assady 116 ارسال شده در 17 خرداد، 2011 مرسی بابت این عکسا..با چه دوربینی عکس گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟چون من می خوام دوربین بخرم؟؟؟؟؟؟؟ 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 17 خرداد، 2011 وااااااااااای چه خوشگلن...مرسیییییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شما بوشهری هستی؟ 1
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2011 مرسی بابت این عکسا..با چه دوربینی عکس گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟چون من می خوام دوربین بخرم؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم دوست خوبم:rose: چنتا از عکسا با موبایل خودم بود چنتاشو هم با دوربین دختر داییم گرفتم که canon بود :rose: مرسی عزیزززززززززم...خیلی ناز بود :aghosh: قوبونت بشم من عزیزم ناز خودتی :aghosh::rose: وااااااااااای چه خوشگلن...مرسیییییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vشما بوشهری هستی؟ چشمات خوشگل میبینه گلم :aghosh: آره من اصالتا" بوشهری هستم :rose: 1
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2011 من کلی کیف کردم ممنون عکاسیت خوفه ها:camera2: خواهش میکنم کوچولو :rose: ممنون خیلی قشنگن .. کلی صفا کردیم ممنون:rose:
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2012 "تایلند" تزیینات تاکسی :ws3: واسه بودا پول و عود و این جور چیزا گذاشته بود این سگ های بیچاره بی سرپرست(همون بی صاحب خودمون:دی) بودن که از گرما روی سرامیک های خنک جلوی بانک خوابیده بودن رفتیم لباس بخرم این کوچولو بدو بدو پرید بغل ما . . ! 4
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2012 پاتایا مقبرهء یکی از شهدای عزیزشون اینم خدایانشون خدای روز شنبه/ 1شنبه / 2 شنبه /.... خلاصه واسه هر روز یه خدایی داشتن توک توک (یه وسیله نقلیه3چرخ) خیلی باحال بود تو این ترافیکای بانکوک با سرعت نور به مقصد میرسوندت تا عکسای بعدی:icon_gol: 9
soheiiil 24251 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 به به پاتایا ملت چه جاهایی میرن چه جای خوشمزه اییه واقعا خداوند قسمت کند با راهیان نور ما هم متشرف بشیم 4
ارسال های توصیه شده