pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه................ یه سوال سیاسی :icon_redface: چه طور میشه با بلوتوث گوشی به اینترنت(با کامپیوتر ) وصل شد:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: کسی میتونه کمک کنه:icon_pf (34): نیاز فوری دارم............... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اینو دیم فکر کردم باز واسه پاسی دعا معا لازم داری 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اینو دیم فکر کردم باز واسه پاسی دعا معا لازم داری نه فعلا تا بهمن ماه نیازی ندارم الان به این نیاز دارم لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اخه اینجا تالار کامپیوتره کاربر باسابقه؟ 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اخه اینجا تالار کامپیوتره کاربر باسابقه؟ همینو بگو.... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اخه اینجا تالار کامپیوتره کاربر باسابقه؟ دیدم کم رنگ شدی گفتم................... بابا نیاز فوری دارم سال تا ماه کسی تالار کامپیوتر هم نمیره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): تو رو خدا........................ :ws21: :ws21: :ws21: 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ يه کانکشن براي dial Up بساز يوزر و پس رو خالي بزار تو کادر شماره #99* رو بزن و Dial قبلش بايد با بلوتوث به موبايل وصل بشي ها 5 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ يه کانکشن براي dial up بسازيوزر و پس رو خالي بزار تو کادر شماره #99* رو بزن و dial قبلش بايد با بلوتوث به موبايل وصل بشي ها بلوتوث گوشي و لپتاپ (يا کامپيوتر) رو روشن کني کفايت ميکنه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چه مرضیه حالا؟ با گوشی وصل نشو خوب 2 لینک به دیدگاه
hani* 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چه مرضیه حالا؟با گوشی وصل نشو خوب این هم حرفیه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چه مرضیه حالا؟با گوشی وصل نشو خوب این هم حرفیه بازم تو اومدی تروریست............. بابا دیالاپم دینم در اومده انقدر پول تلفن دادم:w00: :w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بازم تو اومدی تروریست............. بابا دیالاپم دینم در اومده انقدر پول تلفن دادم:w00: :w00: :w00: اها خوب دردت اینه؟ شادمهر باز بد بخت اون موقع کلی برات توضیح داد چجوری گوشیتو وصل کنی به کامپیوتر و به اینترنت وصل شی چه گیریه حالا با بلوتوث وصل شی؟ لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ دیدم کم رنگ شدی گفتم...................بابا نیاز فوری دارم سال تا ماه کسی تالار کامپیوتر هم نمیره کی میگه نمیره ؟؟؟؟؟؟ :w00: من میرم 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه................ یه سوال سیاسی :icon_redface: چه طور میشه با بلوتوث گوشی به اینترنت(با کامپیوتر ) وصل شد:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: کسی میتونه کمک کنه:icon_pf (34): نیاز فوری دارم............... :ws21: :ws21: :ws21: به سختي 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ کی میگه نمیره ؟؟؟؟؟؟:w00: من میرم تو که جز یر شماری تالار نیستی به سختي :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ تو که جز یر شماری تالار نیستی وات ؟ :viannen_38: همین کارا رو میکنی دیگه جواب سوالتو نمیدن :viannen_38: میگم بچه های کامپیوتر سوالاتو تحریم کنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده