رفتن به مطلب

عجب کشور فرهنگی داشتیم و نمی دونستیم.

سیندخت

ارسال های توصیه شده

دیروز عصر داشتم برمیگشتم خونه، همین که داشتم کلیدو تو قفل می چرخوندم یدفعه یکی از چند متری داد زد : خانوم... خانوم.

برگشتم دیدم یه آقاهه که انگار تازه از خونه بقلی اومده بود بیرون، اومد جلو یه بسته دستش بود که توش شیش هفت تا کتاب بود.

بسته رو داد دستم گفت این طرخ خدمات نمی دونم چی چیه (خیلی گوش نمی کردم چی می گه، فقط منتظر بودم حرفاش زودتر تموم شه) این کتابا پیشتون باشه نگاشون کنید، ما توی 24 الی 48 ساغت آینده دوباره مزاحمتون می شیم، اگه هر کدومو خواستین قیمتشو پرداخت کنین اگرم نه که همه رو تحویل می گیریم.

کتابا در زمینه پزشکی و روان شناسی بودن و البته مفید. امروز دوباره اومدن و پسشون گرفتن.

از اون جایی که این مرز پر گهر رو خودمون خوب می شناسیم و می دونیم تو چه محیط هایی رشد کردیم و توی مدرسه و دانشگاه کتابای غیر تخصصی با چه مضامینی بودند وهمیشه به جای این که بخوان قدرت فکر و منطق رو بالا ببرن، بیشتر دنبال این بودند که یه سری مطالب دیکته شده رو بهمون تزریق کنند و فقر اطلاعاتی داشته باشیم، این قضیه یکم برام قابل هضم نبود.

ناخودآگاه این قدر بدبینمون کردن که خود من که از این کار بدم نیومده بود، اولین فکری که به ذهنم رسید این بود که لابد این کتابا فروش نکردند و خوب این کار هم یه جور بازاریابیه. و این که با قیمت سرسام اور کتاب های الان، دیگه کی میره کتاب بگیره.

اما دوست دارم ته دلم حتی واسه دل خوش کنک هم که شده، تصور کنم که پشت این قضیه فقط جنبه مادی نبوده و هنوز در این سرزمین مردمانی پیدا می شوند که به گونه ای دیگر فکر می کنند.

:girl_in_dreams:

• Like 18
لینک به دیدگاه

یاد یه خاطره افتادم

دو سال پیش که از طرف دانشگاه رفته بودیم نمایشگاه کتاب تهران

موقع برگشتن یه خانومی به همرا آقایی اومدن تو ماشین و به همه بچه ها (حدودا 30 , 40 نفری میشدیم ), یه کتاب کادو شده دادند , گفتم چه کار خوبی ! :ws3:

بعد که کتابو باز کردمو و چند قسمتی رو خوندم دیدم ازون کتابای ممنوعه هست ! :banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه
یاد یه خاطره افتادم

دو سال پیش که از طرف دانشگاه رفته بودیم نمایشگاه کتاب تهران

موقع برگشتن یه خانومی به همرا آقایی اومدن تو ماشین و به همه بچه ها (حدودا 30 , 40 نفری میشدیم ), یه کتاب کادو شده دادند , گفتم چه کار خوبی ! :ws3:

بعد که کتابو باز کردمو و چند قسمتی رو خوندم دیدم ازون کتابای ممنوعه هست ! :banel_smiley_4:

جدي؟ :w58:

چه خوب... :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کتاب ممنوعه یعنی چی؟؟؟؟ :ws3:

بعد در زمینه موضوع تاپیک عرض شود که به نظر این بنده میخوان این کارم امتحان کنن ببینن جواب میده یا نه...

ایشالا که جواب بده

:ws21:

لینک به دیدگاه
منظورت از ممنوعه سیاسی یا مذهبی یا پورن بود؟؟؟

مذهبی , از اون کتاب هایی که بغضی ها با سوء استفاده از قرآن ادعای یه مکتب های الهی و از این جور چیزا رو میکنند :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حالا اگه کتابارو پس نمیدادی بهشون.... چه جوری میخواستن ثابت کنن که بهت کتاب دادن؟! :ws52::ws3:

اما دوست دارم ته دلم حتی واسه دل خوش کنک هم که شده، تصور کنم که پشت این قضیه فقط جنبه مادی نبوده و هنوز در این سرزمین مردمانی پیدا می شوند که به گونه ای دیگر فکر می کنند.

نه بابا....مریم جون پیدا میشه هنوزم.....خیلی ها هستن..... ولی کمرنگ شدن.... و مادی گراها پر رنگ....

نمیدونم چرا....ولی این جور ادمارو دیگه سخت میشه پیدا کرد....:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

الان چندین سال که تو شهر ما این کار می کنن اسم کتاب هاش هم کتاب های 72 دقیقه ای هست

قیمت هاشم ارزونه

تو هر زمینه ای هم هست آشپزی - اصول بهداشتی - کامپیوتر - ازدواج:ws3:-و ....

من آموزش فتوشاپ گرفتم و مامانم هم آموزش آشپزیشو گرفته

فتوشاپش که خیلی ناقص مسخره بود :w00:

آشپزیش اما خیلی بد نبود:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...