pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من نميتونم وارد جي ميل و ايميل ياهو بشم!! فکر کنم بستنش واسه شما هم بسته شده؟؟؟ 14 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ منکه مشکلی ندارم حامد الان تست کردم یاهو میلم بازشد 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یاهو رو از مسنجر میتونم وارد شم..... ولی مستقیم نمیتونم.... جی میل رو بی خبرم... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ منکه مشکلی ندارم حامد الان تست کردم یاهو میلم بازشد عجيبه من نميتونم وارد هيچکدوم بشم... :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ البت من حدودا 2 ، 3 ساعت پيش چک کردم هيچکدوم مشکلي نداشت ولي حالا... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یاهو رو می رم البته از مسنجر اون یکی رو امتحان نکردم! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ :w410: :w410: :w410: چه ربطی داره نمی دونم لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا فیــــــلتر شکنم امشب مشکل داره..باز نمیکنه هیچ جارو..الان افسردگی میگیرم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا فیــــــلتر شکنم امشب مشکل داره..باز نمیکنه هیچ جارو..الان افسردگی میگیرم facebook که باز میکنه با ***** شکن .چیه ***** شکنت؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ عجيبه من نميتونم وارد هيچکدوم بشم... :pichak29: من جدیدا ...یعنی همین دیروز وقتی وارد میلم میشم(از مسنجر)میگه the id locke شما هم این ارور میده؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ واسه منم مسنجر به سختی باز می شه ایمیل باز نمی شه فیس بوک هم نمی تونم برم 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا فیــــــلتر شکنم امشب مشکل داره..باز نمیکنه هیچ جارو..الان افسردگی میگیرم عادت کردی به سایتای بد بد:167: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ facebook که باز میکنه با ***** شکن .چیه ***** شکنت؟ piemagnet اصلا نمیره تو..... 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ هیچ وقت باز نمیشه!!!!!!!!! :ws28:..خیلی باحالی 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ عادت کردی به سایتای بد بد:167: برو بابا سایت بدبد چیه.. میخوام برم یوتیوب دوتا ویدئو ببینم دلم باز شه... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده