Amin 6457 ارسال شده در 2 دی، 2009 با توجه به نقش مهمی که المانها در انسیس ایفا می کنند یادگیری المانها و آشنایی با انها بسیار مهم می باشد لذا سعی میکنیم در این تاپیک به معرفی المانهای انسیس و ذکر کاربردشون بپردازیم .دوستان کمک یادتون نره . 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 2 دی، 2009 برای اینکه انالیزی را بخواهیم حل کنیم نیاز داریم که در ابتدا مدل را المان بندی کنیم .البته مبحث اجزاء محدود مبحث مهم و وسیعی هستش که باید در یک تاپیک دیگه در موردش بحث و تبادل اطلاعات کنیم برای اینکه یک مدا را المان بندی کنیم نیاز داریم چند مسئله اساسی را بدونیم اول اینکه مدل ما چند بعدی هستش و می خواهیم چه انالیزی را انجام بدهیم .البته به همین راحتی ها هم نیست گاهی اوقات نیاز هست مقادیر ثابتی برای المانها در نظر گرفت .کار با المانهای مختلف نیاز به تجربه داره .برای همین از دوستانی که انالیزهایی انجام دادن خواهش می کنم بگن از چه المانی برای اون انالیز استفاده و چرا ؟ بعضی اوقات می توانیم از چند المان مختلف برای یک مسئله استفاده کنیم اما این دلیل نمیشه این کارو انجام بدیم چون گاهی اوقات مقدار دقیق را بدست اوردن واقعا مهم و اساسی میشه . 2
atre-baroon 39 ارسال شده در 7 دی، 2009 سلام اقا امین خوبید؟ ای ول! چه تاپیک به موقعی! لطفا یه توضیح در مرود انواع المان ها بدید که اصلا المان چیه ؟ مثلا تا الان Pipe16,link1,combine14,combine16,beam 3,plan42,.... را کتاب معرفی کرده.خوب مگه المان ها چه فرقی دارن میشه توضیح بدید؟که چطور باید نوع المان را تشخیص بدیم؟ 1
Amin 6457 مالک ارسال شده در 7 دی، 2009 مبحث المانها خیلی گستردس برای همین نمی شه به راحتی همه چیزو در موردشون گفت و برای تعیین المان تجربه خیلی مهمه و همچنین در مورد ویژگی های المانها برای همین باید کم کم به المانها بپردازیم و هر دفعه یکیشونو معرفی کنیم و بگیم برای چه کاری به کار میرن .المانها خیلی با هم فرق دارند .در تاپیک بالا در این باره کمی توضیح دادم .مثلا بعضی المانها مخصوص انالیزهای تماسی هستن و جایه دیگه نمی شه ازشون استفاده کرد بعضی المانها برای انالیزهای مغناطیسی به کار میان و .............. حالا اطلاعاتتو در مورد المان plan42 برای ما بگو می تونی از help انسیس هم استفاده کنی .در مورد المان کتاب نوبان در ائل کتاب توضیحاتی داده مطالعه کنی خوبه :ws2: 2
mazynas 14 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 با سلام . شما می تونید از لینک زیر لیست کاملی از المان های بکار رفته توی انسیس رو ببینید و با کاربرد اونها آشنا بشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
imanvalaei_1365 11 ارسال شده در 8 مهر، 2010 سلام من می خوام در مورد المان های اسیس که چه طور انتخابشون کنیم یا فرقشون چیه اطلاعاتی کسب کنم ممنون می شم اگه کمکم کنید 1
19272 13 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 سلام دوستان.آقا ما میخواهیم یه نانو لوله ی کربنی رو با مدل المان جرمو فنر انالیز ارتعاشی بگیریم تا فرکانس طبیعیش در حالت free_free رو استخراج کنیم(یعنی بدون هیچ قیدی).میشه کمکم کنید؟ خیلی فوریه.ممنون 1
02314451 11 ارسال شده در 1 آذر، 2011 الان مثلا برای تحلیل و توپولوژی یه خرپای دوبعدی باید از solid 8node 82 استفاده کنیم. چرا؟؟؟
90108212 14 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 سلام دوستان ی سری از المان هایی که تو فایل های آموزشی می بینم رو انسیس من نداره این یعنی انسیس رو ناقص نصب کردم یا دلیل دیگه ای داره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34):
dostajn 10 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده