رفتن به مطلب

چرا اینقدر بی اهمیت شدیم؟

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

خیلی دلم می خواد بدونم آدمایی که میرن طبیعت یه جای خوب پیدا می کنن و می خورن و شادن و بعد هم آشغالاشون رو می ریزن همونجا

دفعه بعدم که می یان کلی بدو بیراه می گن که ایرانم شد مملکت .... همه جاش آشغال دونیه و بعد هم دوباره آشغال میریزن چی با خودشون فکر می کنن که اینکارو می کنن

می ری لب دریا از آشغال تخمه و پسته و باقالی تا بلال پوست هندونه و خربزه و گاهی پوشک بچه!!

یا خیلی وقتا میبینی یارو ماشین آخرین سیستم زیر پاشه و شیشه رو می ده پایین و یه کیلو آشغال از پنجره می ریزه پایین و انگار نه انگار

بعدم می گه که ایران جای سفر نیست سفر فقط خارجی!!

:sigh::sigh::sigh:

آخه چرا؟

چی میشه که ما اینقدر بی اهمیتی می کنیم

مگه ما چی از لااقل ترکیه داریم؟

این همه جاهای دیدنی این همه مکان های زیبا چرا خودمون رعایت نمی کنیم؟

حتما اگه رفتیم یه مکان تاریخی باید روش یادگاری بنویسیم؟

یا یه تیکه شو بکنیم؟

چرا باید تخت جمشید رو دورش سیم بکشن کسی نره؟؟

جز اینکه ملت رعایت نمی کنن

چرا وقتی سوار تلکابین میشی میبینی ای بابا در و دیوارش یادگاریه

چرا وقتی می رن استادیم تیم می بازه صندلی ورزشگاهو می کنن آخه؟؟:w00:

اگه سطل آشغال دو متر اونطرف تر بود همون جا پرت کنیم چون اونجا کثیفه؟

یا آشغال هامون رو بدون کیسه بریزیم تو سطل که بوی گند بگیره؟

مگه ما شهروند این مملکت نیستیم؟

مگه ما ادعا نداریم؟

چرا همین یه موضوع ساده رو نمی شه همه رعایت کنن؟:sigh:

• Like 22
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 49
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببین نسل ما اینطوریه....رحمت به نسل بابامون!!!!!!!!...فقط بلدیم انتقاد کنییم..همین!!!!! (همین الان خودم):ws3:

از هیچی راضی نیستیم!!!!!!...همینه که میزنن تو سرمون(نسل تو سری خور)

هیچی رو خودمون رعایت نمیکنیم انتظار داریم دیکران رعایت کنن

طرف هوا گرمه خوار مادر اح م د ی نژاد رو میاره پایین....(فقط دوست داریم همه موضوعات رو بچسبونیم به سیاست):4chsmu1:

همینه که هیچکس میگه:همه میخوان کرایه تاکسی ندن:w58:

• Like 12
لینک به دیدگاه
ببین نسل ما اینطوریه....رحمت به نسل بابامون!!!!!!!!...فقط بلدیم انتقاد کنییم..همین!!!!! (همین الان خودم):ws3:

از هیچی راضی نیستیم!!!!!!...همینه که میزنن تو سرمون(نسل تو سری خور)

هیچی رو خودمون رعایت نمیکنیم انتظار داریم دیکران رعایت کنن

طرف هوا گرمه خوار مادر اح م د ی نژاد رو میاره پایین....(فقط دوست داریم همه موضوعات رو بچسبونیم به سیاست):4chsmu1:

همینه که هیچکس میگه:همه میخوان کرایه تاکسی ندن:w58:

خب کی قراره از خودمون شروع کنیم

چون دیگران اینکارارو نمی کنن ما هم نکنیم؟

فرهنگسازی از کجا شروع می شه

چه اشکالی داره اگه هم ما رعایت کنیم هم یکمی به دیگران یاد بدیم تا با هم پیشرفت کنیم

• Like 7
لینک به دیدگاه
نمونه اش 3 پست برو بالا.:banel_smiley_52:....از همه چی شاکی:4chsmu1:

شاید حق با تو باشه ولی لا اقل من خودم تو خانواده همینایی رو که گفتم رعایت کردم و برام فرقی نداره ایرانم یا جای دیگه فکر می کنم رعایت این مسائل بستگی به این داره که هر کسی چقدر به خودش احترام می ذاره:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
شاید حق با تو باشه ولی لا اقل من خودم تو خانواده همینایی رو که گفتم رعایت کردم و برام فرقی نداره ایرانم یا جای دیگه فکر می کنم رعایت این مسائل بستگی به این داره که هر کسی چقدر به خودش احترام می ذاره:icon_gol:

والا مام رعایت می کنیم

کاش فرهنگ همین اشغال نریختن و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و خط ننوشتن رو اثار باستانی و غیر باستانی بود

مشکل ما خیلی ریشه ای تر از این حرفاس

• Like 11
لینک به دیدگاه
خب کی قراره از خودمون شروع کنیم

چون دیگران اینکارارو نمی کنن ما هم نکنیم؟

فرهنگسازی از کجا شروع می شه

چه اشکالی داره اگه هم ما رعایت کنیم هم یکمی به دیگران یاد بدیم تا با هم پیشرفت کنیم

ما دیگه اینطوری بزرگ شدیم...فکر نکم حالا حالاها درست بشه!!!!

اخه فکر میکنیم به ما ظلم شده....یا حقمون رو خوردن!!!!...احساس طلب کاری به همون دست داده....فکر میکنیم همه ملت دزدن....

اینجا واقعا یه وضعی شکل گرفته که تا حرفی زده میشه!!!!..همه میگن: اینجا ایرانه!!!!!!!!

جدیدا یه پارکی خیلی بزرگ سر کوچه ما زده شده..: ملت فش میده که چرا پارک زدن!!!!چرا همش شهرداری باید پارک بزنه.......چرا جدول نمیزنه...شهرداری پروژه کوچه قبول میکنه...بخور بخوره...شهرداری دزده

حالا خداییش اگه پارک نمیزدن:همه میگفتن..شهرداری بخور بخوره..هیچ کس کاری نمیکنه.شهرداری دزده

یعنی در هر صورت فکر میکنیم دزده:icon_pf (34):.....چه طرف کار خوب انجام بده..چه بد

• Like 4
لینک به دیدگاه

بالاخره اين فرهنگ بايد از يه جايي شروع بشه .وقتي من به بچم ميگم تو جنگل آتيش روشن نكن يا لب ساحل آشغال نريز عادت ميكنه كه اين كارو نكنه و اين يه عادت ميشه . همين عادتها هم فرهنگ ساز ميشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
ما دیگه اینطوری بزرگ شدیم...فکر نکم حالا حالاها درست بشه!!!!

اخه فکر میکنیم به ما ظلم شده....یا حقمون رو خوردن!!!!...احساس طلب کاری به همون دست داده....فکر میکنیم همه ملت دزدن....

اینجا واقعا یه وضعی شکل گرفته که تا حرفی زده میشه!!!!..همه میگن: اینجا ایرانه!!!!!!!!

جدیدا یه پارکی خیلی بزرگ سر کوچه ما زده شده..: ملت فش میده که چرا پارک زدن!!!!چرا همش شهرداری باید پارک بزنه.......چرا جدول نمیزنه...شهرداری پروژه کوچه قبول میکنه...بخور بخوره...شهرداری دزده

حالا خداییش اگه پارک نمیزدن:همه میگفتن..شهرداری بخور بخوره..هیچ کس کاری نمیکنه.شهرداری دزده

یعنی در هر صورت فکر میکنیم دزده:icon_pf (34):.....چه طرف کار خوب انجام بده..چه بد

خب دزدیم دیگه :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آره خدارو شکر تو خیلی از مراتب بهتر شدیم.......حداقل نسل ما یکم با جنبه تر از نسل های قبلی هستن......یا مثلا احترام گذاشتن به حقوق دیگران...خیلی بهتر شدیم

قبلا سر صف نانوایی یا صف پمپ بنزین همیشه چند نفر چماق بدست بودن..حالا باز خدارو شکر:4chsmu1:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم همینطور با مهسا موافقم

چون اینکار سخته یا ملت ما فرهنگ ندارن نباید بی اهمیت شد

مگه پیامبر بین عرب هایی که دختر زنده به گور می کردن نیومد

به نظرم ماها هممون تشکیل دهنده یک ملتیم اگه ما رعایت کنیم و به دیگران هم یاد بدیم رعایت کنن لا اقل یه خدمتی به نسل های بعد خودمون کردیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره خدارو شکر تو خیلی از مراتب بهتر شدیم.......حداقل نسل ما یکم با جنبه تر از نسل های قبلی هستن......یا مثلا احترام گذاشتن به حقوق دیگران...خیلی بهتر شدیم

قبلا سر صف نانوایی یا صف پمپ بنزین همیشه چند نفر چماق بدست بودن..حالا باز خدارو شکر:4chsmu1:

ولي تو بانكها هنوز پارتي بازيه:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب دزدیم دیگه :banel_smiley_4:

رسیدی به حرف خودم.....همون پست قبلیه..اگه قرار کسی بخاطر خدا هم کار کنه...امثالی مثل تفکرات شما نمیزاره...

از قدیم گفتن....معتاد فکر میکنه همه ملت معتادن.....دزد فکر میکنه ..همه دزدن

همین رفیق خودم....با دوست دخترش هزار کار کرده....حالا فکر میکنه هر کسی که دوست داشته باشه اینکارست

کافر همه را به کیش خود پندارست:4chsmu1:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من که هر جا میرم یه مشما با خودم میبرم تا بچمم یاد بگیره آشغال نریزه:icon_redface::banel_smiley_4:

ایول خاله شقی

حاله اگه اونجا که خواستیم بشینیم یه آشغال دیگه از قبل بود اونم برداریم

خب بچه ها و دیگران یاد می گیرن که باید به محیطمون به امکاناتمون توجه کنیم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...