shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ معلومه امروز اونجا اوج بی حجابی بوده اون تعداد با حجابي كه نماز جمعه بودند كه بايد زلزله رو خنثي ميكردند.:ws2: 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اخبار که فعلا چیزی نگفته.همه ی خانوادم بیرونن،فقط من موندم تو خونه..........:icon_pf (34): استان گلستان هستين؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آخر شبه..اخبار نمیگه.فردا میگن لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اون تعداد با حجابي كه نماز جمعه بودند كه بايد زلزله رو خنثي ميكردند.:ws2: احسنت.به نکته خوبی اشاره کردی. گویا تعدادشون کافی نبود 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اخبار که فعلا چیزی نگفته.همه ی خانوادم بیرونن،فقط من موندم تو خونه..........:icon_pf (34): شما قصد خودكشي داري فقط سقف كه اومد پايين يه پست خالي بده كه بلافاصله تاپيكتو بزنيم:ws44: 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اخبار که فعلا چیزی نگفته.همه ی خانوادم بیرونن،فقط من موندم تو خونه..........:icon_pf (34): يه چيزت بشه خداي نكرده،ديگه اينجا هم نميتوني بياي برو بيرون پيش خانوادت 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها توروخدا.جدیه یا سرکاریه؟ من دارم از ترس میمیرم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم اونایی که قرمز تنده بیشتره نه؟ پس مام توش هستیم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ يعني فردا صبونه مو بايد تو جهنم بخورم ؟! 5 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها توروخدا.جدیه یا سرکاریه؟من دارم از ترس میمیرم جدي عزيزم نگران نباش مواظب باش 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ يعني فردا صبونه مو بايد تو جهنم بخورم ؟! مطمئني صبحونه بهت ميدن؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم اونایی که قرمز تنده بیشتره نه؟پس مام توش هستیم:banel_smiley_52: آره دقيقا جالبش اينه که کلا همه جاي ايران اوضاش قرمز پررنگه!! :pichak29: 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ يعني فردا صبونه مو بايد تو جهنم بخورم ؟! ميتوني نيمرو درست كني بابايي 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ يعني فردا صبونه مو بايد تو جهنم بخورم ؟! آره رفيق نون و آتيش ميزنيم تو رگ... 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها توروخدا.جدیه یا سرکاریه؟من دارم از ترس میمیرم راسته 5.6 ريشتري بودددده :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ميتوني نيمرو درست كني بابايي گفتی نیمرو من هوس کردم حتما فردا صبونه واسه خودم درست می کنم 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ 5.6 ریشتر مرکز مناطق جنوبی و شرقی تهران 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ وای ..من الان از ترس میمیرم لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ راسته 5.6 ريشتري بودددده :jawdrop: چن ثانیه لرزیده حالا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده