parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : آرد 200 گرم ، نمک 1 پر ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری ، روغن جامد 80 گرم ، شیر 3/1 لیوان طرز تهیه : آرد و نمک و وانیل را در ظرفی ریخته روغن را داخل آن قرار می دهیم و با دو کف دست خوب به هم مالش می دهیم تا کاملاً آرد و روغن مخلوط شود . شیر را کم کم اضافه کرده با نوک انگشتان خمیر را مخلوط می کنیم . خمیر نباید سفت باشد و نه بدست بچسبد . روی میز آرد پاشیده خمیر را با وردنه به ضخامت 2 میلی متر پهن می کنیم و دور وردنه پیچیده در کف ظرف مخصوص که باید گرد و لبه دار باشد قرار می دهیم . اضافی خمیر را از لبه ظرف جدا کرده و کاملاً خمیر را قالب ظرف می کنیم . با چنگال چند سوراخ کرده در فر با حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم تا نان طلایی شود . پس از پخته شدن و خنک شدن داخل نان را با کرم پاتیسیر به ضخامت 1 سانت پر کرده رویش زردآلوهای رسیده خرد شده قرار می دهیم . کمی شکر می پاشیم و با دست آرام فشار داده تا داخل کرم برود . رویش را یک قشر نازک ژله می دهیم و در یخچال قرار می دهیم تا ژله بسته شود . آماده مصرف است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده