نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ عکس بالا سنگ قبر تخریب شده احمد شاملو شاعر آزادی و بامداد خسته ادبیات ایران عکس فوق سنگ قبر شعبان جعفری ( بی مخ ) ضمن طلب آرامش برای فردوسی بزرگ و آخرین عکس ٬ سنگ قبر تخریب شده هوشنگ گلشیری نویسندهٔ معاصر ایرانی و سردبیر مجلهٔ کارنامه و نگارنده ی رمان کوتاه شازده احتجاب 24 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ قبر شاملو باید این باشه که !!!_؟؟؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اگه اینم باشه که پایینش امصا نیست !!! لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ قبر شاملو باید این باشه که !!!_؟؟؟ دکتر جان عکست دیده نمیشه فکر کنم.... لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اگه اینم باشه که پایینش امصا نیست !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قبر شاملو باید این باشه که !!!_؟؟؟ عكسا متاسفانه ديده نميشن 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا باعث تاسفه.... من عکس ها رو میبینم نگین جون 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ به ترتیب این دوتا عکس بو.دند لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ شاملودخترش گفته اونجا میخواستند سنگ قبرشو عوض کنند اون جوری شده اون قبر بنانه که می خوان درستش کنن.... قبر شاملو رو تا حالا چن بار عوض کردن چون یه عده ببسیجی با شخصیت تخریبش کردن.... ( با شخصیت گفتم چون امروز یه چیز دیگه گفتم و یه اخطار 10 امتیازی گرفتم) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده