maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ای خدا..تن این ملت مظلوم همه اش باید بلرزه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا شدید بود.....یعنی من رو صندلی اساسی تکون خوردما!!!! :jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: ببین یه جوری تکون میخوردم که فک کردم خواهرم اومده تو اتاق هندزفیری تو گوشم بوده نفهمیدم داره صندلی و تکون میده!!!!!صدااااش کردم!!!!خیلی بد بود...خیلی!!!!داشتم فیلم (Basic Instinct (1992 میدیدم!!!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ توبه خدا یا توبهشوهرم بره 40 تا صیغه کنه...به من چه من میشینم تو خونه کشتزاریمو میکنم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ببین یه جوری تکون میخوردم که فک کردم خواهرم اومده تو اتاق هندزفیری تو گوشم بوده نفهمیدم داره صندلی و تکون میده!!!!!صدااااش کردم!!!!خیلی بد بود...خیلی!!!!داشتم فیلم (Basic Instinct (1992 میدیدم!!!:4chsmu1: حالا تو گریه نکنفوقش میمردی دیگه:icon_pf (34): چی نگاه میکردی؟:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خونه ما كه نلرزيد دوستم با ترسو لرز زنگ زد گفت خونشون ميلرزه گفتم چيزي خوردي؟ اونم فش داد قطع كرد آها گفت من آدم بشو نيستم طفلك حق داشت امشب بالاپشت بام بخوابید که اگه زلزله اومد سقف روتون خراب نشه ( شبکه لرستان ) 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من كه اصلا متوجه نشدم ، ولى بقيه اعضاى خانواده فهميدن، اگه اينجورى باشه تهران چراغ قرمز لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نويد به كسانى كه در جهنم حضور پيدا ميكنن گاز جهنم قطع ميباشد آتشى خبرى نيست:ws3: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من يه پيام 30 يا 30 واسه زلزله بدم اكشال نداره؟ لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اگه حقيقت داشته باشه خطر بزرگي تهران تهديد ميكنه ............................:ws28: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ای دوستان بیاید گرد هم جمع شویم و از خداوند متعال طلب بخشش کنیم الهی العفو.....................:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من يه پيام 30 يا 30 واسه زلزله بدم اكشال نداره؟ نه بابا راحت باش 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ببین یه جوری تکون میخوردم که فک کردم خواهرم اومده تو اتاق هندزفیری تو گوشم بوده نفهمیدم داره صندلی و تکون میده!!!!!صدااااش کردم!!!!خیلی بد بود...خیلی!!!!داشتم فیلم (Basic Instinct (1992 میدیدم!!!:4chsmu1: دیگه هندزفری نذار..خیلی خطر ناکه..ممکنه سقف رو سرت....... بیاد.متوجه نشی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ستی سیلااااااااااااااااماومدی نو اندیشان اغتشاشگر شدی سلااااام ميلاد:ws2: من كه اول اجازه گرفتم 1 لینک به دیدگاه
tosa@ 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سيلام سيلام!! اخ جون زلزلهههههه!!!:ws3: منم مي خوام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده