Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ با توجه به نقش مهمی که المانها در انسیس ایفا می کنند یادگیری المانها و آشنایی با انها بسیار مهم می باشد لذا سعی میکنیم در این تاپیک به معرفی المانهای انسیس و ذکر کاربردشون بپردازیم .دوستان کمک یادتون نره . 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ برای اینکه انالیزی را بخواهیم حل کنیم نیاز داریم که در ابتدا مدل را المان بندی کنیم .البته مبحث اجزاء محدود مبحث مهم و وسیعی هستش که باید در یک تاپیک دیگه در موردش بحث و تبادل اطلاعات کنیم برای اینکه یک مدا را المان بندی کنیم نیاز داریم چند مسئله اساسی را بدونیم اول اینکه مدل ما چند بعدی هستش و می خواهیم چه انالیزی را انجام بدهیم .البته به همین راحتی ها هم نیست گاهی اوقات نیاز هست مقادیر ثابتی برای المانها در نظر گرفت .کار با المانهای مختلف نیاز به تجربه داره .برای همین از دوستانی که انالیزهایی انجام دادن خواهش می کنم بگن از چه المانی برای اون انالیز استفاده و چرا ؟ بعضی اوقات می توانیم از چند المان مختلف برای یک مسئله استفاده کنیم اما این دلیل نمیشه این کارو انجام بدیم چون گاهی اوقات مقدار دقیق را بدست اوردن واقعا مهم و اساسی میشه . 2 لینک به دیدگاه
atre-baroon 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۸ سلام اقا امین خوبید؟ ای ول! چه تاپیک به موقعی! لطفا یه توضیح در مرود انواع المان ها بدید که اصلا المان چیه ؟ مثلا تا الان Pipe16,link1,combine14,combine16,beam 3,plan42,.... را کتاب معرفی کرده.خوب مگه المان ها چه فرقی دارن میشه توضیح بدید؟که چطور باید نوع المان را تشخیص بدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۸ مبحث المانها خیلی گستردس برای همین نمی شه به راحتی همه چیزو در موردشون گفت و برای تعیین المان تجربه خیلی مهمه و همچنین در مورد ویژگی های المانها برای همین باید کم کم به المانها بپردازیم و هر دفعه یکیشونو معرفی کنیم و بگیم برای چه کاری به کار میرن .المانها خیلی با هم فرق دارند .در تاپیک بالا در این باره کمی توضیح دادم .مثلا بعضی المانها مخصوص انالیزهای تماسی هستن و جایه دیگه نمی شه ازشون استفاده کرد بعضی المانها برای انالیزهای مغناطیسی به کار میان و .............. حالا اطلاعاتتو در مورد المان plan42 برای ما بگو می تونی از help انسیس هم استفاده کنی .در مورد المان کتاب نوبان در ائل کتاب توضیحاتی داده مطالعه کنی خوبه :ws2: 2 لینک به دیدگاه
mazynas 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ با سلام . شما می تونید از لینک زیر لیست کاملی از المان های بکار رفته توی انسیس رو ببینید و با کاربرد اونها آشنا بشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
imanvalaei_1365 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سلام من می خوام در مورد المان های اسیس که چه طور انتخابشون کنیم یا فرقشون چیه اطلاعاتی کسب کنم ممنون می شم اگه کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
19272 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان.آقا ما میخواهیم یه نانو لوله ی کربنی رو با مدل المان جرمو فنر انالیز ارتعاشی بگیریم تا فرکانس طبیعیش در حالت free_free رو استخراج کنیم(یعنی بدون هیچ قیدی).میشه کمکم کنید؟ خیلی فوریه.ممنون 1 لینک به دیدگاه
02314451 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ الان مثلا برای تحلیل و توپولوژی یه خرپای دوبعدی باید از solid 8node 82 استفاده کنیم. چرا؟؟؟ لینک به دیدگاه
90108212 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان ی سری از المان هایی که تو فایل های آموزشی می بینم رو انسیس من نداره این یعنی انسیس رو ناقص نصب کردم یا دلیل دیگه ای داره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
zari joon 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک خرابه تو روخدا ی کاری کنین:ws52::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
dostajn 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده