رفتن به مطلب

واقعا هست؟

شقایق31

ارسال های توصیه شده

شقایق جان بیشتر از 14 قرن از زندگی آدما می گذره و تو این مدت هزاران هزار دانشمند و عارف و آدم معمولی و نادون

رو این کره خاکی زندگی کردن

وکسی جواب بعضی از این سوال ها و خیلی سوالای دیگه رو که تا حالا به ذهن ما خطور نکرده رو نتونسته پیدا کنه

هیچ جوابی مطلق نیست هر دینی و هر آیینی و هر دانشمندی برداشت خودش رو از این سوال ها به مردم ارائه کرده دیگه هر فردی می تونه با اختیار خودش همه اونا رو بخونه و اونی رو که با منطقش بیشتر جور در می آد رو بپذیره

اما جواب بعضی سوال ها مثل چیستی و منشأ خدا و فدرتش هیچ وقت پاسخی نداشته و اونایی هم که رفتن زندگیشون رو پاش گذاشتن یه جورایی دهنشون بسته شده (یاد اون داستان درخواست حضرت ابراهیم برای دیدار خدا افتادم)

پس فکر می کنم که انسانها قدرت درک برخی مسائل رو ندارند

حداقل تو این دنیای مادی

شاید جواب تو فرا مادیه و به خاطر همین منو توی ماده قدرت درکش رو نداریم

به نظر من جواب واقعی همچین سوال هایی در حد فهم انسانی به طور مطلق نیست

به خاطر همینه که این مسئله همیشه نسبی بوده و هر کسی با توجه به درک خودش پاسخی رو در این زمینه پذیرفته ...

واسه همینه که همه دراویش و یا اونایی که رفتن دنبال الهیات واقعی هیچ اثری ازشون باقی نموند ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 55
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو رو خدا جوابشو بدین روزی هزار بار از من میپرسه منو کچل کرده هزار جور کار دارم هی میاد سوال انحرافی میپرسه

:ws28::ws28::ws28::ws28:

بمييييييييييييييييييييييييييرم :ws37::ws37::ws37::ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مطمئني؟! ولي جواب همه ي اين سوالا توش بودا !!! :w58:

آره-کیبردم-چایی-ریخت-الان-نمیتونم-تایپ-ک نم -اون-جو اب ا ش-بدردم -نخ و رد:ws54:

• Like 1
لینک به دیدگاه

salam manam hamchi moshkeli daram ama farqe man b shaqayeq ine k man abachegi in moshkekol dashtam

yadame vaqti rahnamai bud sare in soalam mikhastan ekharajam konan

shaqayqsh joon ag javab in soalao peyada kardi b man bgu

ama ag nazare mano bkhai donbalesh nagarad chon hichki nmidune

• Like 3
لینک به دیدگاه
salam manam hamchi moshkeli daram ama farqe man b shaqayeq ine k man abachegi in moshkekol dashtam

yadame vaqti rahnamai bud sare in soalam mikhastan ekharajam konan

shaqayqsh joon ag javab in soalao peyada kardi b man bgu

ama ag nazare mano bkhai donbalesh nagarad chon hichki nmidune

حتماعزیزم:4uboxsmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان یه سوالی و میخوام مطرح کنم که تقریبا 20 ساله که دنبال جوابشم ولی همیشه تا مطرح میکردم همه به من چپ نگاه میکردن هیس و زشته و....:icon_razz:

شاید فکر کنین که کافرم و یا گبرم ولی اصلا مهم نیس چون نیستم:w58:

تو زمان جاهلیت یک سزیا سنگ یک سریا چوب و خورشید و ماه و ... پرستش میکردن تا اینکه پیامبرایی اومدن و خدایی نشون دادن که معلوم نیست و معجزات و قران و .....:hanghead:

حالا این سوال پیش میاد آیا واقعا خدایی وجود داره:banel_smiley_4:

یا اینکه پیامبرا سر کارمون گذاشتن:sigh:

خود خدا چجوری بوجود اومده:banel_smiley_4:

قدرتش و از کجا میاره:w58:

مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که راه خلاف و جلو پامون میذاره تا امتحانمون کنه؟:whistle:

لطفا آیه و قران هم نیارید چون من 4 بار کل قرآن و با معنیش خوندم و جوابم و نگرفتم:icon_razz:

منطقی و بدون توهین اگه میشه بحث کنید:icon_redface:

باید ببینیم نظر شما نسبت به خدا چی هست.

همه چی از یک سوال شروع شد.

این جهان بزرگی چحوری بوجود اومد.

و چون انسان خودش خالق بود و چیزهایی خلق میکرد.

پیش خودش گفت یک قدرت بزرگی باید وجود داشته باشه که این جهان را خلق کرده باشه.

الان شما برید از یک اتئیس هم بپرسید میگه.من منکر دلیلی و پدیده ای برای بوجود امدن این دنیا نمیشم.

یعنی اون هم اعتقاد داره یک سری دلایل و پدیده ها باعث بوجود امدن این دنیا شده.

یک چیز بهت بگم.

فکر میکنی بها الله کی بود.

100 سال پیش ادعایی کرد. الان بیش از 7 ملیون طرفدار در دنیا داره.و این شخص را پیامبر میدونند.

یعنی شما فکر میکنی طرفدار های این فرقه 1400 سال پیش چقدر خواهند بود؟؟؟؟؟؟؟

فکر کردی تعداد مسیحیان بعد از 100 سال از مرگ مسیح چقدر بود.؟؟؟

1 ملیون هم نمیشد.

300 سال بعدش با قدرت گرفتن یک شخص مسیحی گسترش یافت.

فکر کردی اگر عمر لشکر کشی نمیکرد و کل جهان را تصاحب نمیکرد.

الان اینقدر مسلمان وجود داشت.؟؟؟؟

هرگز اینچنین نبود.

همانطور که بها الله تونست بعد از 100 سال 7 ملیون طرفدار پیدا کنه.

مجمد هم میتونه بعد از 1400 سال 2 ملیارد طرفدار پیدا کنه.

تصویر شما از خالق یک شخصیت هست که دارای بعد انسانی هست.

یعنی جالب هست.اون خدا مثل یک انسان هست.

یعنی انگار یک انسان را بگیری بهش قدرت ماورا طبیعه بدی مثل این سریال قهرمانان .

اون خدا مثل فکر میکنی.

مثل انسان دروغ میگه.

مثل انسان گول میزنه

مثل انسان انتقام میگره.

مثل انسان غضب میکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه

ظاهرا هست و بودش زیاد مهم نیست می خوای امتحان کن از فردا تا یک ماه دیگه فکر کن نیست اصلا ایمان داشته باش نیست هیج اتفاقی نمی فته اما اگه یه روز به این ایمان و یقین برسی که انسانیت کاملا نابود شده خوبی ها از بین رفته کلا ، و همه صفات نیک جای خودشو به بدی داده زندگی برات سختو عیر ممکن میشه ما ادمها اگه به حای اینکه به دنبال اثبات و وحود خدا بگردیم دنبال اثبات خوبی های خودمون باشیم بهتر و با ارزشتر زندگی میکنیم بدون نیاز به هیچ خدایی !

شقی اجیانا سرت به جایی یا جایی به سرت نخورده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوستان یه سوالی و میخوام مطرح کنم که تقریبا 20 ساله که دنبال جوابشم ولی همیشه تا مطرح میکردم همه به من چپ نگاه میکردن هیس و زشته و....:icon_razz:

شاید فکر کنین که کافرم و یا گبرم ولی اصلا مهم نیس چون نیستم:w58:

تو زمان جاهلیت یک سزیا سنگ یک سریا چوب و خورشید و ماه و ... پرستش میکردن تا اینکه پیامبرایی اومدن و خدایی نشون دادن که معلوم نیست و معجزات و قران و .....:hanghead:

حالا این سوال پیش میاد آیا واقعا خدایی وجود داره:banel_smiley_4:

یا اینکه پیامبرا سر کارمون گذاشتن:sigh:

خود خدا چجوری بوجود اومده:banel_smiley_4:

قدرتش و از کجا میاره:w58:

مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که راه خلاف و جلو پامون میذاره تا امتحانمون کنه؟:whistle:

لطفا آیه و قران هم نیارید چون من 4 بار کل قرآن و با معنیش خوندم و جوابم و نگرفتم:icon_razz:

منطقی و بدون توهین اگه میشه بحث کنید:icon_redface:

چنیین سوالای در این مکان ......اونم در این سایت.....اونم در اینترنت...هیچ فایده ای نداره......اگه من الان بگم هست دلیلم بیارم.....تو قانع نمیشی:w16:

اگرم بگم نیست که میگی قبلا به این نتیجه رسیدم

در کل اینجا به نتیجه نمیرسی......اگه واقعا دوست داری جوابتو بدونی.....یکم چشماتو باز کنی به جوابت میرسی...نه ایمانی قوی میخواد..نه چیز دیگه...فقط چشماتو باز کن..همین:icon_pf (44):

• Like 1
لینک به دیدگاه
اســــرار ازل را نه تو دانـــی و نه من

وین حرف معما نه تو خوانی و نه من

هست از پس پرده گفتگوی منو تو

چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من

شقایق جان

هیچ اهمیتی نداره ما اینا رو بدونیم یا ندونیم

هرچی دلت بهش راضی میشه همونو بکن .....

.من اینجا واقعا تو معنی اهمیت موندم ؟؟؟؟ خدا !!!!!!!!!!!!!!!1

.

• Like 1
لینک به دیدگاه

شقایق جان اتفاقا خیلی قشنگه که دنبال حقیقتی وچیزی وبی دلیل انتخاب نمیکنی

اما به نظر من مطالعه ات کمه

میگی 4بار قران وخوندی افرین اما هرکسی به میزان آگاهیش ازقران بهره میبره پس اگاهی وسوادتو بالا ببر اون وقت قران که خوندی میبین چیزایی عایدت شده که توی 4بار قبلی اصلا به ذهنت خطور نکرده

فقط یه اشاره کوچیک میکنم به اینکه خیلی چیزا رو تو نمیبینی ودلیلی هم براشون نداری اما وجود دارند

مثل خندیدن تا حالا شده ازکسی بپرسی چرا وقتی خوشحال میشی میخندی؟؟؟ چرا اون لحظه گریه نمیکنی؟؟؟؟

تو میخندی درحالی که باتمام وجودت خنده رو احساس میکنی

خدا هست چون احساسش میکنی هیچی کس نمیتونه منکر خدا شه

ما یه مشکلی داریم اینه که از وقتی چشم بازکردیم توگوشمون اذون گفتن تو شناسناممون اسم مسلمون و ثبت کردن به خیال خودمون مسلمونیم اما تا به جوونی میرسیم دچار یه تحول عظیم اعتقادی میشیم اگر الان جواب سوالاتو نگیری پایه های زندگیت واعتقادیت سست بالا میاد ودیگه شاید هیچ وقت نتونی حقیقتو پیدا کنی

برات ارزوی موفقیت میکنم

وپیشنهادی که میکنم اینه هرکتابی نخون یا اگر میخونی کتابهای متضاد رو در کنار هم بخون اگر سفید میخونی سیاه هم بخون تا قدرت تشخیصشو پیدا کنی

• Like 2
لینک به دیدگاه
شقایق جان بیشتر از 14 قرن از زندگی آدما می گذره و تو این مدت هزاران هزار دانشمند و عارف و آدم معمولی و نادون

رو این کره خاکی زندگی کردن

وکسی جواب بعضی از این سوال ها و خیلی سوالای دیگه رو که تا حالا به ذهن ما خطور نکرده رو نتونسته پیدا کنه

هیچ جوابی مطلق نیست هر دینی و هر آیینی و هر دانشمندی برداشت خودش رو از این سوال ها به مردم ارائه کرده دیگه هر فردی می تونه با اختیار خودش همه اونا رو بخونه و اونی رو که با منطقش بیشتر جور در می آد رو بپذیره

اما جواب بعضی سوال ها مثل چیستی و منشأ خدا و فدرتش هیچ وقت پاسخی نداشته و اونایی هم که رفتن زندگیشون رو پاش گذاشتن یه جورایی دهنشون بسته شده (یاد اون داستان درخواست حضرت ابراهیم برای دیدار خدا افتادم)

پس فکر می کنم که انسانها قدرت درک برخی مسائل رو ندارند

حداقل تو این دنیای مادی

شاید جواب تو فرا مادیه و به خاطر همین منو توی ماده قدرت درکش رو نداریم

به نظر من جواب واقعی همچین سوال هایی در حد فهم انسانی به طور مطلق نیست

به خاطر همینه که این مسئله همیشه نسبی بوده و هر کسی با توجه به درک خودش پاسخی رو در این زمینه پذیرفته ...

واسه همینه که همه دراویش و یا اونایی که رفتن دنبال الهیات واقعی هیچ اثری ازشون باقی نموند ...

حرفاتون تا حدودی قشنگ بود اما به نظر من یه جا اشتباه کردین اینکه میگید دلیلو پاسخی نیست اتفاقا خوبم هست

و دانشمندان وعالما وفلسفه دانای زیادی قبل از ما اثباتش کردن هزاران کتاب نوشتند که ما میتونیم ازشون استفاده کنیم

برهان های زیادی برای اثبات خداوند وجود داره که به نظر من راحترینش برهان نظمه

شقایق جان اگر واقعا دنبالشی ازش خودش بخواه کمکت کنه وتمام تلاشتو بکن یقین داشته باش به جوابت میرسی با دلیل ومنطق هم میرسی

• Like 3
لینک به دیدگاه
حرفاتون تا حدودی قشنگ بود اما به نظر من یه جا اشتباه کردین اینکه میگید دلیلو پاسخی نیست اتفاقا خوبم هست

و دانشمندان وعالما وفلسفه دانای زیادی قبل از ما اثباتش کردن هزاران کتاب نوشتند که ما میتونیم ازشون استفاده کنیم

برهان های زیادی برای اثبات خداوند وجود داره که به نظر من راحترینش برهان نظمه

شقایق جان اگر واقعا دنبالشی ازش خودش بخواه کمکت کنه وتمام تلاشتو بکن یقین داشته باش به جوابت میرسی با دلیل ومنطق هم میرسی

البته دوست عزیزم من حرفم درباره اثبات وجود خدا نبود تو حرفام هم اشاره کردم که در مورد سوال های دیگه مثل اینکه خدا قدرتش رو از کجا به دست آورده(که این قدرت به دست آوردنی نیست اصلا و یا از کجا به وجود اومدنش و مانند اینها که هرگز پاسخ مطلقی نداشته)

وگرنه وجود خدا نیازی به اثبات ندارد وجود من و شما اثبات وجود خداست:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...