mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ایول خاله شقی حاله اگه اونجا که خواستیم بشینیم یه آشغال دیگه از قبل بود اونم برداریم خب بچه ها و دیگران یاد می گیرن که باید به محیطمون به امکاناتمون توجه کنیم یدفعه خودتو راحت کن......هر موقع خواستی بری پارک...لباس نارنجی بپوش 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ به غیر از اینکه مردم خودشون باید این فرهنگ رو به هم منتقل کنن تو کشور های دیگه دولت فرهنگ سازی میکنه ، ولی این تو ایران اصلا نیست... آره عزیزم ولی خب ما همینکاری رو که از دستمون بر می آد رو انجام بدیم خودش انجام وظیفه است ما بی اهمیت نباشیم ما رعایت کنیم ما یاد بدیم شاید اصلا احتیاجی به تبلیغ دولت هم نباشه چون ما یک ملتیم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ رسیدی به حرف خودم.....همون پست قبلیه..اگه قرار کسی بخاطر خدا هم کار کنه...امثالی مثل تفکرات شما نمیزاره...از قدیم گفتن....معتاد فکر میکنه همه ملت معتادن.....دزد فکر میکنه ..همه دزدن همین رفیق خودم....با دوست دخترش هزار کار کرده....حالا فکر میکنه هر کسی که دوست داشته باشه اینکارست کافر همه را به کیش خود پندارست:4chsmu1: دستی دستی مارو دزد کردی رفت ولی صب کن به حرفم روزی میرسی منم مثل تو فکر می کردم اما من فقط یه ایده آلیست بودم همین 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ یدفعه خودتو راحت کن......هر موقع خواستی بری پارک...لباس نارنجی بپوش من معتقدم هر چی رعایت کنی و یاد بدی خدا هم هواتو بیشتر داره و تو زندگیت نتیجه ش رو میبینی!! چه اشکالی داره آدم جایی رو که می خواد 2 ساعت تفریح کنه از یه آشغال بطری یا خوراکی پاک کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ به غیر از اینکه مردم خودشون باید این فرهنگ رو به هم منتقل کنن تو کشور های دیگه دولت فرهنگ سازی میکنه ، ولی این تو ایران اصلا نیست... فرهنگ سازی نمیکنه؟؟؟؟ بیچاره این همه تبلیغ بین اون سریالایی که میشنی نگاه میکنی میزاره:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ایول خاله شقی حاله اگه اونجا که خواستیم بشینیم یه آشغال دیگه از قبل بود اونم برداریم خب بچه ها و دیگران یاد می گیرن که باید به محیطمون به امکاناتمون توجه کنیم چشم دختر آبجی 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ فرهنگ سازی نمیکنه؟؟؟؟ بیچاره این همه تبلیغ بین اون سریالایی که میشنی نگاه میکنی میزاره:jawdrop: من خیلی وقته تلویزیون ایران نگاه نمیکنم ولی واقعا سریالای ایران بهتر از همه مصرف مواد مخدر، دزدی ،کلاه برداری و ... رو آموزش میده تبلیغای بینش رو نمیدونم واللا :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ دستی دستی مارو دزد کردی رفت ولی صب کن به حرفم روزی میرسی منم مثل تو فکر می کردم اما من فقط یه ایده آلیست بودم همین یه طوری میگی مثل اینکه خیلی تجربت بالاست....بابا فرق سنیمون همش 12 ساله الان منفی نگر شدی!!!!! ....نه ایده الیست...نه منفی نگر لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من خیلی وقته تلویزیون ایران نگاه نمیکنم ولی واقعا سریالای ایران بهتر از همه مصرف مواد مخدر، دزدی ،کلاه برداری و ... رو آموزش میده تبلیغای بینش رو نمیدونم واللا :icon_pf (44): ....سینمای ایران که محیطی بسته داره...........بابا از بس یه نواخت شده حوصله ادم رو سر برده.....حالا شما میگین آموزش مصرف مواد مخدر:jawdrop: مثلا سریال فاصله ها...به ما پسر ها یاد داد اگه بدون اجازه بابات دوست دختر داشته باشی..دوست دخترت به f میره لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ما دیگه اینطوری بزرگ شدیم...فکر نکم حالا حالاها درست بشه!!!!اخه فکر میکنیم به ما ظلم شده....یا حقمون رو خوردن!!!!...احساس طلب کاری به همون دست داده....فکر میکنیم همه ملت دزدن.... اینجا واقعا یه وضعی شکل گرفته که تا حرفی زده میشه!!!!..همه میگن: اینجا ایرانه!!!!!!!! جدیدا یه پارکی خیلی بزرگ سر کوچه ما زده شده..: ملت فش میده که چرا پارک زدن!!!!چرا همش شهرداری باید پارک بزنه.......چرا جدول نمیزنه...شهرداری پروژه کوچه قبول میکنه...بخور بخوره...شهرداری دزده حالا خداییش اگه پارک نمیزدن:همه میگفتن..شهرداری بخور بخوره..هیچ کس کاری نمیکنه.شهرداری دزده یعنی در هر صورت فکر میکنیم دزده:icon_pf (34):.....چه طرف کار خوب انجام بده..چه بد خوب آخه هست....نصف شهرداری ها اون یه ذره بودجه ای هم که گهگاه واسشون میاد پس میفرستن واسه پاچه خواری....بعد اون بالایی هم میذاره جیب خودش.....یا اینجوریه که بودجه رو پس هم که نفرستن بین خودشون تقسیم میکنن ملت حق دارن من خیلی وقته تلویزیون ایران نگاه نمیکنم ولی واقعا سریالای ایران بهتر از همه مصرف مواد مخدر، دزدی ،کلاه برداری و ... رو آموزش میده تبلیغای بینش رو نمیدونم واللا :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خوب آخه هست....نصف شهرداری ها اون یه ذره بودجه ای هم که گهگاه واسشون میاد پس میفرستن واسه پاچه خواری....بعد اون بالایی هم میذاره جیب خودش.....یا اینجوریه که بودجه رو پس هم که نفرستن بین خودشون تقسیم میکنن ملت حق دارن اشتباه میکنی......من از فرهنگمون میگم...من از تفکر این نسل میگم....یعنی هر کس تو شهرداری کار میکنه دزده؟.. من نمیگم نیست. همه جا این مشکلات هست...اما ما دیگه شورشو در آوردیم..... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ یه طوری میگی مثل اینکه خیلی تجربت بالاست....بابا فرق سنیمون همش 12 سالهالان منفی نگر شدی!!!!! ....نه ایده الیست...نه منفی نگر نه 18 سال و یه ماهه 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نه 18 سال و یه ماهه ...حیف شده از من خیلی بزرگتری.... اگه اختلافمون یه 10 سالی بود....نیتم خیر میشد لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خوب یکی جاذبه های گردشگری همین یادگاریاس دیگه.... مثلا تله کابین واسه من هیچ حذابیتی نداره ولی کلی کیف میکنم میشیمنم یادگاری هارو میخونم حسن بی مخ 1/12/84 حالم خوب نیست 5/6/85 یادگاری ننویس!! 4/11/83 میلاد و ثریا...عشق...ساعت 12 شب! . . 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خوب یکی جاذبه های گردشگری همین یادگاریاس دیگه.... مثلا تله کابین واسه من هیچ حذابیتی نداره ولی کلی کیف میکنم میشیمنم یادگاری هارو میخونم حسن بی مخ 1/12/84 حالم خوب نیست 5/6/85 یادگاری ننویس!! 4/11/83 میلاد و ثریا...عشق...ساعت 12 شب! . . خود تله کابین واست جذابیتی نداره!!!!!! اگه بدونی چقدر خطر سقوط وجود داره...خود به خود جذاب میشه:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ راستش چند وقت پيش که رفته بوديم شمال از اين جور صحنه ها زياد ديدم بدجور حالم گرفته شد. جالبش اينه که بعضي از هموطنامون با ماشينهاي مدل بالا ميومدن و خيلي راحت آشغالشون رو پرت ميکردن تو فضاي سبز منم وقتي ميديم با خودم ميگفتم............... 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خود تله کابین واست جذابیتی نداره!!!!!!اگه بدونی چقدر خطر سقوط وجود داره...خود به خود جذاب میشه:4chsmu1: مگه تاحالا چنتا افتادن!!؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مگه تاحالا چنتا افتادن!!؟ توچال تا حالا کشته داشته چند بار!!!!!! نمیدونستی؟ بترسسسسسسسسسسسس 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ توچال تا حالا کشته داشته چند بار!!!!!!نمیدونستی؟ بترسسسسسسسسسسسس بهتر......پس بریم سوار شیم بلکه یه فرجی بشه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بهتر......پس بریم سوار شیم بلکه یه فرجی بشه نگوووووووووووووووووووووووووووووو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده