niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مواد اولیه خمير مايه............................... نصف قاشق غذاخوري آرد ......................... 2 پيمانه نمك ........................ 1 قاشق غذاخوري بيكن كالباس ورقه اي......... 4 عدد پنير پارمسان و موتزارلا...... هر كدام نصف پيمانه تخم مرغ ................ 6 عدد پيازچه خرد شده.............2 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده ......... 2 قاشق غذاخوري نمك و فلفل به مقدار لازم گام ۱ بهتر است خمير پيتزا را از شب قبل آماده كنيد. ابتدا به اندازه 4/3 (سه - چهارم) پيمانه آب ولرم در ظرفي ريخته خمير مايه را در آن بريزيد و هم بزنيد (به مدت 5 دقيقه) . سپس آرد و يك قاشق نمك را با هم مخلوط كرده و به مخلوط آب و خمير مايه اضافه كنيد و هم بزنيد. ترجيحا براي مخلوط كردن از دست كمك بگيريد و خوب ورز دهيد تا خمير يكدستي بدست آيد. آن را به دوقسمت تقسيم كرده، روي آن را با كيسه بپوشانيد و در يخچال بگذاريد. بعد از حدود 12 ساعت استراحت خمير را از يخچال بيرون آورده ، بگذاريد با دماي اتاق يكي شود، سپس آن را دوباره ورز دهيد و باز كنيد. خمير را ترجيحا كمي كمتر از اندازه ظرفي كه ميخواهيد در فر بگذاريد باز كنيد تا دور ان نسوزد. فر را حدود نيم ساعت قبل گرم كنيد ( 500 درجه فارنهايت) گام ۲ روي خمير پيتزا پنير پارمسان و موتزارلا و بعد بيكن يا كالباس و روي آن 3 عدد تخم مرغ بشكنيد روي آن نمك و فلفل زده و به مدت 8 - 10 دقيقه در فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود. گام ۳ در اين فاصله سبزيجات را خرد كرده وقتي پيتزا را از فر بيرون آورديد روي آن بپاشيد و بعد از 2 دقيقه سرو كنيد. نوش جااان 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خوردن کالباس و پیازچه صبح زود؟! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خوردن کالباس و پیازچه صبح زود؟! خب 7صبح نه تو 10 یا 11 بخور برای بچه هایی که صبحانه نمیخورن خوبه اینطوری به اسم پیتزا یه صبحانه هم میخورن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده