rahele_s 6472 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سیلاملکم دوستان:w14: جاتون خالی هوا بسیار گرم بود دخیخا پختم اونجا این دوتا عکس از خط ساحلی بوشهر هست که در ساعت 7 صبح گرفته شده:smiley (18): خیر سرم صبح زود اماده باش زدیم که مثلا گرممون نشه:icon_razz: اما با اجازتون بارون شرجی و رطوبت ساعت نمیشناسه همیشه هست:icon_razz: 51 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اینم دریای نیلگون خلیج فارس 45 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا مرکز بنیاد بوشهر شناسی هست:smiley (18): که دراین بنیاد یکی از قدیمی ترین و زیبا ترین خانه های قدیمی رو به دریا در بوشهر هست این خانه متعلق به دکتر طبیب هست من عاشق این خونه هستم معماریشو فوق العاده دوست دارم مخصوصا اون بالکن رو به دریاشو:aghosh: البته تمام خونه های قدیمی استان این معماری و سبک رو داشتن ولی امروزه چیزی ازش نمونده 45 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اینم ماکتی از بازی محلی بوشهری بود که تو نمایشگاه بود همینا بود تا سفر بعدی و عسکای جدیدتر 43 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ قشنگ بودند مرسی خواهش میکنم دکتر جان قابل شوما رو نداشت :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ توپ ...بیست ...ایول قوربونه یو 4 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ عکسات قشنگن. باچه دوربینی گرفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی راحله جان...فوق العادن عکسات 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ خسته نباشییید..... عکسات قشنگ بودن.:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی قشنگه ممنون ماله جنوبه نه البت من فکر کردم عکسای خودتو گذاشتی 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ عکسات قشنگن.باچه دوربینی گرفتی؟ میسی عزیز چشات خوشجل دیده چنتاشونو با موبایلم گرفتم چنتاشونو هم دختر داییم با دوربین گرفت برند دوربینش هم canon بود :icon_gol::icon_gol: مرسی راحله جان...فوق العادن عکسات فدات عسلم میسی که اومدی :aghosh::icon_gol::icon_gol:. خیلی قشنگ بود مرسی ممنون باران عزیزم:aghosh: چشمات اوجل دیده خسته نباشییید.....عکسات قشنگ بودن.:wubpink: :aghosh:فدات یاسی خانومی گل خیلی زیبا بود:icon_gol: ممنون دوست خوبم:icon_gol::icon_gol: خیلی قشنگه ممنون ماله جنوبه نه البت من فکر کردم عکسای خودتو گذاشتی اره عکسای بوشهر بود داداش عکس خودمو بزارم؟؟؟؟؟؟؟ :w58: :w58: :w58: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مرسي راحله عزيز...زيبا بوودن خواهش میکنم حمید جان ممنون که اومدی :w72: خواهش میشه نیکا جان متاسفانه من ندیدم جدی نتونستی ببینی سارا جان؟:w127: بزار دوباره اپلود میکنم میزارم 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ جدی نتونستی ببینی سارا جان؟:w127: بزار دوباره اپلود میکنم میزارم ممنون.الان می بینم.متشکرم:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده