parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : تخم مرغ 5 عدد ، شکر 150 گرم، آرد 150 گرم ، پودر کاکائو 30 گرم، وانیل 3/1 قاشق چایخوری مارمالاد 500 گرم ، خامه برای تزیین بمقدار لازم ، بار (شربت غلیظ ) 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه : سفیده و زرده را از هم جدا کرده سفیده را با شکر مخلوط کرده خوب می زنیم تا کاملاً پف کرده از ظرف نریزد . سپس زرده را با یک قاشق غذاخوری بار کمی با قاشق زده در حد باز شدن زرده بعد به سفیده اضافه می کنیم . و به آرامی با آن مخلوط می نماییم . کاکائو الک شده را همراه با آرد به آن اضافه کرده با قاشق خوب مخلوط می نماییم . در قالب 25*35 که قبلاً کاغذ انداخته چرب شده میریزیم و سطح آنرا صاف می نماییم . به مدت 10 دقیقه در فر 400 درجه می پزیم . رولت را از فر بیرون آورده روی حوله ای تمیز قرار داده پس از 5 دقیقه رولت را که اطرافش را به اندازه یک سانت با کارد تیز بریده ایم لوله می کنیم و مجدداً باز می نماییم . سطح روی آنرا مارمالاد مالیده کاغذ آنرا جدا کرده لوله می کنیم . در یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود . سپس رویش را با خامه تزیین کرده اطرافش را با دانه های بلوط و برگهای شکلاتی تزیین می نماییم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده