سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من به ایمیلام نیاز دارم... نمیدونم کی باعث و بانیشه ول هرکس که هست امیدوارم اون دست سالمش هم مثل اونیکی دستش بشه . . . . | | | | :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: تو هنوز این عادتو ترک نکردی:banel_smiley_4::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :mrsbeasley: gmail باز شد اما هنوز وارد میلم نشده همینطوری گیر کرده 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :mrsbeasley: gmail باز شد اما هنوز وارد میلم نشده همینطوری گیر کرده basic view بزني شايد بره توش 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :mrsbeasley: gmail باز شد اما هنوز وارد میلم نشده همینطوری گیر کرده مال من وختی میزنم رو دکمه جی میل اینجوری میشه 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من به ایمیلام نیاز دارم... نمیدونم کی باعث و بانیشه ول هرکس که هست امیدوارم اون دست سالمش هم مثل اونیکی دستش بشه یعنی کی می تونه باشه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :ws28: تو هنوز این عادتو ترک نکردی:banel_smiley_4::banel_smiley_4: کدوم؟ 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اخییییییییییییش برا من که درست شد یه فکری برا خودتون بکنید 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ basic view بزني شايد بره توش همیشه همین مدلی وارد میشم مال من وختی میزنم رو دکمه جی میلاینجوری میشه میلتونو بدید براتون چک کنم سوت بلبلی 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اخییییییییییییشبرا من که درست شد یه فکری برا خودتون بکنید واسه من داره با ناز و ادا و عشوه و هزاران فخر به کائنات وا میشه ایییییییییییییششششششششششششش:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چه باحال این چیزشکنم داره راه میفته سرعتش پایینه اما نسبت به صبح خیلی بهتر شده اگه کسی خواست پیام بده یوزر پسوورد و ای پی بدم بهش لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ همیشه همین مدلی وارد میشم میلتونو بدید براتون چک کنم سوت بلبلی میلم؟ نه ممنون مرسی صرف شده میل ندارم 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ولی خدا خیرشون بده مخابرات و چیز نکردن sms هامون 3 سوت میرسه به طرف 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ هنوزم بسته ست! چه عصبی :banel_smiley_52: مسنجر من باز می شه اما بقیه چیزا نه لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ باز شده که Gmail بسته ست! به جاش اين ياهوي خنگ بازه! باز جاي شكرش باقيه Reader باز ميشه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده