سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop: نترسین نلرزین ما همه با هم هستییییییییییییییییییییییییییییییم 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ گفتی نیمرو من هوس کردمحتما فردا صبونه واسه خودم درست می کنم سهم منم كنار بذار لطفاً 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ 5.6 ریشترمرکز مناطق جنوبی و شرقی تهران حالا علت لرزش چی بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زلزله بم هم 5.6 ريشتر بود فك كنم ما الان مرديم !!!! لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ راسته 5.6 ريشتري بودددده :jawdrop: لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زلزله بم هم 5.6 ريشتر بود فك كنم ما الان مرديم !!!! ياد اين سريال ملكوت افتادم يه سر برزخ بزن بيا 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سهم منم كنار بذار لطفاً باشه یه تخم مرغ اضافی واسه تو میشکونم 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ حالا علت لرزش چی بوده؟ علت ؟؟؟ ایران زلزله خیز :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ کی اومد؟:banel_smiley_52: پس ما چرا نلرزیدیم 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ استان گلستان هستين؟ من تهرانم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ انسان ها که گناه میکنن زلزله میاد:jawdrop: اینو چن وخت پیش یکی از مراجع گفته بود:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زلزله بم هم 5.6 ريشتر بود فك كنم ما الان مرديم !!!! :ws28:روحت شاد 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ وای ..من الان از ترس میمیرم از ترس بميري بهتره كه تا زير آوار بموني بميري ! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ حالا علت لرزش چی بوده؟ بی حجابی.فساد..........فحشا 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ از ترس بميري بهتره كه تا زير آوار بموني بميري ! اينم خودش راهيه! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اخبارم اعلام کرد بروبچ تهرون امشب کنار یخچال بخوابید که اگه زیر اوار موندیم لااقل از گرسنگی نمیریم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ انسان ها که گناه میکنن زلزله میاد:jawdrop:اینو چن وخت پیش یکی از مراجع گفته بود:icon_pf (34): واي فك كن حالا از فردا اين آخوندا چقدر بتازن !!! :icon_pf (34): البته واسه ما كه فرقي نداره چون ميميريم ولي بقيه بدبخت ميشن! :4chsmu1: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آخی....... طفلیا...... آخه شما که هنوز جوونید.... قول میدم جاتون و تو انجمن همیشه سبز نگه دارم...... واسه همتون هفته ای یه pm میذارم تو پروفایتون...:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بی حجابی.فساد..........فحشا عجب ملت فاسد و بی حجابی هستن این ملت تهرون:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده