سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ دانلودها این فایلی که الان روش کار میکنید رو اگر روی C ذخیره کردین جابجاش کنین اون اروری رو که بهتون میده ارور invalid هست؟ 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ بله آوردمش رو درایو d .شد:shad: 1 لینک به دیدگاه
ehsanyosef 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ سلام. خواهش میکنم یکی به من کمک کنه :((((( میخوام فایل اتوکد وارد sketchup کنم ولی نمیشه. راهنمایی های شما رو خوندم و انجام دادم ولی بازم نشد. فایل رو منتقل میکنه ولی نشونش نمیده تو sketchup. چندتا ورژن مختلف رو هم امتحان کردم نشد. تو رو خدا کمکم کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییدددد:confused::confused::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821: لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ سلام. خواهش میکنم یکی به من کمک کنه :((((( میخوام فایل اتوکد وارد sketchup کنم ولی نمیشه. راهنمایی های شما رو خوندم و انجام دادم ولی بازم نشد. فایل رو منتقل میکنه ولی نشونش نمیده تو sketchup. چندتا ورژن مختلف رو هم امتحان کردم نشد. تو رو خدا کمکم کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییدددد:confused::confused::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821: سلام ورژن اسکچاپتون و اتوکدتون چنده؟ موقع ایمپورت پیغام خاصی بهتون نمیده؟ لینک به دیدگاه
ehsanyosef 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ اتوكدم 2009 ولي اسكچاپ ورژناي زيرو تست كردم: 7.1.6860 8.0.3117 8.0.15158 2015.15.0.9350 ولي هيچكدومش جواب نداد!! موقع ي ايمپورت كردنم هيچ پيغامي نميزنه!! منتقل ميكنه حتي import results رو هم مياره ولي پلانو نشون نميده!!!! لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ اتوكدم 2009 ولي اسكچاپ ورژناي زيرو تست كردم:7.1.6860 8.0.3117 8.0.15158 2015.15.0.9350 ولي هيچكدومش جواب نداد!! موقع ي ايمپورت كردنم هيچ پيغامي نميزنه!! منتقل ميكنه حتي import results رو هم مياره ولي پلانو نشون نميده!!!! بعد از ایمپورت یا zoomout کن یا اینکه نمای top رو انتخاب کن ببین پلان دیده میشه، احتمالا یا مقیاسش خیلی کوچیکه یا خیلی بزرگ لینک به دیدگاه
ehsanyosef 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ بازم نشد!! نميدونم مشكل از چيه، الان امتحان كردم يه چيز الكي تو اتوكد ميكشم اونو راحت مياره نشونم ميده ولي اين پلان مورد نظرمو نمياره. به نظر شما چيكارش كنم؟! :((((( لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ بازم نشد!! نميدونم مشكل از چيه، الان امتحان كردم يه چيز الكي تو اتوكد ميكشم اونو راحت مياره نشونم ميده ولي اين پلان مورد نظرمو نمياره. به نظر شما چيكارش كنم؟! :((((( فایل اتوکد رو میتونید آپلود کنید؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ میشه بگید چجوری آپلود کنم؟؟! آپلود سنتر سایت ساپورت نمیکنه، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می تونید آپلود کنید لینک به دیدگاه
ehsanyosef 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ این سایتی که گفتین فایل dwg رو ساپورت نمیکنه :( لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ این سایتی که گفتین فایل dwg رو ساپورت نمیکنه :( فایل رو فشرده کنید، (با پسوند rar ذخیره کنید) بعد آپلود کنین لینک به دیدگاه
ehsanyosef 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ خب آپلود شد. آدرس فایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ خب آپلود شد. آدرس فایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدمت شما، ایمپورت شده داخل اسکچاپ: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشکلتون این بود که ترسیمات flat نبودن لینک به دیدگاه
ehsanyosef 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ واااااااااااااای خیلی ممنووووووووون :)))))) خیلی کمک بزرگی بهم کردید دستتون درد نکنههههههه خدا خیرتون بده :) 1 لینک به دیدگاه
kosar rohani 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام . من این کارایی که میگید رو انجام دادم ولی وقتی openرو میزنم هیچی تو صفحه اسکچ اپم نمیاد چیزایی هم که قبلا کشیده بودم میپرن . چی کار کنم ؟ خیلی فوری نیاز به کمک دارم لینک به دیدگاه
kosar rohani 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام . من این کارایی که میگید رو انجام دادم ولی وقتی openرو میزنم هیچی تو صفحه اسکچ اپم نمیاد چیزایی هم که قبلا کشیده بودم میپرن . چی کار کنم ؟ خیلی فوری نیاز به کمک دارم:ws44::ws44: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام . من این کارایی که میگید رو انجام دادم ولی وقتی openرو میزنم هیچی تو صفحه اسکچ اپم نمیاد چیزایی هم که قبلا کشیده بودم میپرن . چی کار کنم ؟خیلی فوری نیاز به کمک دارم:ws44::ws44: چیکار میخواین دقیقا؟ 1 لینک به دیدگاه
kosar rohani 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ چیکار میخواین دقیقا؟ میخوام فایل کد رو ببرم تو اسکچ اپ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده