت فقط میخواد نظرش رو تحمیل کنه ...اخلاق خود من اینجوریه که در مقابلش اونقدر کوتاه میام تا مشکل حل بشه ولی این اعصابم رو میریزه به هم ، چون میدونم حق خودم رو نادیده گرفتم :icon_pf (34):

ولی اگه مشکل از یک نوع دیگه باشه خوب خودم میگردم و راه حل رو پیدا میکنم بالاخره :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تفاوت جواب قاطع و کاربردی اروپاییه و جواب فانتزی و دهن پر کن اون یارو نمیدونم چی چی عبدلملک ریگی! دقیقا تفاوت ما با اروپاییها و کلا دنیای پیشرفته است.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...