سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها شما شخصی به اسم دکتر دانشگر رو می شناسید ؟ ایشون تخصصشون تو زمینه شهر سازی و معماری هس و فکر کنم ساکن اتریش هستن 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها شما شخصی به اسم دکتر دانشگر رو می شناسید ؟ایشون تخصصشون تو زمینه شهر سازی و معماری هس و فکر کنم ساکن اتریش هستن اومده خواستگاریت؟؟ اینجوری تحقیق میکنی راجع بهش؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اومده خواستگاریت؟؟ اینجوری تحقیق میکنی راجع بهش؟ خودش نه ولی قراره پسرش وختی بزرگ شد بیاد 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خودش نه ولی قراره پسرش وختی بزرگ شد بیاد خوب پس مبارکه چشم شیطون کر 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خوب پس مبارکه چشم شیطون کر تو اصلا چرا اومدی اینجا :w00: گفتم بچه های معماری :w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آره سارا جون چطور؟ تو ایران تدریس میکنه الان ؟ میخوام سبک معماریشو بدونم سایتش رفتم در دست تعمیر بود 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تو ایران تدریس میکنه الان ؟میخوام سبک معماریشو بدونم سایتش رفتم در دست تعمیر بود آره منم الان چك كردم،ديدم همينه الان نه،فكر نميكنم البته ميدونم چند سال پيش ايران اومده بود ترم قبل يكي از استادامون اسمشو آورد و درباره ش حرف زد چيز خاصي نگفت در مورد سبكش ولي اگه بخواي ميپرسم بهت خبر ميدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده