shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ احتمالا تا يکي دو ساعت ديگه درست ميشه واسه من درست شده ولي فقط با basic view ميتونم برم توش من با بيسيك ويو هم نميتونم برم! البته تنها اينا نيستن! من الان چك ميكردم هيچ لينكي از فاير فاكس كار نميكنه..حتي صفحه ي فرضا" add on اش هم باز نميشه..! 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چه تاپیکی زدیا.... همه رو گذاشتی سر کار...:w00: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ احتمالا تا يکي دو ساعت ديگه درست ميشه واسه من درست شده ولي فقط با basic view ميتونم برم توش پس چرا مال من هنو وا نمیشه:w00: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ پس چرا مال من هنو وا نمیشه:w00: :there: :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ فیـــلتر شکن منم هنوز درست نشده 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بابا بسته دیگه.......چرا زور میزنین......چقدر شما ندید بدید هستین؟...مگه اولین باره؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ پس چرا مال من هنو وا نمیشه:w00: مال منم يه بار شد ولي ديگه نميشه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ فیـــلتر شکن منم هنوز درست نشده میلتر شکن من اتفاقا پرسرعتر از هر وخت دیگه کار می کنه 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ میلتر شکن من اتفاقا پرسرعتر از هر وخت دیگه کار می کنه التماس دعا.. خوش به سعادتت..:ws54: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ التماس دعا..خوش به سعادتت..:ws54: محتاجیم به دعا برم براش یه اسفندی چیزی دود کنم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ محتاجیم به دعابرم براش یه اسفندی چیزی دود کنم:banel_smiley_52: آره والله..توفیقمند باشی خواهرم.. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ و همچنان بسته! آره وهمچنان بسته 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ديگه رفت تا جمعه شب... نه دیگه رفت تا شب سوم 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من به ایمیلام نیاز دارم... نمیدونم کی باعث و بانیشه ول هرکس که هست امیدوارم اون دست سالمش هم مثل اونیکی دستش بشه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من به ایمیلام نیاز دارم... نمیدونم کی باعث و بانیشه ول هرکس که هست امیدوارم اون دست سالمش هم مثل اونیکی دستش بشه اصلا منظورت معلوم نبودا... :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ از تو مسنجر باز می شه ها!!!!!! لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اصلا منظورت معلوم نبودا... :jawdrop: من که منظوری نداشتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده