spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ برا من جفتشونم بازه ولی یکی از دوستانم زنگ زده بود میگفت جی میل باز نمیشه براش دی: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ هیچ وقت باز نمیشه!!!!!!!!! هيچوقت؟؟ منظورت ايميله؟ يا مسنجر؟؟ من جدیدا ...یعنی همین دیروز وقتی وارد میلم میشم(از مسنجر)میگه the id lockeشما هم این ارور میده؟ والا من زياد مسنجر نميرم بيخبرم فقط الان ميخواستم ايميلم رو باز کنم که نشد نمیدونم چرا فیــــــلتر شکنم امشب مشکل داره..باز نمیکنه هیچ جارو..الان افسردگی میگیرم ***** شکنم؟؟ :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ برو بابا سایت بدبد چیه..میخوام برم یوتیوب دوتا ویدئو ببینم دلم باز شه... اره میدونم.... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من الان افسردگی بگیرم کی جواب میده؟؟ :ws54: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ هيچوقت؟؟ منظورت ايميله؟ يا مسنجر؟؟ والا من زياد مسنجر نميرم بيخبرم فقط الان ميخواستم ايميلم رو باز کنم که نشد ***** شکنم؟؟ :pichak29: اخه جدیدا برنامه لوک آدی زیاد شده....اگه ای دی رو لو ک کرده باشن..با مسنجر متوجه میشی که لوک شده یا نه 1 لینک به دیدگاه
hani* 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ هيچوقت؟؟ منظورت ايميله؟ يا مسنجر؟؟ والا من زياد مسنجر نميرم بيخبرم فقط الان ميخواستم ايميلم رو باز کنم که نشد ***** شکنم؟؟ :pichak29: :there: چیز شکن می خوای؟ فقط امشب یه خورده قاطه دفعه اوله همیشه عالی بوده 2 لینک به دیدگاه
hani* 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من الان افسردگی بگیرم کی جواب میده؟؟ :ws54: من:mrsbeasley: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من نميتونم وارد جي ميل و ايميل ياهو بشم!! فکر کنم بستنش واسه شما هم بسته شده؟؟؟ من مشکلی ندارم. بازشد. لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اخه جدیدا برنامه لوک آدی زیاد شده....اگه ای دی رو لو ک کرده باشن..با مسنجر متوجه میشی که لوک شده یا نه :there: چیز شکن می خوای؟ فقط امشب یه خورده قاطه دفعه اوله همیشه عالی بوده نه چيز شکن دارم الان فقط به لالا فکر ميکنم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ای خداااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
hani* 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها من رفتم... دمت گرم:w139: هیچی خواب نمیشه یاهو کیلو چنده؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مسنجرم باز میشه ولی قیلترچکنم نه..الان دق میکنم لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مال من همه چیز در امن و امانه.... لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من که هیچ مشکلی ندارم اما بچه ها دفت کنید روز قدس نزدیکه پس خیلی هم غیر طبیعی نیست که اینجور اتفاقا بیفته 1 لینک به دیدگاه
hani* 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مشكل حل شد برا من هنوز درست نشده:w74: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده