Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ از اینا هم می دن تو جلسه؟؟ آره ... البته باید زود بیایید چون ممکنه تموم بشه.:icon_pf (34): فقط بگین من کجا باس بشینم صندلی جلو جلو .. لینک به دیدگاه
fifa09 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ میبخشید دیر اومدم :icon_pf (34): منم سعیمو میکنم تو تاریخ تعیین شده بیام لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ به علت چندین مشکل پیش آمده در تالار جلسه در تاریخ مذکور بر گذار نشد .... انشالله این جلسه پنج شنبه همین هفته 1389/7/1 ساعت 21 بر گزار می گردد.. حتما سعی کنید که در جلسه حاظر باشید . با تشکر فراوان لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ بیا علت خرابی انجمن معلوم شد.. این جلسه شگون نداره کنسلش کن... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ بیا علت خرابی انجمن معلوم شد..این جلسه شگون نداره کنسلش کن... سلام .... :ws28: نه بابا مشکل انجمن یه جای دیگه هست.....چه ربطی به این داره لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ منم بیااااااااام؟ :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ تو این جلسات چه خبره؟؟؟ کیک و ساندیسن میدن؟؟:icon_pf (34): منم میام؟؟ میشه؟؟:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ تو این جلسات چه خبره؟؟؟ کیک و ساندیسن میدن؟؟:icon_pf (34): منم میام؟؟ میشه؟؟:banel_smiley_52: شکمو 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ شکمو من؟؟؟:jawdrop: من اصلا شکمو نیستم آخه اگه تو جلسه کیک و ساندیس ندن پس چی کار کنیم؟؟ مگه نمیریم جلسه که کیک و ساندیس بخوریم بعد بگیم وقت نداریم؟؟ ادامه بحث((کدوم بحث؟؟؟:w140:)) بمونه واسه بعد؟؟ من تا حالا هر جلسه ایی رفتم و دیدم انجوری بود!!!!؟؟ حالا نمی دونم کیک و ساندیس ندین باید چی کار کنیم پس؟؟ 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من؟؟؟:jawdrop:من اصلا شکمو نیستم . . . حالا نمی دونم کیک و ساندیس ندین باید چی کار کنیم پس؟؟ کی گفت شکمویی . . . فعلا بیا شوکول بخور (به قول مهناز) 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ کی گفت شکمویی. . . فعلا بیا شوکول بخور (به قول مهناز) :icon_pf (34): مسییییییییییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ابراهیییییییییییییییییییم کوجایی آخه؟ بچه ها من بی تقصیرم....همش زیر سر ابراهیمه! 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ابراهیییییییییییییییییییم کوجایی آخه؟ بچه ها من بی تقصیرم....همش زیر سر ابراهیمه! :banel_smiley_4: مگه امروز پنجشنبه هست.... لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ حاضر... ابراهیییییییییییییییییییم کوجایی آخه؟ بچه ها من بی تقصیرم....همش زیر سر ابراهیمه! عجبااا زنبیل میزارین.. :banel_smiley_4: مگه امروز پنجشنبه هست.... امروزام پنجشنبه نیست ...!!!:w127: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده