گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چند وقت پیش یه جمله ی قصار از یه کسی خوندم(یادم نمیاد کی بود) اما متوجه معنیش نشدم .شما هم بخونیدش اگه متوجه شدید ممنون میشم به منم بگید....................:icon_gol: این جمله : قدر این سعادت را بدان:زمینی که بر آن قرار گرفته ای نمی تواند بزرگتر از دوپایی باشد که بر آن ایستاده ای! . . . . 11 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ این جمله فکر کنم از فرانتس کافکا باشه ، کتاب پند های سورائو "چه بخت بلندی است فهمیدن اینکه زمینی که بر آن ایستاده ای، نمی تواند بزرگتر از مساحتی باشد که پاهایت روی آن قرار گرفته است. " برداشت من : شاید به حریص بودن انسان اشاره داره ، که هرچقدر از این دنیا رو بهش بدی بازم راضی نمیشه ... 9 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من حکایت از عظمت انسان داره . باید اضافه میکرد اسمان ها نه بزرگتر از نیروی اندیشه ی توست لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نظرتون چه جالب بود.اما من اصلا اینا رو ازش متوجه نشده بودم!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ شاید یعنی مساحتی که پاه های انسان طی میکنه خیلی بیشتر از زمینه ادم میتونه خارج از کره زمین هم بره . 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی قدر سلامتی خود را بدانیید... چجور شما ابنرو معنی کردید!!!!! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم کلن کیه اما ظاهرا گفته :همه ی عقاید کلی نادرستند و این یک عقیده ی کلی ست.. کسی معنی اینو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم کلن کیه اما ظاهرا گفته :همه ی عقاید کلی نادرستند و این یک عقیده ی کلی ست.. کسی معنی اینو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ............... این جمله خودش رو نفی کرده ، فرض 1:تمام عقاید کلی نادرستند فرض 2:این عقیده یک عقیده ی کلی است نتیجه:پس این عقیده هم نادرست است چرا جواب منو نمیدید آخه!!!!!! اگه معنیشو متوجه نمیشید بگید که لااقل خیالم راحت شه.... 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ معنیش اونجوری که من فهمیدم زمان حال و اینجور چیزاست... یعنی تو فقط زمان حال رو داری.....همون مساحتی کهه زیر پاهاته.....بقیه اش دیگه نه دست توه نه مال تو.... پس الان شاد باش....خوب فکر کنم اینم سعادته دیگه!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده