شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان یه سوالی و میخوام مطرح کنم که تقریبا 20 ساله که دنبال جوابشم ولی همیشه تا مطرح میکردم همه به من چپ نگاه میکردن هیس و زشته و....:icon_razz: شاید فکر کنین که کافرم و یا گبرم ولی اصلا مهم نیس چون نیستم تو زمان جاهلیت یک سزیا سنگ یک سریا چوب و خورشید و ماه و ... پرستش میکردن تا اینکه پیامبرایی اومدن و خدایی نشون دادن که معلوم نیست و معجزات و قران و ..... حالا این سوال پیش میاد آیا واقعا خدایی وجود داره یا اینکه پیامبرا سر کارمون گذاشتن خود خدا چجوری بوجود اومده قدرتش و از کجا میاره مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که راه خلاف و جلو پامون میذاره تا امتحانمون کنه؟ لطفا آیه و قران هم نیارید چون من 4 بار کل قرآن و با معنیش خوندم و جوابم و نگرفتم:icon_razz: منطقی و بدون توهین اگه میشه بحث کنید 13 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ میو میو به اتاق عمل میو میو به اتاق عمل 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ میو میو به اتاق عمل میو میو به اتاق عمل :w58: حالت خوش نیس 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان یه سوالی و میخوام مطرح کنم که تقریبا 20 ساله که دنبال جوابشم ولی همیشه تا مطرح میکردم همه به من چپ نگاه میکردن هیس و زشته و....:icon_razz:شاید فکر کنین که کافرم و یا گبرم ولی اصلا مهم نیس چون نیستم تو زمان جاهلیت یک سزیا سنگ یک سریا چوب و خورشید و ماه و ... پرستش میکردن تا اینکه پیامبرایی اومدن و خدایی نشون دادن که معلوم نیست و معجزات و قران و ..... حالا این سوال پیش میاد آیا واقعا خدایی وجود داره یا اینکه پیامبرا سر کارمون گذاشتن خود خدا چجوری بوجود اومده قدرتش و از کجا میاره مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که راه خلاف و جلو پامون میذاره تا امتحانمون کنه؟ لطفا آیه و قران هم نیارید چون من 4 بار کل قرآن و با معنیش خوندم و جوابم و نگرفتم:icon_razz: منطقی و بدون توهین اگه میشه بحث کنید تو از بچگي هم سوالهاي سخت سخت ميپرسيدي برو تو تالار منطق و فلسفه جوابتو بگير:w00: 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اســــرار ازل را نه تو دانـــی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی منو تو چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من شقایق جان هیچ اهمیتی نداره ما اینا رو بدونیم یا ندونیم هرچی دلت بهش راضی میشه همونو بکن ..... 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اســــرار ازل را نه تو دانـــی و نه منوین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی منو تو چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من شقایق جان هیچ اهمیتی نداره ما اینا رو بدونیم یا ندونیم هرچی دلت بهش راضی میشه همونو بکن ..... ولی سهیل من دوست ندارم تو ندونستن بمونم دلم میخواد واقعا بفهم آنکس که نداند که ندادند که نداد در جهل مرکب ابد الدهر بماند 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ والا تا اونجايي که من ميدونم و گفتن که در مورد ذات خدا خيلي فکر نکنيد! چون قاط ميزنيد!!! در مورد باقي مسائل هم بنظرم خيلي نميشه قضاوت کرد و بهتره که زندگيمونو بکنيم و سعي کنيم خوب زندگي کنيم آبجي هنوز خسته اي؟؟ 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ والا تا اونجايي که من ميدونم و گفتن که در مورد ذات خدا خيلي فکر نکنيد! چون قاط ميزنيد!!! در مورد باقي مسائل هم بنظرم خيلي نميشه قضاوت کرد و بهتره که زندگيمونو بکنيم و سعي کنيم خوب زندگي کنيم آبجي هنوز خسته اي؟؟ پس یه جورایی خودمون و گول بزنیم با چشم بسته زندگیمون و کنیم حالا اگه یه درصد احتمال بدیم پس فردا به امید خدا مردیم و رفتیم اون دنیا یه فرشته ایاومد و با گرز بزنه تو سرمون بگه خاک بر سرت چرا چشم بسته چرندیات خلق و قبول کردی و اینکار و کردی و ... اون موقع تاسف نمیخوریم که چرا تو نادونی زندگی کردیم 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ولی سهیل من دوست ندارم تو ندونستن بمونم دلم میخواد واقعا بفهمآنکس که نداند که ندادند که نداد در جهل مرکب ابد الدهر بماند ما خیلی چیزا نمیدونیم شقایق جان تا حالا که بیش از 12 میلیارد نفر اومدن رو این کره خاکی جواب سوال تو رو نفهمیدن شاید یه روزی علم تونست بعضی حرفارو تایید یا رد کنه ولی چیزی که هست اینه که ما نخواهیم فهمید سعی کنیم خودمون به یه درکی برسیم 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ والا تا اونجايي که من ميدونم و گفتن که در مورد ذات خدا خيلي فکر نکنيد! چون قاط ميزنيد!!! در مورد باقي مسائل هم بنظرم خيلي نميشه قضاوت کرد و بهتره که زندگيمونو بکنيم و سعي کنيم خوب زندگي کنيم آبجي هنوز خسته اي؟؟ قربون دهنت منم اينا رو بهش ميگم اما كو گوش شنوا .الان ميگه ميام خونتون حاليت ميكنم. 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ پس یه جورایی خودمون و گول بزنیم با چشم بسته زندگیمون و کنیمحالا اگه یه درصد احتمال بدیم پس فردا به امید خدا مردیم و رفتیم اون دنیا یه فرشته ایاومد و با گرز بزنه تو سرمون بگه خاک بر سرت چرا چشم بسته چرندیات خلق و قبول کردی و اینکار و کردی و ... اون موقع تاسف نمیخوریم که چرا تو نادونی زندگی کردیم قربون دهنت منم اينا رو بهش ميگم اما كو گوش شنوا .الان ميگه ميام خونتون حاليت ميكنم. آبجي گوش کن با آبجيت ديگه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ما خیلی چیزا نمیدونیم شقایق جانتا حالا که بیش از 12 میلیارد نفر اومدن رو این کره خاکی جواب سوال تو رو نفهمیدن شاید یه روزی علم تونست بعضی حرفارو تایید یا رد کنه ولی چیزی که هست اینه که ما نخواهیم فهمید سعی کنیم خودمون به یه درکی برسیم متاسفانه سخته خودم و گول بزنم مهسا میدونه همیشه تو جمع بحثش پیش میاد ولی اینا هی دعوام میکنن:icon_razz: قربون دهنت منم اينا رو بهش ميگم اما كو گوش شنوا .الان ميگه ميام خونتون حاليت ميكنم. نمیام دعوات کنم چون جوابش و نمیدونم آبجي گوش کن با آبجيت ديگه :w58: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آبجي گوش کن با آبجيت ديگه خودمم نفهميدم چي چي گفتم... :w58: 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ متاسفانه سخته خودم و گول بزنم مهسا میدونه همیشه تو جمع بحثش پیش میاد ولی اینا هی دعوام میکنن:icon_razz: گول؟ یعنی من خودمو گول میزنم؟:w00: فیلسوف شدی الان؟ تا حالا نظریات اندیشمندانو تجزیه تحلیل کردی؟ نیچه....شوپنهاور....راسل....فروید....و خیلیای دیگه آیا کتابای همشونو خوندی که بدونی کی راس میگه ....نظر کدوم معقولتره؟....اصلا تا حالا چند بار کل قرانو خوندی؟....شاید یه حرفایی داشته باشه که کمکمون بتونه بکنه بله آبجی جان ....به جای اینکه بیای واسه من تریپ منورالفکری برداری:w00:برو تحقیق کن نتیجشم به ما بگو ما هم مستفیض بشیم 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ گول؟یعنی من خودمو گول میزنم؟:w00: فیلسوف شدی الان؟ تا حالا نظریات اندیشمندانو تجزیه تحلیل کردی؟ نیچه....شوپنهاور....راسل....فروید....و خیلیای دیگه آیا کتابای همشونو خوندی که بدونی کی راس میگه ....نظر کدوم معقولتره؟....اصلا تا حالا چند بار کل قرانو خوندی؟....شاید یه حرفایی داشته باشه که کمکمون بتونه بکنه بله آبجی جان ....به جای اینکه بیای واسه من تریپ منورالفکری برداری:w00:برو تحقیق کن نتیجشم به ما بگو ما هم مستفیض بشیم ببین سهیل من این شقایق نبودم که حالا میبینی من کل قران و 4 بار کامل خوندم و زیر و کردم بغیر از اون چند بار هم نصفه خوندم من سرم رو سجاده بود و نماز میخوندم و... یه یکسالی میشه راهمو عوض کردم دنبال جوابامم اون موقع منم مث تو چشم بسته قبول کرده بودم بعدش اگه فیلسوف بودم نمیامدم اینجا بحث راه بندازم پس دنبال جوابم واسه من هم شاخ و شونه نکش:ubhuekdv133q83a7yy7:brodkavelarg: 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ببین سهیل من این شقایق نبودم که حالا میبینی من کل قران و 4 بار کامل خوندم و زیر و کردم بغیر از اون چند بار هم نصفه خوندم من سرم رو سجاده بود و نماز میخوندم و... یه یکسالی میشه راهمو عوض کردم دنبال جوابامم اون موقع منم مث تو چشم بسته قبول کرده بودمبعدش اگه فیلسوف بودم نمیامدم اینجا بحث راه بندازم پس دنبال جوابم واسه من هم شاخ و شونه نکش:ubhuekdv133q83a7yy7:brodkavelarg: جیگر من قصدم تخریب نبود بلکه تشویق بود توجیه رو بذار کنار.....منن نگفتم سوابق خودتو برام ادله بیاری نگفتم به من تهمت امیت بزنی گفتم بری کتاب بخونی کسانی که کتاب مینویسن از منو تو بیشتر میدونن اینجا جواب نمیگیری همین 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ راستشو بگم؟ من دیگه این سوالا واسم تو اولویت نیس میخوام زندگی کنم همین :girl_yes2: 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ جیگر من قصدم تخریب نبود بلکه تشویق بودتوجیه رو بذار کنار.....منن نگفتم سوابق خودتو برام ادله بیاری نگفتم به من تهمت امیت بزنی گفتم بری کتاب بخونی کسانی که کتاب مینویسن از منو تو بیشتر میدونن اینجا جواب نمیگیری همین سهیل خیلی از سوالایی که اینجا مطرح میشه به جواب منطقی ختم نمیشه ولی نیازی نیس که با تعصب هم جواب بدی من هر روز در حال سرچ کردن و تحقیق کردنم شاید دو نفر دیگه هم به این نتیجه برسن که تحقیق کنن 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سهیل خیلی از سوالایی که اینجا مطرح میشه به جواب منطقی ختم نمیشه ولی نیازی نیس که با تعصب هم جواب بدی من هر روز در حال سرچ کردن و تحقیق کردنم شاید دو نفر دیگه هم به این نتیجه برسن که تحقیق کنن شقی این سهیل گاهی که باک بنزینش پر میشه اینجوری میشه 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سهیل خیلی از سوالایی که اینجا مطرح میشه به جواب منطقی ختم نمیشه ولی نیازی نیس که با تعصب هم جواب بدی من هر روز در حال سرچ کردن و تحقیق کردنم شاید دو نفر دیگه هم به این نتیجه برسن که تحقیق کنن آفرین شقایق جونم....وقتی سوال داری برو دنبال جوابش....صورت مساله رو پاک نکن فهمیدی به منم بگو... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده