niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: سس ایتالیایی ۱ لیوان ۳تا تکه سینه مرغ آب لیمو ۴ قاشق غذاخوری سیر خرد شده ۱ حبه گشنیر مقدار نمک مقداری با کمک چاقو روی سطح مرغ رو چند تا شیار ایجاد کنین. این به این خاطر هستش که وقتی مرغ رو تو سس مخصوص میخوابونین بهتر به خوردش میره و مورد دیگه اینکه مغز پخت هم میشه... بعد مرغها رو توی کیسه فریزر بگذارین سس رو دخل کیسه ریخته هوای کیسه رو کاملا بگیرین و ۳-۴ ساعت و حتی بیشتر بگذارین تو این مواد بخوابه بعد مرغها رو از تو کیسه بیرون بیارین و کباب کنین یا تو ماهیتابه روغن بریزین و سرخ کنین تموم شد برای کنارش پوره سیب زمینی درست کنین و سمت دیگه بشقاب هم از ذرت کنسروی و فلفل دلمه استفاده کنین. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده