رفتن به مطلب

داستان دو دوست

ne_sh67

ارسال های توصیه شده

چون اصولا دوست داریم آدمای اطرافمون خوب باشن و خوب بمونن......

تصمیم با خودته ....یا میشه فراموش نکرد و اذیت شد....یا میشه فراموش کرد و آزاد بود....همش واسه خودته...:ws51:

ولی هیچ وقت یاد خوبی ها آدمو آزار نمیده....

یعنی ما چون دوس نداریم بفهمیم اطرافیانمون در حقمون بدی کردن سعی میکنیم فراموشش کنیم؟!؟

یعنی ما چون دوس داریم در لحظه آزاد باشیم سعی میکنیم بدی دیگران و کلا فراموش کنیم؟!؟!

عموما کسی بدون چشم داشت خوبی نمیکنه...پس بی دلیل هم بدی نمیکنه ....حالا بدی یا دشمنی که با قصد بوده چرا باید فراموش شه چون هم ما بهمون بدی شده و هم چون یادمون بمونه بیشتر ناراحت میشیم!؟:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یعنی تو فک میکنی این قانون فیزیکی قادر بر تمام روابط فیزیکی آدمها صدق کنه؟!؟!

وعلت اینکه تو بدی دیگران و سعی میکنی فراموش کنی وجود همچین قانونیه؟!؟!

من تازه دارم میفهمم موضوع چیه!!!:ws3:

تعریف هرکسی از بدی یه چیز جداگونه هست . . .!

اگه منظورت از بدی یه چیزی تو مایه های به ناحق زدن و کشتن و . . . باشه یکم قضیه متفاوت میشه چون تاحالا در شرایطش قرار نگرفتم . . .! (باید بعدا روش بررسی انجام بدم!! :دی)

ولی اگه بدی هایی مثل نامردی و برخورد بد و . . . باشه نظرات من همونه که گفتم!! (البته فقط در برابر خودم گذشت میکنم!!)

• Like 1
لینک به دیدگاه
من تازه دارم میفهمم موضوع چیه!!!:ws3:

تعریف هرکسی از بدی یه چیز جداگونه هست . . .!

اگه منظورت از بدی یه چیزی تو مایه های به ناحق زدن و کشتن و . . . باشه یکم قضیه متفاوت میشه چون تاحالا در شرایطش قرار نگرفتم . . .! (باید بعدا روش بررسی انجام بدم!! :دی)

ولی اگه بدی هایی مثل نامردی و برخورد بد و . . . باشه نظرات من همونه که گفتم!! (البته فقط در برابر خودم گذشت میکنم!!)

دقیقا...هرکسی با کلمه بدی یه چیزی به ذهنش متبادر میشه و هر دو نفری هم با هم فرق دارن!

واسه همین من نمیتونم تعریف مشخصی از بدی ارائه بدم..

پس با این حساب تو در برابر بعضی از بدیها فراموشی و پیشه میکنی و در برابر یه سری بدیه دیگه هیچ کاری نمیکنی یا معلوم نیس چی کار میکنی چون بهش فک نکردی؟!؟!

و این فراموش کردنه ناشی از اینه که دوس نداری خودت و اذیت کنی و معتقدی آدمها مثه دو بار همنام همدیگرو دفع میکنن و ربطی به اینکه اون آدمی که بهت بدی کرده ممکنه بهت خوبی هم کرده باشه نداره؟!؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی ما چون دوس نداریم بفهمیم اطرافیانمون در حقمون بدی کردن سعی میکنیم فراموشش کنیم؟!؟

یعنی ما چون دوس داریم در لحظه آزاد باشیم سعی میکنیم بدی دیگران و کلا فراموش کنیم؟!؟!

عموما کسی بدون چشم داشت خوبی نمیکنه...پس بی دلیل هم بدی نمیکنه ....حالا بدی یا دشمنی که با قصد بوده چرا باید فراموش شه چون هم ما بهمون بدی شده و هم چون یادمون بمونه بیشتر ناراحت میشیم!؟:JC_thinking:

خوب دیگه....مشکل همینجاس...من به شخصه نه خوبیم دلیل داره نه نه بدیم از قصده....

فکر هم میکنم همه آدما (حالا چون شمایی اکثرشون) قصدی نداشته باشن...:ws51:

مثلا خود تو..... همین دیروز پریروز بدون اینکه من ازت بخوام بهم خوبی کردی....تو هم هیچ قصدی جز کمک نداشتی....منم یادم موند....:wubpink:

• Like 2
لینک به دیدگاه
..

پس با این حساب تو در برابر بعضی از بدیها فراموشی و پیشه میکنی و در برابر یه سری بدیه دیگه هیچ کاری نمیکنی یا معلوم نیس چی کار میکنی چون بهش فک نکردی؟!؟!

اوهوم!!

و این فراموش کردنه ناشی از اینه که دوس نداری خودت و اذیت کنی و معتقدی آدمها مثه دو بار همنام همدیگرو دفع میکنن و ربطی به اینکه اون آدمی که بهت بدی کرده ممکنه بهت خوبی هم کرده باشه نداره؟!؟!

ندا ساعت 3:40 دقیقه هست و هممون قاطی کردیم!!!

جریان دو بار نا همنام ربطی به چیزی که نوشتی نداره !!! :ws3:

کلا معتقدم بدی کردن به کسی که بهت بدی میکنه باعث درگیری و ناسازگاری و عواقب بعد اون میشه .. .! (جریان بار همنام!!!!!!:ws3:)

• Like 3
لینک به دیدگاه
من میگم اصلا داشتن همچین خصلتی اشتباهه..چرا باید فراموش کنیم...دیدی بعضی وقتا وختی یکی بد میکنه و به روش نمیاری فک میکنه نفهمی یا ابلهی!!!

چرا باید کوتاه بیایم یا ببخشیم!!!؟!

خوب ادما متفاوتن.... بعضی ها اگه نبخشن زندگی براشون سخت تر میشه.....فک کن هی بخوای نبخشی....بعد یه مدت خودت از پا میافتی....چون داری یه کوله باری از ناراحتی و غم و کینه رو رو دوشت میبری..... اینجا مسئله ی انتقام هم مطرحه..... بعضی ها با انتقام ارامش میگیرن بعضی ها نه! ..... تو باید ببینی خودت چه جوری هستی ....... از چه راهی آرامشتو میتونی به دست بیاری......:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بدی کنه جوابشو ندی و به روی خودت نیاری خوب نمیفهمه..بازم بدی میکنه

اونوخ بدتر میشه

جفتش رو باید رو سنگ نوشت:ws37:

من با این گفته شما صد در صد موافق هستم. همین بدی ها باعث میشه که انسان یار و دیارش را رها کنه و بیفته تو وادی سرگردانی. اصلا چرا باید دوست من به من سیلی بزنه که من برم یک بستر شن پیدا کنم و اونجا بنویسم. اگر این دوست من دوست واقعی هست چرا به من سیلی میزند؟ مگر من قادر نیستم با حرف قانع بشوم. چرا با سیلی ؟ اگر کسی پیدا میشد که دست مرا بگبرد و کمکم کند من دیگر مجبور نبودم مثل یک علف خودرو در یک دیار دیگر تنها باشم. شما بهترین حرف را زدی . من تشکر میکنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
forgive but not forget..................

wary of the person who hurt you, so that you won’t be hurt again.

So how do you go about forgiving someone?

When we forgive someone, we usually say to them, “It’s OK.”

No, it isn’t.

We might say, “Oh, just forget it.”

No, you shouldn’t.

You were hurt, and the person needs to understand that they

• Like 2
لینک به دیدگاه

روزگاری که در آن نیست کسی یار کسی

یا رب ای کاش نیافتد به کسی کار کسی

در کل بدیها از یاد نمیره ولی خوبیا خیلی زود فراموش میشوند.

• Like 5
لینک به دیدگاه
روزگاری که در آن نیست کسی یار کسی

یا رب ای کاش نیافتد به کسی کار کسی

در کل بدیها از یاد نمیره ولی خوبیا خیلی زود فراموش میشوند.

دقیقا...

من میگن چرا خوبی ها زود از ذهن میره اما بدی میمونه؟!؟!

آیا هدف از فراموش نکردن انتقام گرفتن؟!؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من به خاطر اینکه اکثر آدما تغییر رو دوست دارن و موقعی که کسی براشون تکراری میشه برای اینکه توجیهی برای کنار گذاشتنش داشته باشن بدیهاشونو به میان میارن غافل از اینکه این فرد که فلان بدی رو کرده ده برابر آن خوبی داشته ولی این خوبیها دیگه از یاد میره. کارو نویسنده میگه: در موقع دوستی همه صفحات کتابتون را ورق نزنید چون موقعی که صفحات کتابتون تموم بشه دوستیتون هم تموم میشه.این طور نیست؟ البته دور از دوستای پاک و بی ریا وخالص.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من وقتي بهم بدي ميكنن كلي نقشه ميكشم تلافي كنم ولي وقتي طرفو ميبينم از دلم نمياد اذيتش كنم

چی باعث میشه که کوتاه بیای یا فراموش کنی؟!

من توی 20% مواقع اینطوریم اما تو 80% دیگه میرم و کلا تلافی میکنم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
چی باعث میشه که کوتاه بیای یا فراموش کنی؟!

من توی 20% مواقع اینطوریم اما تو 80% دیگه میرم و کلا تلافی میکنم!

اين بستگي داره به زماني كه ازش ميگذره اگه همون موقع باشه بالاخره يه چيزي بهش ميگم

اما وقتي زمان بگذره سعي ميكنم ببخشم

• Like 2
لینک به دیدگاه

من فک میکنم بخشیدن آدمها به خاطر اونها نیس و در واقع ما لطفی نمیکنیم بهشون وقتی میبخشیمشون..در بیشتر مواقع یا حوصله لج و لجبازی نداریم یا صبر نداریم یا حس انتقام گرفتن نداریم یا دوس نداریم فک کنیم طرفمون در حقمون بدی کرده...

و ذات دوست بودن با دیگران نشأت گرفته از حس خودخواهانه است که دوس داریم توی گروه باشیم..محبوب باشیم و مورد قبول واقع بشیم و نیاز هامون رفع بشه و در واقع وقتی کسی بهمون بدی میکنه حتی یه ثانیه هم فک نمیکنیم چرا بدی کرده اولین و آخرین چیزی که به ذهنمون میرسه خودمونیم!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
من میگم اصلا داشتن همچین خصلتی اشتباهه..چرا باید فراموش کنیم...دیدی بعضی وقتا وختی یکی بد میکنه و به روش نمیاری فک میکنه نفهمی یا ابلهی!!!

چرا باید کوتاه بیایم یا ببخشیم!!!؟!

فکر نمیکی به این بستگی داره چقدر دوستیت با طرف عمیقه و صمیمیت موجوده؟:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...