maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ زحمت نکشیم...مسنجر تا فرداشب باز نمیشه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منم نمیتونم برم تو جی میل:banel_smiley_52: بد بخت شدم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ قبلا ها وختی نمی تونست بره جی میل یه پیغامی مبنی بر وقفه و شلوغ بودن میداد اما الان همین جور پا درهوا می مونه لینک به دیدگاه
hani* 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ زحمت نکشیم...مسنجر تا فرداشب باز نمیشه من الان دارم با یکی چت میکنم یاهو درست شد جی میل باز نشده:w74: لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من دوتا میل دارم.....یکیشون راحت باز میشه...(با مسنجر) اما اون یکی با مسنجر میزنه لوک شده!!!!!!:icon_pf (34): :shame: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ یاهو باز میشه/ایمیل هم باز میشه این لعنتی جی میل باز نمیشه حتی با گوگل کروم:icon_pf (34): شماره این صاحب گوگل رو کسی نداره 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مسنجر من باز شد ولی فـــیلتر شکن من هنوز کار نمیکنه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ به ازای هر پستی که زده میشه تو دلتون یه لعنت برای باعث و بانیش بفرستید 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مسنجر من باز شد ولی فـــیلتر شکن من هنوز کار نمیکنه راس میگه...فیلـتر شکن هم از کار افتاده لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ راس میگه...فیلـتر شکن هم از کار افتاده :ws54: لینک به دیدگاه
arghavan.z 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منم الان دو روزه با ***** شکن به زور میتونم میل هامو چک کنم 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منم الان دو روزه با ***** شکن به زور میتونم میل هامو چک کنم تو حق استفاده از فیلئر شکن نداری.....دهه!!:w00: پس واسه من چرا سالمه؟ 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مسنجر منم قاط زد من gmail می خوام کار واجب دارمممممممممممممممممممممممممممم :ubhuekdv133q83a7yy7:banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ به ازای هر پستی که زده میشه تو دلتون یه لعنت برای باعث و بانیش بفرستید :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده