rahele_s 6472 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 19 آبان، 2010 سیلاملکم دوستان:w14: جاتون خالی هوا بسیار گرم بود دخیخا پختم اونجا این دوتا عکس از خط ساحلی بوشهر هست که در ساعت 7 صبح گرفته شده:smiley (18): خیر سرم صبح زود اماده باش زدیم که مثلا گرممون نشه:icon_razz: اما با اجازتون بارون شرجی و رطوبت ساعت نمیشناسه همیشه هست:icon_razz: 51
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 اینجا مرکز بنیاد بوشهر شناسی هست:smiley (18): که دراین بنیاد یکی از قدیمی ترین و زیبا ترین خانه های قدیمی رو به دریا در بوشهر هست این خانه متعلق به دکتر طبیب هست من عاشق این خونه هستم معماریشو فوق العاده دوست دارم مخصوصا اون بالکن رو به دریاشو:aghosh: البته تمام خونه های قدیمی استان این معماری و سبک رو داشتن ولی امروزه چیزی ازش نمونده 45
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 اینم ماکتی از بازی محلی بوشهری بود که تو نمایشگاه بود همینا بود تا سفر بعدی و عسکای جدیدتر 43
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 قشنگ بودند مرسی خواهش میکنم دکتر جان قابل شوما رو نداشت :icon_gol::icon_gol: 3
Avenger 19333 ارسال شده در 28 آبان، 2010 خیلی قشنگه ممنون ماله جنوبه نه البت من فکر کردم عکسای خودتو گذاشتی 1
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2010 عکسات قشنگن.باچه دوربینی گرفتی؟ میسی عزیز چشات خوشجل دیده چنتاشونو با موبایلم گرفتم چنتاشونو هم دختر داییم با دوربین گرفت برند دوربینش هم canon بود :icon_gol::icon_gol: مرسی راحله جان...فوق العادن عکسات فدات عسلم میسی که اومدی :aghosh::icon_gol::icon_gol:. خیلی قشنگ بود مرسی ممنون باران عزیزم:aghosh: چشمات اوجل دیده خسته نباشییید.....عکسات قشنگ بودن.:wubpink: :aghosh:فدات یاسی خانومی گل خیلی زیبا بود:icon_gol: ممنون دوست خوبم:icon_gol::icon_gol: خیلی قشنگه ممنون ماله جنوبه نه البت من فکر کردم عکسای خودتو گذاشتی اره عکسای بوشهر بود داداش عکس خودمو بزارم؟؟؟؟؟؟؟ :w58: :w58: :w58:
rahele_s 6472 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2010 مرسي راحله عزيز...زيبا بوودن خواهش میکنم حمید جان ممنون که اومدی :w72: خواهش میشه نیکا جان متاسفانه من ندیدم جدی نتونستی ببینی سارا جان؟:w127: بزار دوباره اپلود میکنم میزارم 1
sara_arch 2070 ارسال شده در 3 آذر، 2010 جدی نتونستی ببینی سارا جان؟:w127: بزار دوباره اپلود میکنم میزارم ممنون.الان می بینم.متشکرم:flowerysmile: 1
ارسال های توصیه شده