Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ سلام بر کاربراا انسیس عزیز. قصد داریم در این تاپیک در مورد کامپوزیتها و روش حل انها با انسیس صحبت کنیم از دوستان خواهش می کنم اگر صحبت با مطلب خاصی در این زمینه دارند ما رو یاری کنند . 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ این هم یک فایل در زمینه کامپوزیت .مدلی است که از دو جنس مختلف تشکیل شده است . 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۸ یک سوال ؟ من و دوستم در حال انجام یک پروژه کامپوزیتی هستیم اول تصویر مدلو میذارم بعد توضیح میدم . خوب مدل u شکل از 2 مدل تشکیل شده که بین آنها چسب می خوره و سپس یک قطعه دیگه که اون هم از همون مدل u شکل هستش قرار می گیره .برای مشبندی دچار مشکل شدیم البته در حال حاضر روی یک مدل دیگش داریم کار می کنیم که به زودی تصویرشو می ذارم .المان بندیش کردیم اما زیاد جالب نیست .نمی دونم مشکل کجاس . لینک به دیدگاه
payam20 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۸ سلام .خسته نباشید همگی .خوب این پروژه من هستش که در حال انجامش هستیم .مشکل المان بندی را حل کردیم(با امین) اما با یک مشکل دیگه مواجه شدیم گویا به خاطر اینکه قطعه کوچک است این مشکل به وجود اومده و خطای زیر را میده : مدل ما هم این هستش .قراره قبل ازمدل یو شکل این مدل را انالیز کنیم . البته این خطا وقتی به وجود میاد که می خواهیم مدل را مرج کنیم لینک به دیدگاه
mehrdadeng 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ با سلام من با انسیس کلاسیک کار نکردم اما با workbench تا حدی اشنایی دارم. این چیزی که می خام بگم رو هنوز خودم امتحان نکردم و در حد پیشنهاد است. مدل رو به صورت لایه های جدا (هر لایه جداگانه) مدل کنید تا مدل نهایی شامل چند part (که این چندتا همون تعداد لایه است) باشه. در این صورت می تونید هر پارت رو در ansys-mesh جدا گانه مش بزنید. می مونه تعریف متریل composit که چون پارت ها از هم جدا هستند می شه برای اون ها متریال رو چدا گانه تعریف کرد. نمی دونم کار می کنه یا نه امتحان کنید و خبرشو به منم بدید.من به دلیل مشغله زیادی که دارم و کامپیوتر قوی که ندارم نمی تونم خودم انجام بدم. یه سوال من از متریال ها ی کامپوزیت و نحوه تعریف الیاف درون اون چیزی نمی دونم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا به من هم بگه با تشکر لینک به دیدگاه
Hamidّ-ENG 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۲ با سلام دوستان گرامی فایلی آموزشی برای کامپوزیت ها با انسیس ورکبنچ دارید ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده