assady 116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی بابت این عکسا..با چه دوربینی عکس گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟چون من می خوام دوربین بخرم؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی عزیزززززززززم...خیلی ناز بود :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ وااااااااااای چه خوشگلن...مرسیییییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شما بوشهری هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی بابت این عکسا..با چه دوربینی عکس گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟چون من می خوام دوربین بخرم؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم دوست خوبم:rose: چنتا از عکسا با موبایل خودم بود چنتاشو هم با دوربین دختر داییم گرفتم که canon بود :rose: مرسی عزیزززززززززم...خیلی ناز بود :aghosh: قوبونت بشم من عزیزم ناز خودتی :aghosh::rose: وااااااااااای چه خوشگلن...مرسیییییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vشما بوشهری هستی؟ چشمات خوشگل میبینه گلم :aghosh: آره من اصالتا" بوشهری هستم :rose: 1 لینک به دیدگاه
*کوچولو* 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کلی کیف کردم ممنون عکاسیت خوفه ها:camera2: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی قشنگن .. کلی صفا کردیم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کلی کیف کردم ممنون عکاسیت خوفه ها:camera2: خواهش میکنم کوچولو :rose: ممنون خیلی قشنگن .. کلی صفا کردیم ممنون:rose: لینک به دیدگاه
شاپرک 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ همیشه زیبا مثل همیشه. بوس متشکر گلم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ زیبا بودن.خوشحال میشم بازم عکس بزارین 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ "تایلند" تزیینات تاکسی :ws3: واسه بودا پول و عود و این جور چیزا گذاشته بود این سگ های بیچاره بی سرپرست(همون بی صاحب خودمون:دی) بودن که از گرما روی سرامیک های خنک جلوی بانک خوابیده بودن رفتیم لباس بخرم این کوچولو بدو بدو پرید بغل ما . . ! 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ Dream World love garden کارناوال عروسکی 9 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ پاتایا مقبرهء یکی از شهدای عزیزشون اینم خدایانشون خدای روز شنبه/ 1شنبه / 2 شنبه /.... خلاصه واسه هر روز یه خدایی داشتن توک توک (یه وسیله نقلیه3چرخ) خیلی باحال بود تو این ترافیکای بانکوک با سرعت نور به مقصد میرسوندت تا عکسای بعدی:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ به به پاتایا ملت چه جاهایی میرن چه جای خوشمزه اییه واقعا خداوند قسمت کند با راهیان نور ما هم متشرف بشیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده