pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زلزله واسه شمال بوده... نخير شمال عمراً لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ قم بوده.19 کیلومتریه جنوب غربیه قم لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زلزله اي به قدرت 5 و نه دهم در مقياس امواج دروني زمين ( ريشتر) ساعت 23 و 53 دقيقه و 50 ثانيه دشت کوير در جنوب دامغان واقع در استان سمنان را لرزاند. من اون موقع داشتم پارازيت ميديدم حواسم به هيچي نبود ! بابايي منم پارازيت مي خوام رو نيل ست ديگه نيستش لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها نکنه آیت ا جنتی یه کاری کرده :jawdrop: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ حرف شادمهر درست درومد! اگه قم باشه كه خيلي خوبه آخوندا هم ديگه حرفي واسه گفتن ندارن! ولي پس سمنان ديگه چيه قضيه ش ؟؟؟ هم زمان چند جا زلزله اومده؟!!! لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها نکنه آیت ا جنتی یه کاری کرده :jawdrop: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ قم بوده.19 کیلومتریه جنوب غربیه قم نه بابا همون سمنان بوده الان اخبار شبكه 6 هم گفت 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا همون سمنان بوده الان اخبار شبكه 6 هم گفت فالس نیوز نوشته قم رویترز نوشته 150 کیلومتر زیر گرگان که میشه همون سمنان.آره؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بابايي منم پارازيت مي خوامرو نيل ست ديگه نيستش عع دختر تو چرا عبرت نميگيري از زلزله؟؟؟ باز دنبال ماهواره و فسادي ؟!! :w00: نه روي يوتلسته ! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ فالس نیوز نوشته قمرویترز نوشته 150 کیلومتر زیر گرگان که میشه همون سمنان.آره؟ اوهومممممممممم فالس نيوزو ولشششششششش فردا مياد اثبات ميكنه سمنان و قم يكي هستن!!! لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ عع دختر تو چرا عبرت نميگيري از زلزله؟؟؟ باز دنبال ماهواره و فسادي ؟!! :w00: نه روي يوتلسته ! عع بابايي شمال كه خبري نيست نامرد لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خوب......به سلامتی خطر رفع شد..... جمع کنید تاپیکو دیگه....:mornincoffee: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ عع دختر تو چرا عبرت نميگيري از زلزله؟؟؟ باز دنبال ماهواره و فسادي ؟!! :w00: نه روي يوتلسته ! همین کارا رو میکنید که زلزله میاد دیگه. بابا بشینین خطبه های اغا رو گوش کنید ....................... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اوهومممممممممم فالس نيوزو ولشششششششش فردا مياد اثبات ميكنه سمنان و قم يكي هستن!!! :ws28: لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ همین کارا رو میکنید که زلزله میاد دیگه.بابا بشینین خطبه های اغا رو گوش کنید ....................... آره بايد گوشمونو بسپريم بهش لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ توبه خدا یا توبه شوهرم بره 40 تا صیغه کنه...به من چه من میشینم تو خونه کشتزاریمو میکنم 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ همین کارا رو میکنید که زلزله میاد دیگه.بابا بشینین خطبه های اغا رو گوش کنید ....................... لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا شدید بود.....یعنی من رو صندلی اساسی تکون خوردما!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده