رفتن به مطلب

سوال در مورد سالگرد های مذهبی!!!!!!

danielo

ارسال های توصیه شده

ما بار ها میبینیم که مثلا وقتی سالگرد یک امام میشه .چه تولد چه فوت

مردم طوری رفتار میکنند که انگار که همین امروز مرده.

یعنی انگار اون روز همون روز مرگ طرف هست.

ولی الان فرض میگیریم که بنده همین امروز بمیرم.

یک نفر همین امروز همان زمان با من در عربستان بمیره.

مثلا بیستمین سالگرد مرگ من در گرمای تابستتون در شهریور خواهد بود و در همین روز

ولی بیستمین سالگرد اون فرد عرب را در سرمای زمستون و در ما بهمن یا اسفند برگزار میکنند.

فرض کنید اون فرد تو گرمای تابستون بر اثر گرما زدگی هم مرده باشه و اون روزه خون برای سالگردش بزنه به سرش و گریه و زاری کنه که وای بر ما فلانی از بی ابی و از گرمای شدید مرد.در حالیکه خودش در حال یخ زدن هست و بارون هم داره شدید میباره.

پس از اینجا انسان متوجه میشه که این ها همه چی قرار دادی هست و اون روز همون روز نیست.

یعنی مثلا یک نفر میگه خجالت نمیکشی میخندی.امشب امام علی ضربه خورده .بعدش تو داری میخندی.

ولی وقتی منطقی حساب بکنیم متوجه میشیم که اون شب همون شبی نیست که علی ضربه خورده و یک چیز قرار دادی هست و میتونست هر یک از روز های سال باشه.

اگر اشتباه میکنم.بگید که کجا اشتباه میکنم

• Like 6
لینک به دیدگاه

میشه شب قدر رو هم مثال زد.............البته این برام سوالیه که هنوز جوابی قانعم نکرده.امیدوارم سوءتفاهم نشه................ امشب اینجا شب قدره و قرآن امشب نازل شده............حالا مثلا" کسیکه جایی زندگی میکنه که هنوز شب نشده,رای اون هنوز شب قدر نشده......یعنی اینطوری ما تو دنیامون دو تا شب قدر داریم.............نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
میشه شب قدر رو هم مثال زد.............البته این برام سوالیه که هنوز جوابی قانعم نکرده.امیدوارم سوءتفاهم نشه................ امشب اینجا شب قدره و قرآن امشب نازل شده............حالا مثلا" کسیکه جایی زندگی میکنه که هنوز شب نشده,رای اون هنوز شب قدر نشده......یعنی اینطوری ما تو دنیامون دو تا شب قدر داریم.............نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟

کلا اسکلمون کردند.:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اول بگم منم با این عزاداری ها مخالفم

اما در کل خوب واسه کسایی که معتقدن ،یه جور یاد آوریه ،احترامه

همونطور که ما واسه عزیزامون جشن تولد یا سالگرد وفات میگیریم

اونچه که من باهاش مشکل دارم شلوغ بازی و بزرگ کردن این قضیه هست.

میشه روز شهادت با احترام ازشون یاد کرد نه اینکه شب شهادت یکی نوحه بخونه و باقی خودزنی کنن

و یه مسئله دیگه نباید الزامی وجود داشته باشه...چون تو ایران فقط شیعه ها زندگی نمیکنن...

کوچکترین موردش همین صدا سیما هست....تو این ایام انقدر به این مسئله دامن میزنن که نه تنها غیر مسلمونها بلکه خود مسلمونها هم ترجیح میدن تلویزیون رو خاموش کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

آره این دیگه هیچ توجیهی نداره:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من موندم تو کار بهتری سراغ نداری مغزتو با اینا پر میکنی دانی؟

یکدهم انرژی که برا نفیش میزاری برا فراموش کردنشون بزاری هزار برابر منفعت میکنی

• Like 6
لینک به دیدگاه
من موندم تو کار بهتری سراغ نداری مغزتو با اینا پر میکنی دانی؟

یکدهم انرژی که برا نفیش میزاری برا فراموش کردنشون بزاری هزار برابر منفعت میکنی

:ws3::ws3::ws3::ws3: ادم بیکار باشه.همین هم میشه دیگه :ws3::ws3:

ولی خارج از شوخی

همین دیشب 4 نفر داشتند غرق میشدند.یکی از بچه ها رفت نجاتشون داد.

بعدا ما هم برای شوخی با این پسره برایش دست زدیم.

یک دفعه 4 تا بسیجی اومدند گفتند خجالت نمیکشید که دست میزنید .یکی از مسافر ها هم حالا به شوخی گفت که الان خشک میشوند.

یا مثلا الان به ساقی زنگ زدم.قوطی 7 هزار تومانی را به من میگه 9 تومان.

2 تومان برده بالا به خاطر ماه رمضون و شب قدر.

پس بدون ما را وادار میکنند که به این چیز ها فکر کنیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...