pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ این کلمه همیشه یک کلمه جنجال برانگیز و پویا بوده و هست و خواهد بود. :w00:اعتراض:w00: به تنهایی تداعی کننده جملات فراوانی است که در نهان هر کس از وضع نامتعارف و غیر قابل قبول اطراف وی جوش و خروش دارد. فصدم از ایجاد این تاپیک آشنایی اعضاء انجمن با اعتراضات دیگر اعضاء انجمن از هر چیز مربوط و یا نامربوط است و هدف ارتقاء بینش افراد و نه پاسخگویی و جدل بر سر اعتراضات دیگران است. خواهش میکنم که در بیان اعتراضات رعایت ادب و مسائل 30 a سی رو بکنید که دردسر نشه. شاد و سربلند باشید 3 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اولین اعتراض رو هم خودم دارم چرا باید تدابیری اندیشیده نشه که انجمن نواندیشان تعطیل نشه ؟؟؟؟:w00: پس چرا کسی فکر اینهمه معتاد به انجمن نیست؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اولین اعتراض رو هم خودم دارم چرا باید تدابیری اندیشیده نشه که انجمن نواندیشان تعطیل نشه ؟؟؟؟:w00: پس چرا کسی فکر اینهمه معتاد به انجمن نیست؟؟؟؟؟ همینو بگو..........:w00: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اولین اعتراض رو هم خودم دارم چرا باید تدابیری اندیشیده نشه که انجمن نواندیشان تعطیل نشه ؟؟؟؟:w00: پس چرا کسی فکر اینهمه معتاد به انجمن نیست؟؟؟؟؟ بودن توی این یک هفته خواستن بچه ها رو ترک بدن ولی بچه ها وضعشون خراب تر از این حرف ها هستش 3 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ معترضم به :عدم توجه دولت به ملت و به شرایط حاکم بر جامعه:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده