parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : هلو 1 کیلو گرم بصورت کمپوت ، زرده تخم مرغ 6 تا 7 عدد ، ژلاتین 6 ورق شکر 1 لیوان سر خالی ، شیر 2.5 لیوان ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری ، خامه زده نشده 250 گرم طرز تهیه : زرده و شکر و وانیل را خوب با همزن می زنیم , شیر را روی حرارت جوشانده زرده را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم و بلافاصله شعله را خاموش می کنیم . از روی حرارت برداشته ورقه ژلاتین حل شده را پس از اینکه مایه ولرم شد اضافه می کنیم . نیمی از کمپوت هلو را رنده کرده همراه با خامه به مایه اضافه می کنیم مایه آماده را در ظرف مخصوص دسر می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کرم بسته شود . ظرف کرم را یک لحظه در آب گرم زده کرم را بر می گردانیم . اطراف آنرا با بقیه کمپوتها تزیین می کنیم . مقداری کرم شکلات بر روی دسر داده سرو می کنیم . طرز تهیه کرم شکلات : نیم لیوان شیر را همراه با نیم لیوان شکر , 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 2 تا 3 قاشق خلال بادام بو داده مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا قوام آید و غلیظ شود . از روی حرارت برداشته می گذاریم خنک شود . دسر آماده مصرف است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده