a_m68 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ چند نفر از ما ها همچین خصلتی داره...؟!؟! به نظرم تعداد کسایی که ااینطوری هستم زیاد نیست و کلا انگشت شمارن .. من فک میکنم اصلا همچین دیدگاهی اشتباهه!!اصلا چرا باید بدی های دیگران و فراموش کرد!؟! بعضی ها کلا به بدی کردن عادت کردن!!اگه هر بار بخوای فراموش کنی که نمیشه!!! اصلا رو چه حسابی بدی میکنیم و انتظار گذشت داریم... به نظرم یکی از دلایلی که از این قسم داستانها زیاده اینه که همیشه آرزو داشتیم بهش عمل کنیم اما نکردیم!!!.... خودت یادت نیس من چند تا از بدیاتو رو شن نوشتم؟؟؟؟؟؟؟ یعنی میگی از این به بعد فراموش نکنم؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نتیچه اخلاقی از داستان: اگه دوستتون بهتون سیلی زد اول یه مشت شن بپاش تو چشمش بعد با سنگ بزن تو سرش............. 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خودت یادت نیس من چند تا از بدیاتو رو شن نوشتم؟؟؟؟؟؟؟یعنی میگی از این به بعد فراموش نکنم؟؟؟؟ حیف اون همه بدی هایی که ازت رو نون تافتون نوشتم قورت دادم تا اثرش هم نمونه!!بشکن این دست!!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
a_m68 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ حیف اون همه بدی هایی که ازت رو نون تافتون نوشتم قورت دادم تا اثرش هم نمونه!!بشکن این دست!!!:persiana__hahaha: نه!!!فلفل کردی ریختی تو ذرت مکزیکی تو اصلا از من بدی دیدی تو عمرت؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده