niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم جهت تهیه شنیسل مرغ ۱- سینه مرغ بدون استخوان (فیله شده) ........ ۱ عدد متوسط ۲- تخم مرغ ۱ عدد ۳- پیاز ..............۱ عدد 4- نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفرون و پودر سیر به مقدار لازم اول از همه پیاز رو رنده کنین بعد یه تخم مرغ توش بشکونین هم بزنین تمام ادویه ها رو بهش اضافه کنین بعد فیله ها رو بگذارین تو مواد حدود نیم ساعت بمونه (اگه تو یخچال بگذارین بهتره) اگر آرد سوخاری دارین فیله ها رو از تو مواد بیرون بیارین و تو آرد سوخاری بغلتونین و بعد سرخش کنین اگه هم آرد سوخاریتون مث من تموم شده که هیچی همونطر سرخش کنین... کنارش سیب زمینی هم سرخ کنین و نوش جان کنین. میتونین به صورت برگر هم این غذا رو میل کنین بدون پودر سوخاری این عکس همراه با پودر سوخاریه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده