toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من یکیو دوس دارم . یعنی یه جورایی عاشقشم . اما از وقتی فهمیدم اون نمی خواد تا اخره عمر باهام باشه به پیشنهاده اون دارم ترکش می کنم . البته هنوز ترکش نکردم . چند ماهی طول می کشه تا از هم جدا بشیم . تا زیاد آسیب نبینیم . ولی نمیدونم اون که می گه دوستم داره چرا نمی خواد تا آخر باهام بمونه. ولی منم رسمه عاشقی رو به جا آوردمو هر چی اون گفت گوش کردم . گفت جدا بشیم گفتم چشم . پا روی دلم گذاشتم . ولی کاش می دونست که همه ی زندگیم شده. 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من یکیو دوس دارم . یعنی یه جورایی عاشقشم . اما از وقتی فهمیدم اون نمی خواد تا اخره عمر باهام باشه به پیشنهاده اون دارم ترکش می کنم . البته هنوز ترکش نکردم . چند ماهی طول می کشه تا از هم جدا بشیم . تا زیاد آسیب نبینیم . ولی نمیدونم اون که می گه دوستم داره چرا نمی خواد تا آخر باهام بمونه. ولی منم رسمه عاشقی رو به جا آوردمو هر چی اون گفت گوش کردم . گفت جدا بشیم گفتم چشم . پا روی دلم گذاشتم . ولی کاش می دونست که همه ی زندگیم شده. این اتفاق برا همه میوفته تقریبا............تو سن شما یه اپیدمیه............صبر 2 سال دیگه که دیگه از این قضیه فقط یه یاد مونده برات........و یه عشق دیگه که مطمئن باش از این بهتره خدا رو شکر میکنی که این نشد.................اینو وقتی تو سن شما بودم دکتر روانشناس دانشکده به من گفت باور نکردم...................الان من به شما میگم......... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ عشق با دوست داشتن فرق ميكنه وقتي عاشقت نيست چرا ادامه بدي ؟اولش خيلي برات سخته ولي بعد از يه مدت عادي ميشه . سعي كن زودتر تمومش كني 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من به یه چیز اعتقاد دارم آدم تو کل زندگیش فقط یک بار و فقط عاشق یه نفر میشه که یه کوچولو هم اعتقاد دارم اون طرف هم همینجوره.یعنی این اعتقاد رو دارم که تو دنیا دو نفر هستند که برا هم هستند. عشق به نظر من با دوست داشتن و وابستگی و اینا فرق داره.آره آدم ممکنه تو کل زندگیش 100 نفر و دوست داشته باشه و به 1000 نفر وابسته بشه(منظورم از جنس مخالف هست و نه کسی مثل خواهر یا برادر و ......)اما فقط و فقط عاشق یه نفر میشه که اون رو هم نمیتونه ترک کنه.من مخالف صد در صد هستم با این موضوع که اگه عشقت تو رو نخواست ترکش کن.آره اگه طرفت تو رو نخواست نباید خودتو بهش تحمیل کنی.اما اگه رابطه ی موجود عشق باشه این حس پیش نمیاد.پس مطمئن باشید عشق نیست. 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ این اتفاق برا همه میوفته تقریبا............تو سن شما یه اپیدمیه............صبر 2 سال دیگه که دیگه از این قضیه فقط یه یاد مونده برات........و یه عشق دیگه که مطمئن باش از این بهتره خدا رو شکر میکنی که این نشد.................اینو وقتی تو سن شما بودم دکتر روانشناس دانشکده به من گفت باور نکردم...................الان من به شما میگم......... واسه اینه که زیاد خودمو عذاب نمی دم . چون اون منو نمی خواد دیگه نمی تونم کاری بکنم . ولی اینم میدونم که همیشه یه بهتری هست . هر چند که الان در عذابم. 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ عشق با دوست داشتن فرق ميكنه وقتي عاشقت نيست چرا ادامه بدي ؟اولش خيلي برات سخته ولي بعد از يه مدت عادي ميشه . سعي كن زودتر تمومش كني شایدم به زودی تمومش کنیم . ولی اگه باشه و نسبت به هم سرد بشیم راحت تر جدا میشیم . شایدم اینا همش بهونس واسه ادامه ی رابطه. ولی باور کن خیلی سخته جدایی:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من به یه چیز اعتقاد دارم آدم تو کل زندگیش فقط یک بار و فقط عاشق یه نفر میشه که یه کوچولو هم اعتقاد دارم اون طرف هم همینجوره.یعنی این اعتقاد رو دارم که تو دنیا دو نفر هستند که برا هم هستند. عشق به نظر من با دوست داشتن و وابستگی و اینا فرق داره.آره آدم ممکنه تو کل زندگیش 100 نفر و دوست داشته باشه و به 1000 نفر وابسته بشه(منظورم از جنس مخالف هست و نه کسی مثل خواهر یا برادر و ......)اما فقط و فقط عاشق یه نفر میشه که اون رو هم نمیتونه ترک کنه.من مخالف صد در صد هستم با این موضوع که اگه عشقت تو رو نخواست ترکش کن.آره اگه طرفت تو رو نخواست نباید خودتو بهش تحمیل کنی.اما اگه رابطه ی موجود عشق باشه این حس پیش نمیاد.پس مطمئن باشید عشق نیست. اگه اینجوریه پس رابطمون دوس داشتنه . راستشو بخوای پس تا حالا عاشق نشدم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده