گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها الان خونه ی ما لرزید فکر کنم زلزله اومده؟؟؟!!!!!!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خب کجايين شما؟؟ :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها الان خونه ی ما لرزید فکر کنم زلزله اومده؟؟؟!!!!!!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: نترس بابا من خمیازه کشیدم :w00: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا عصری منم یه ذره حسش کردم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ به جون خودم راس میگم. چن دقیقه پیش من و صندلیم تکون خوردیم.بعد دیدم لوسترم تکون می خوره!!الانم همسایه هامون ریختن تو کوچه!!! 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آره اومد.:banel_smiley_52: تصور شدیدشم وحشتناکه. 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا عصری منم یه ذره حسش کردم :banel_smiley_52: وا عصر؟؟!!! تهرانم. بچه شاید این آخرین پستای من باشه...........اگر بار گران بودیم و رفتیم.:ws44: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بابا بگید الان شما کجایید جون به سرمون کردین:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ برو ببببین اخبار میگه ابینجا زلزله اومده یا نه پشت هیچستان :ws52: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ وا عصر؟؟!!!تهرانم. بچه شاید این آخرین پستای من باشه...........اگر بار گران بودیم و رفتیم.:ws44: نه راس میگم جدی عصری حس کردم ولی خیلی خفیف بود 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بابا بگید الان شما کجاییدجون به سرمون کردین:banel_smiley_52: تهران سارا جون. اومد ولی خیلی نا محسوس بود. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ وا عصر؟؟!!!تهرانم. بچه شاید این آخرین پستای من باشه...........اگر بار گران بودیم و رفتیم.:ws44: خوب چرا تو نشستی تو هم بپر بیرون :w410: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ معلومه امروز اونجا اوج بی حجابی بوده 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اگه حقيقت داشته باشه خطر بزرگي تهران تهديد ميكنه 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خدا مرگم بده...تو اخبار چی گفتن؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ معلومه امروز اونجا اوج بی حجابی بوده آره حتماً لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ معلومه امروز اونجا اوج بی حجابی بوده آره سمنی شاید. ولی جدا تصورشم وحشتناکه. با همین یه کوچولوشم ترسیدم. فکر این که شاید ....اتفاقی مثل بم.......اونم شب و خواب و ..... تهرانم که خدای مناطق زلزله خیزه. لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اخبار که فعلا چیزی نگفته. همه ی خانوادم بیرونن،فقط من موندم تو خونه..........:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده