*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیزم این یه مدت که نبودم ناجر درگیر کنکور بودم امسال کاردانی به کارشناسی رشته مهندسی تکنولوژی صنایع شمیایی شرکت کردم :banel_smiley_4: و موفق شدم با رتبه 51 کشوری قبول شم:ws44: امروز رفتم دفترچه انتخاب شهر گرفتم 260نفر سهمیه روزانه برای فرهنگیان:ws44: و 240نفر سهمیه غیرانتفاعی برای سایر مملکت :ws44: افسردگی گرفتم در راستای اجرای عدالت حالمون رو گرفتن:ws44: اگه دوباره اومدم که هیچ وگرنه بدونی خود کشی کردم:ws44: 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خب انتخاب کن قبول بشي ديگه مگه واسه شما ظرفيت ندارن؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خب انتخاب کن قبول بشي ديگه مگه واسه شما ظرفيت ندارن؟؟ یعنی میگید با رتبه 51 برم غیرانتفاعی پس از کلی درس خوندن :jawdrop: اگه نمی خوندم کمتر ناراحت میشدم:ws44: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خب چاره اي نيست ديگه از دانشگاه آزاد بهتره که... 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ yani ag maman ya babat farhangi budan mi2nesti bri rozane???? 1 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ yani ag maman ya babat farhangi budan mi2nesti bri rozane???? نه خیر باید خودم فرهنگی باشم به مامان و بابا چه ربطی داره:ws28: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ نه خیر باید خودم فرهنگی باشم به مامان و بابا چه ربطی داره:ws28: خب برو فرهنگی شو کاری نداره که یه چادر خاکی یه من تف گوشه لب اندکی سیبیل ابروهای پاچه بزی ترجیحا یک خال چرکی در منتها الیه سمت چپ صورت و از همه مهمتر بوی عرق غلیظ که وقتی کسی از کنارت رد میشه حالش بهم بخوره که یه موقع تحریک نشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خب برو فرهنگی شوکاری نداره که یه چادر خاکی یه من تف گوشه لب اندکی سیبیل ابروهای پاچه بزی ترجیحا یک خال چرکی در منتها الیه سمت چپ صورت و از همه مهمتر بوی عرق غلیظ که وقتی کسی از کنارت رد میشه حالش بهم بخوره که یه موقع تحریک نشه ويييييييييييييييييي من يه دو ماه چادر گزاشتم اما ديدم نميدونم چرا بو بد عرق ميگيرم خودم از خودم حالم بهم ميخورد برداشتم هميشه سواله واسم چرا بعضيا خيلي قشنگ چادر ميزارم خيلي هم تميزن رمز موفقيتشون چيه:ws52::ws52::ws52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده