fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ پس من چي؟ من مامانم شقايق جونه خواهرم مهسا(hotspur) خواهرزادمم maryam-d يعني مريم. 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بیا بخلم :aghosh: خدا نکنه :girl_blush2: :pichak: عخش منی!!:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ببین توکه نمیخوای دهن علم الهدی رو باز کنی این جمعه تو نامحرمی :w00: ايشششششش :viannen_38: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ همه تون بيايان دختر خاله من بشين... :w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ پس من چي؟ من مامانم شقايق جونه خواهرم مهسا(hotspur) خواهرزادمم maryam-d يعني مريم. تو دختر دختر خاله من میشی:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ و اینکه ایا ما برای شنیدن حرفهای هم جمع میشویم یا به حضور یکدیگر عادت کرده ایم ؟. جفتش بیشتر دومی ایا در مدتی که عضو شده ایم پیشرفتی در زندگی و اهداف شخصیمان داشته ایم . بلی ؟ روابط اجتماعیمان بهتر شده است یا کارهای روزانه و هفتگیمان را دقیقتر و کامل تر انجام میدهیم ؟. بلی ایا بودن ما در انجمن محدود به همین یکی دو ساعت میشود یا ساعت های متوالی ذهن و فکر مان مشغول است و درگیر ؟ . تقریبا ایا تا جالا تاپیر ات ما روی همدیگر مفید و سازنده بوده است . بلی 5 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ تو دختر دختر خاله من میشی:aghosh: آخ جووووووووووون :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ عخش منی!!:aghosh: :girl_blush2::pichak::aghosh: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ آخ جووووووووووون :aghosh: اگه شقي مامانته پس من خالتم 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اگه شقي مامانته پس من خالتم چه خوب سلام خاله جون لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ چه خوبسلام خاله جون سلام عزيزم گلم خوبي 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلام عزيزم گلم خوبي مرسي عزيزم شما خوبي؟ شقايق جون خوبه؟دلم واسش تنگ شده لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مرسي عزيزمشما خوبي؟ شقايق جون خوبه؟دلم واسش تنگ شده ممنون عزيزم خوبم شقي هم خوبه سلام ميرسونه لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ همه ما توی این دنیای مجازی یه جورایی برای هم مهم شدیم امیدوارم این دوستیا ادامه پیدا کنه مرسی آرش جان......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده