رفتن به مطلب

طرز تهیه خورش مرغ و بامیه


niaz

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

پیاز ریز شده: 2 عدد

مرغ: 8 قطعه

آب: 8 لیوان

عصاره مرغ: 2 عدد

بامیه: نیم كیلو

رب‌گوجه فرنگی:3 قاشق غذاخوری

ادویه مخلوط: یك قاشق‌ غذاخوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

نمك‌ و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ كنید. سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه كرده و ادویه مخلوط، نمك و فلفل را به آن زده و اجازه دهید تا مرغ و پیاز به‌آرامی و همراه هم سرخ شوند. بعد از این مرحله آب و عصاره مرغ را با هم مخلوط كرده و درون ظرف بریزید و بگذارید تا مرغ بخوبی بپزد. بعد از اطمینان از پخت كامل مرغ سایر مواد را به آن اضافه كنید و اجازه دهید تا خورش به مدت یك‌ساعت روی حرارت ملایم جا بیفتد.

توجه داشته باشید بامیه‌هایی را كه انتخاب می‌كنید، ریز باشند چون بامیه‌های درشت مواد لزجی از خود ترشح می‌كنند كه ممكن است اعضای خانواده آن را نپسندند، همچنین بهتر است از خرد كردن بامیه‌ها هم پرهیز شود.

 

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...