نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ گیر امروز دامادها: بابا چيه اين همه گل بخر ... برو كافي شاپ ! مخ بزن ! مهر كن ! مادر زن رو شاد كن ! يه ملت رو اسكول كن ! آخرش چي ؟! داماد شدي !؟ بيچاره شدي ! دقت كنيد كه داماد هاي ايروني هميشه كلي صبحش خوشتيپ هستند ، بعد از ظهرش كلافه هستند ، عصرش عرق ريزون هستند ، شبش عين گراز ميشند ، صبح روز بعد بطور كامل پشيمون ! خب من دارم زيادي گير ميدم ... يه كم با شما همراه باشم با گير دادن به انواع شاه دوماد هاي گل ... : 1- داماد خَچَل : سن بين 15 تا 19 سال ،خام و نپخته ، سرد وگرم نچشيده، جسارت بسيار ، حماقت فراوان ، زود پشيمون ،زود رنج ، قرباني عواطف زودگذر يا مبادلات خانوادگي ، بچه اش از خودش بزرگتر! 2- داماد مَچَل : سن بين 19تا25 سال ، ژيگولي ، دانشجو ، سرباز ، رفيق باز، وابسته به پول بابائي ، بيکار ، آينده دار، توي هر دامي که براش پهن کنن تلپي ميفته ، کيس مناسبي براي تور شدن، کم ظرفيت، يکي ميزنه يکي ميخوره ! 3- داماد هَچَل : سن بين 25 تا 29سال، رسيده، حاضر آماده ، داراي کار و بار، فارغ التحصيل ،با کارت پايان خدمت، داراي شکستهاي عشقي فراوان، بسيار با تجربه ، دم به هرتله اي نميده ، عصا قورت داده ، کمي کج و معوج، پراز قرشمه ، به کمتر از زتا جونز و جولي رضايت نميده! 4- داماد کَچَل: سن بين 30 تا 37 سال ، گرفتار، درگير، پرکار ،پرخور، همچنان پرشور، نقل ونبات ، گوله نمک ،فوران احساسات ، راضي به رضاي خدا، دنبال زنان بيوه کم سن وسال ، مسئوليت پذير، درپي رفاه خانواده ، داراي کار و بار و خانه، قسمت هرکي بشه مبارکه !!! داماد بشيد ايشاالله !! 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ گیر امروز دامادها: بابا چيه اين همه گل بخر ... برو كافي شاپ ! مخ بزن ! مهر كن ! مادر زن رو شاد كن ! يه ملت رو اسكول كن ! آخرش چي ؟! داماد شدي !؟ بيچاره شدي ! دقت كنيد كه داماد هاي ايروني هميشه كلي صبحش خوشتيپ هستند ، بعد از ظهرش كلافه هستند ، عصرش عرق ريزون هستند ، شبش عين گراز ميشند ، صبح روز بعد بطور كامل پشيمون ! خب من دارم زيادي گير ميدم ... يه كم با شما همراه باشم با گير دادن به انواع شاه دوماد هاي گل ... : 1- داماد خَچَل : سن بين 15 تا 19 سال ،خام و نپخته ، سرد وگرم نچشيده، جسارت بسيار ، حماقت فراوان ، زود پشيمون ،زود رنج ، قرباني عواطف زودگذر يا مبادلات خانوادگي ، بچه اش از خودش بزرگتر! 2- داماد مَچَل : سن بين 19تا25 سال ، ژيگولي ، دانشجو ، سرباز ، رفيق باز، وابسته به پول بابائي ، بيکار ، آينده دار، توي هر دامي که براش پهن کنن تلپي ميفته ، کيس مناسبي براي تور شدن، کم ظرفيت، يکي ميزنه يکي ميخوره ! 3- داماد هَچَل : سن بين 25 تا 29سال، رسيده، حاضر آماده ، داراي کار و بار، فارغ التحصيل ،با کارت پايان خدمت، داراي شکستهاي عشقي فراوان، بسيار با تجربه ، دم به هرتله اي نميده ، عصا قورت داده ، کمي کج و معوج، پراز قرشمه ، به کمتر از زتا جونز و جولي رضايت نميده! 4- داماد کَچَل: سن بين 30 تا 37 سال ، گرفتار، درگير، پرکار ،پرخور، همچنان پرشور، نقل ونبات ، گوله نمک ،فوران احساسات ، راضي به رضاي خدا، دنبال زنان بيوه کم سن وسال ، مسئوليت پذير، درپي رفاه خانواده ، داراي کار و بار و خانه، قسمت هرکي بشه مبارکه !!! داماد بشيد ايشاالله !! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من همین الان به داداشم گفت ایشالا دوماد بشی..گفت برو بابا!!! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من همین الان به داداشم گفت ایشالا دوماد بشی..گفت برو بابا!!! لایک داداش من 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ .........شبش عين گراز ميشند................ دیدی... کمی به زن جماعت امسال تو رو بدن اینطوری از خودت میشی .. بس چی همون بهتر که صبح تا شب ور دل مادر شوهر و خواهر شوهر بشینی شب هم شوهر بیاد یه 20 تا مشت حواله بدن قشنگت بکنه تا آمار دستت بیاد گراز کیه ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده