ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دو دوست در بیابان همسفر بودند. در طول راه با هم دعوا کردند. یکی به دیگری سیلی زد. دوستی که صورتش به شدت درد گرفته بود بدون هیچ حرفی روی شن نوشت: « امروز بهترین دوستم مرا سیلی زد». آنها به راهشان ادامه دادند تا به چشمه ای رسیدند و تصمیم گرفتند حمام کنند. ناگهان دوست سیلی خورده به حال غرق شدن افتاد. اما دوستش او را نجات داد. او بر روی سنگ نوشت:« امروز بهترین دوستم زندگیم را نجات داد .» دوستی که او را سیلی زده و نجات داده بود پرسید:« چرا وقتی سیلی ات زدم ،بر روی شن و حالا بر روی سنگ نوشتی ؟» دوستش پاسخ داد :«وقتی دوستی تو را ناراحت می کند باید آن را بر روی شن بنویسی تا بادهای بخشش آن را پاک کند. ولی وقتی به تو خوبی می کند باید آن را روی سنگ حک کنی تا هیچ بادی آن را پاک نکند.» چند نفر از ما ها همچین خصلتی داره...؟!؟! به نظرم تعداد کسایی که ااینطوری هستم زیاد نیست و کلا انگشت شمارن .. من فک میکنم اصلا همچین دیدگاهی اشتباهه!!اصلا چرا باید بدی های دیگران و فراموش کرد!؟! بعضی ها کلا به بدی کردن عادت کردن!!اگه هر بار بخوای فراموش کنی که نمیشه!!! اصلا رو چه حسابی بدی میکنیم و انتظار گذشت داریم... به نظرم یکی از دلایلی که از این قسم داستانها زیاده اینه که همیشه آرزو داشتیم بهش عمل کنیم اما نکردیم!!!.... 21 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ بدی کنه جوابشو ندی و به روی خودت نیاری خوب نمیفهمه..بازم بدی میکنه اونوخ بدتر میشه جفتش رو باید رو سنگ نوشت 7 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ بدی کنه جوابشو ندی و به روی خودت نیاری خوب نمیفهمه..بازم بدی میکنهاونوخ بدتر میشه جفتش رو باید رو سنگ نوشت همین دیگه..اگه بدی ها رو بیای رو سنگ بنویسی همیشه آدم بده میشی!!!بهت انگ کینه ای بودن میزنن!!!! 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ همین دیگه..اگه بدی ها رو بیای رو سنگ بنویسی همیشه آدم بده میشی!!!بهت انگ کینه ای بودن میزنن!!!! البت اگه زمان گذشت و اون دیگه بدی نکرد یا وقتی مذرت خواهی کرد و پیشمون بود خوب باید کلا فراموش کنی و دیگه هم بهش فکر نکنی اگه بعد از پشیمونی اون بازم بهش فکر کنی میشی کینه ای 7 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من هر دو رو رو شن مینویسم.....ولی خوب اگه قرار باشه چیزی رو سنگ باشه خوبیه ولی خوب بستگی به بزرگ کوچیکیه کارا هم داره.... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من هر دو رو رو شن مینویسم.....ولی خوب اگه قرار باشه چیزی رو سنگ باشه خوبیه ولی خوب بستگی به بزرگ کوچیکیه کارا هم داره.... خوبی کجا بود؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من هر دو رو رو شن مینویسم.....ولی خوب اگه قرار باشه چیزی رو سنگ باشه خوبیه ولی خوب بستگی به بزرگ کوچیکیه کارا هم داره.... چرا یاسی؟؟؟ من فک میکنم ماها بیشتر دوس داریم در مورد دیگران خوب فکر کنیم!!حتی گاهی چشامون و روی واقعیت رفتار آدمها میبندیم..چرا؟!؟! من هروخ بدی کسی و فراموش کردم دوباره از همون اتفاق دلگیر شدم! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ چند نفر از ما ها همچین خصلتی داره...؟!؟! به نظرم تعداد کسایی که ااینطوری هستم زیاد نیست و کلا انگشت شمارن .. من فک میکنم اصلا همچین دیدگاهی اشتباهه!!اصلا چرا باید بدی های دیگران و فراموش کرد!؟! بعضی ها کلا به بدی کردن عادت کردن!!اگه هر بار بخوای فراموش کنی که نمیشه!!! اصلا رو چه حسابی بدی میکنیم و انتظار گذشت داریم... به نظرم یکی از دلایلی که از این قسم داستانها زیاده اینه که همیشه آرزو داشتیم بهش عمل کنیم اما نکردیم!!!.... راس میگی ندا....هم انگشت شمارن...هم داشتن یه همچین خصلتی سخته!!! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ جالب بود . . .! دو روز دنیا ارزششو نداره که آدم از دوستاش دلگیر باشه! مگه آدم چند دفعه زندگی میکنه و چند دفعه دوستای صمیمی پیدا میکنه که بخواد ازشون دلگیر شه!!؟ بعضی افراد خصوصیت اخلاقیشون جوریه که شاید ما دوست نداشته باشیم! ولی در عین حال گاهی به آدم کمک میکنن . . . با این افراد باید کنار اومد نه اینکه جوری برخورد کرد که مقابله به مثل کنن . . .! 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ راس میگی ندا....هم انگشت شمارن...هم داشتن یه همچین خصلتی سخته!!! من میگم اصلا داشتن همچین خصلتی اشتباهه..چرا باید فراموش کنیم...دیدی بعضی وقتا وختی یکی بد میکنه و به روش نمیاری فک میکنه نفهمی یا ابلهی!!! چرا باید کوتاه بیایم یا ببخشیم!!!؟! 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ جالب بود . . .!دو روز دنیا ارزششو نداره که آدم از دوستاش دلگیر باشه! مگه آدم چند دفعه زندگی میکنه و چند دفعه دوستای صمیمی پیدا میکنه که بخواد ازشون دلگیر شه!!؟ بعضی افراد خصوصیت اخلاقیشون جوریه که شاید ما دوست نداشته باشیم! ولی در عین حال گاهی به آدم کمک میکنن . . . با این افراد باید کنار اومد نه اینکه جوری برخورد کرد که مقابله به مثل کنن . . .! با این حساب چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنیم باید همه چی و تحمل کنیم!!!!یعنی اگه بیشتر زندگی میکردیم میتونستیم هر بلایی دلمون میخواد سرشون بیاریم!!! 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ با این حساب چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنیم باید همه چی و تحمل کنیم!!!!یعنی اگه بیشتر زندکی میکردیم میتونستیم خر بلایی دلمون میخواد سرشون بیاریم!!! نه . . . بد نیست آدم گاهی با گذشت باشه . . . مطمئنا تو خیلی از موارد جواب میده. . . لااقل در مورد من که اینطوری بوده کاملا . . . گاهی اونی که انتظارشو نداری جایی به دادت میرسه که فکرشم نمیکنی . . .! 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خوبی کجا بود؟ خوب خوبی که زیاده ... ولی به نظرم نباید درگیر رابطه ها شد.... چه خوب چه بد.....باید در لحظه بهش فکر کنی....اگه بدی کرد همونجا بزن تو سرش....اگه خوبی دیدی همونجا بپر بوسش کن....(مثلا!!) نیازی به نوشتن رو سنگ نداره....اما یه وخ میبینی خوبیه خیلی بزرگ بوده رو سنگ بنویس....اما بدی خیلی بزرگ رو رو سنگ بنویسی میشه کینه....که خوب بده دیگه.. 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نه . . . بد نیست آدم گاهی با گذشت باشه . . . مطمئنا تو خیلی از موارد جواب میده. . . لااقل در مورد من که اینطوری بوده کاملا . . . گاهی اونی که انتظارشو نداری جایی به دادت میرسه که فکرشم نمیکنی . . .! یعنی تو سعی میکنی خوب باشی چون فک میکنی یه جایی این خوبی بهت بر میگرده؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی تو سعی میکنی خوب باشی چون فک میکنی یه جایی این خوبی بهت بر میگرده؟!؟! نه من سعی میکنم خوب باشم چون از بدی هیچ چی جز کینه ی طرف مقابل به آدم نمیرسه! این حداقل کاریه که آدما باید انجام بدن . . . 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نه من سعی میکنم خوب باشم چون از بدی هیچ چی جز کینه ی طرف مقابل به آدم نمیرسه! این حداقل کاریه که آدما باید انجام بدن . . . کینه طرف مقابل یعنی چی؟!؟؟!یعنی اگه بخوای مثه خودش رفتار کنی فقط بدی عایدت میشه؟!؟! یا خوصله نداری فکرت و درگیر دیگران کنی؟!؟ 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خوب خوبی که زیاده ... ولی به نظرم نباید درگیر رابطه ها شد.... چه خوب چه بد.....باید در لحظه بهش فکر کنی....اگه بدی کرد همونجا بزن تو سرش....اگه خوبی دیدی همونجا بپر بوسش کن....(مثلا!!) نیازی به نوشتن رو سنگ نداره....اما یه وخ میبینی خوبیه خیلی بزرگ بوده رو سنگ بنویس....اما بدی خیلی بزرگ رو رو سنگ بنویسی میشه کینه....که خوب بده دیگه.. چرا بدی و باید فراموش کرد؟؟!؟ ما حتی بیشتر اوقات دوس نداریم بفهمیم که کسی در حقمون بدی کرده !!!چرا!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ کینه طرف مقابل یعنی چی؟!؟؟!یعنی اگه بخوای مثه خودش رفتار کنی فقط بدی عایدت میشه؟!؟!یا خوصله نداری فکرت و درگیر دیگران کنی؟!؟ خیلی ساده هست . . . قانون فیزیکی : دو بار همنام با هم کنار نمیان!!! خصوصا اگه اون دوبار همنام آدم باشن کلی عواقب داره . . .! 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی ساده هست . . .قانون فیزیکی : دو بار همنام با هم کنار نمیان!!! خصوصا اگه اون دوبار همنام آدم باشن کلی عواقب داره . . .! یعنی تو فک میکنی این قانون فیزیکی قادر بر تمام روابط فیزیکی آدمها صدق کنه؟!؟! وعلت اینکه تو بدی دیگران و سعی میکنی فراموش کنی وجود همچین قانونیه؟!؟! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ چرا بدی و باید فراموش کرد؟؟!؟ما حتی بیشتر اوقات دوس نداریم بفهمیم که کسی در حقمون بدی کرده !!!چرا!؟؟ چون اصولا دوست داریم آدمای اطرافمون خوب باشن و خوب بمونن...... تصمیم با خودته ....یا میشه فراموش نکرد و اذیت شد....یا میشه فراموش کرد و آزاد بود....همش واسه خودته... ولی هیچ وقت یاد خوبی ها آدمو آزار نمیده.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده