شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ روزی بودا در جمع مریدان خود نشسته بود که مردی به حلقه آنان نزدیک شد و از او پرسید: "آیا خداوند وجود دارد؟" بودا پاسخ داد: "آری، خداوند وجود دارد." ظهر هنگام و پس از خوردن غذا، مردی دیگر بر جمع آنان گذشت و پرسید: "آیا خداوند وجود دارد؟" بودا گفت: "نه، خداوند وجود ندارد." اواخر روز، سومین مرد همان پرسش را به نزد بودا آورد. این بار بودا چنین پاسخ داد: "تصمیم با خود توست." در این هنگام یکی از مریدان، شگفت زده عرضه داشت: "استاد، امری بسیار عجیب واقع شده است. چگونه شما برای سه پرسش یکسان، پاسخ های متفاوت می دهید؟" مرد آگاه گفت: "چونکه این سه، افرادی متفاوت بودند که هر یک با روش خود به طلب خدا آمده بود: یکی با یقین، دیگری با انکار و سومی هم با تردید!" 16 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ روزی بودا در جمع مریدان خود نشسته بود که مردی به حلقه آنان نزدیک شد و از او پرسید: "آیا خداوند وجود دارد؟" بودا پاسخ داد: "آری، خداوند وجود دارد."ظهر هنگام و پس از خوردن غذا، مردی دیگر بر جمع آنان گذشت و پرسید: "آیا خداوند وجود دارد؟" بودا گفت: "نه، خداوند وجود ندارد." اواخر روز، سومین مرد همان پرسش را به نزد بودا آورد. این بار بودا چنین پاسخ داد: "تصمیم با خود توست." در این هنگام یکی از مریدان، شگفت زده عرضه داشت: "استاد، امری بسیار عجیب واقع شده است. چگونه شما برای سه پرسش یکسان، پاسخ های متفاوت می دهید؟" مرد آگاه گفت: "چونکه این سه، افرادی متفاوت بودند که هر یک با روش خود به طلب خدا آمده بود: یکی با یقین، دیگری با انکار و سومی هم با تردید!" روش تو كدومه شقي؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اینو تو حکایات گذاشته بودم من امتیاز البته چیز خوبیه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اینو تو حکایات گذاشته بودم منامتیاز البته چیز خوبیه سرچ کردم پیدا نشد به هوتن میگم حذفش کنه تا الان بخاطر امتیاز نه تاپیک زدم نه پست:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ روش تو كدومه شقي؟ یقین ولی با یه علامت سوال بزرگ بالای سرم چون سوال زیاد دارم که بدون جواب مونده:ws54: 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یقین ولی با یه علامت سوال بزرگ بالای سرم چون سوال زیاد دارم که بدون جواب مونده:ws54: چه سوالی؟ دو تا شو بپرس...من ج بدم علامته بپره لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی شقی برو از میلاد بپرس به جای یکی ده تا میشه علامتای سوالت 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی شقیبرو از میلاد بپرس به جای یکی ده تا میشه علامتای سوالت نه با یه مسیحی رو پیدا کردم بیکاره میشینه به سوالای من جواب میده خواستم از اون بپرسم ازش وجود داشتن خدا رو پرسیدم واسه شقی جوابش: Listen to Psalm 14:1 "The fool says in his heart there is no God." We know there is a God with great empirical evidence. It's obvious. Just look around outside. The universe, the stars, moon, sun, trees, creatures of all varieties, and most of all, look in the mirror: you. Your existence is proof of God. Everything has a creator. If you were to look at a building at your school, you would just know that there's a builder. Every painting has a painter. The creation has a Creator. the real question are these: WHO IS IT? DOES HE SPEAK TO US NOW? IS THERE ONLY ONE WAY TO GOD? یارو مثل اینکه نسخه مسیحی بیتاب هست 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نه بایه مسیحی رو پیدا کردم بیکاره میشینه به سوالای من جواب میده خواستم از اون بپرسم ازش وجود داشتن خدا رو پرسیدم واسه شقی جوابش: Listen to Psalm 14:1 "The fool says in his heart there is no God." We know there is a God with great empirical evidence. It's obvious. Just look around outside. The universe, the stars, moon, sun, trees, creatures of all varieties, and most of all, look in the mirror: you. Your existence is proof of God. Everything has a creator. If you were to look at a building at your school, you would just know that there's a builder. Every painting has a painter. The creation has a Creator. the real question are these: WHO IS IT? DOES HE SPEAK TO US NOW? IS THERE ONLY ONE WAY TO GOD? یارو مثل اینکه نسخه مسیحی بیتاب هست :w58: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده