parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : بیسکویت لیدی فینگر 20-24 عدد ، کرم پاتیسیر یا کاستار 500 گرم ، خامه 125 گرم ، ژلاتین 4 ورق میوه جات خشک خرد شده 60 گرم مانند کشمش-قیسی ،خلال پسته 2 قاشق سوپخوری ، عرق نسترن 75 گرم طرز تهیه : میوه جات خشک و خلال پسته را برای مدت 1 ساعت در عرق نسترن بگذارید تا خیس بخورد . ژلاتین را پس از نرم کردن در کرم کاستار گرم قرار داده تا حل شود سپس اجازه دهید کرم خنک شود . خامه و میوه جات نرم شده را به آن اضافه کنید . حال ظرف مناسبی برداشته کف و دیواره آنرا با بیسکویت های لیدی فینگر بپوشانید طوریکه طرف برجسته لیدی فینگر به طرف ظرف باشد سپس مایه آماده را در ظرف خالی کنید . اگر از بیسکویت ها باقی ماند روی سطح آنرا هم می توانید بپوشانید سپس در یخچال بمدت 3 الی 4 ساعت قرار داده تا کاملاً خودش را بگیرد . آنگاه آنرا در ظرف صافی برگردانید . اطراف و روی آنرا با خامه تزیین کنید و روی آنرا فلس بادام بو داده و نگین پسته بپاشید . این دسر تا زمان مصرف حتماً باید داخل یخچال نگهداری شود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده